Kocamın +18 videosunu gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zihniyet çok ayrı bir durum, bunları yazmak istemem ama öz kız kardeşini çekip paylaşanlar var. Anasını paylaşıyor adam ya.
Cinsellik yaşadığı kadın eskort da olsa hayat kadınlığı da yapsa, video çekiminden haberi de olsa, başkalarıyla paylaşmak ahlaksızlıktır, ahlaki değerleri olmayan adamdan korkulur çünkü aynen katılıyorum, dün başka bir kadını çekip paylaşan bugün karısını da çeker ve aralarının açıldığı bir an nette yayar.

Belki videosu çekilen kadına şantaj yaptı, belki o kadın şu an evli çoluk çocuğa karıştı, kazara ki olmayacak şey değil eşi görse kadını öldürse, bu adam hiçbir şey olmamış gibi elini yıkayıp kenara mı çekilecek?

Mahkeme ceza vermese bile benim vicdan mahkememde suçlu bu adam. O yüzden benimki yapsaydı ayrılırdım.
Hemcinsimin hakkını ve kendi hakkımı savunurdum. Ne demişler bugün bana yarın sana. O kıza ettiğine sessiz kalırsam benim başıma da gelebilir. Bence her kadın böyle yapmalı. Eski karısının sevgilisinin videosunu çekip yayan adamdan bana koca moca olmaz.

Mune hn sırf o videosu çekilen kadının hayatına zarar gelir korkusuyla bu konuyu bu gece ilgili yerlere bildiremedim, çok arada kaldım. Öyle bir toplumuz ki kadın mağdur olmuş hakkını aramak istiyoruz diğer taraftan can güvenliğinden korkacağımız 2 kadın var.. vah halimize..

Pardon ? Bir de madalya taksın mi ? Sapik koca sen misin ?

Şu an nikahlı karısıyken belki yapmaz ama ayrılırken bazı adamlar ayrılırken ne kadar çirkinleşebiliyor görüyoruz hepimiz.
Bence bir kadının kaderi bir erkeğin ruh haline bağlı olmamalı.
Ek olarak mağdur olan diğer kadın için de risk devam ediyor. Kim bilir nerelerde karşısına çıkacak o video.

Allah rızası için beni 1 hafta daha banlama be bacimsu bak evde tıkıldım kaldim ameliyat şeyine intiharın eşiğindeyim sende anlarsın bu koç burcu gardaşını

Kemerim yok düşerim yabmayın

Evet, zaten bazen sırf başka bir kadının can güvenliğini düşündüğümüz için elimiz kolumuz bağlanıyor ya
Diğer kadının şu anki hayatını bilsek, bilsek ki başına bir şey gelmeyecek o zaman şikayet edilir ama işte bilmiyoruz

Maalesef yine KK ‘da okumuştum sanki ya da bir haberdi net hatırlamıyorum o yüzden yanıltmayayım sizi ama KK ‘da okumuştuk diyenler varsa yazsın lütfen adamın teki karısının çıplak fotoğraflarını çekmişti de boşanma aşamasındaydılar adam karısının fotoğraflarını teşhir etmekle tehdit ediyordu, var böyle cibilliyetsizler.
Allah rızası için beni 1 hafta daha banlama be bacimsu bak evde tıkıldım kaldim ameliyat şeyine intiharın eşiğindeyim sende anlarsın bu koç burcu gardaşını
Çok geçmiş olsun rahat durursanız ısırmam

Dayak yememek ya da öldürülmemek zafer kazanmak mıdır yani?
Haklı olduğunuzda ses yükseltmeniz dayak yemenize ya da can güvenliğinizden endişe etmenize sebep oluyorsa çok sorunlu bir evliliğiniz var demektir. Yardım almalısınız şu durumda.

Konu sahibinin kocası da iğrenç herifin teki.
Sevgilisiyle video çekmiş olabilir, silmeyi unutmuş olabilir vs ama konu bu değil ki. Adam arkadaşına göndermiş bunu.
Eşiyle yapacağı hiçbir konuşma ya da uyarı bu adamın sevgilisinin videosunu arkadaşına atan iğrenç bir adam olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

Yanlış anlamayın dilenci değilim teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…