Tamam bye.Cevabını bildiğiniz soruları falcıya sorun bence :) Ben daha fazla bu konudaki görüşlerimi belirtmeyeceğim, gitgide seviyesizleşiyor konunun içindeki cevaplar, yorumumda linçlemeyin de yazmıştım halbuki ama artık konu sahibi kadın arkadaşıma Allahtan akıl,fikir,sabır diliyorum. Kocasıyla ilgili vereceği kararında onun için en hayırlısının olmasını diliyorum. Ne yazık ki ters bakış açılarına karşı söylenecek bir şey yok. Diğer fikirlere saygı da yok..
Aman salla ya deli midir nedirAdam yapınca herkes hata yapabilir oluyor ama biz kocan sapık dedik diye saçmalamış ve korkunç oluyoruz.
Ula ben burda takıldım kaldım auww.
Ulvi görüşlerinizden faydalanamayacağımız için bedbahtız ama ben şahsım adına buna katlanabilirimCevabını bildiğiniz soruları falcıya sorun bence :) Ben daha fazla bu konudaki görüşlerimi belirtmeyeceğim, gitgide seviyesizleşiyor konunun içindeki cevaplar, yorumumda linçlemeyin de yazmıştım halbuki ama artık konu sahibi kadın arkadaşıma Allahtan akıl,fikir,sabır diliyorum. Kocasıyla ilgili vereceği kararında onun için en hayırlısının olmasını diliyorum. Ne yazık ki ters bakış açılarına karşı söylenecek bir şey yok. Diğer fikirlere saygı da yok..
Cevabını bildiğiniz soruları falcıya sorun bence :) Ben daha fazla bu konudaki görüşlerimi belirtmeyeceğim, gitgide seviyesizleşiyor konunun içindeki cevaplar, yorumumda linçlemeyin de yazmıştım halbuki ama artık konu sahibi kadın arkadaşıma Allahtan akıl,fikir,sabır diliyorum. Kocasıyla ilgili vereceği kararında onun için en hayırlısının olmasını diliyorum. Ne yazık ki ters bakış açılarına karşı söylenecek bir şey yok. Diğer fikirlere saygı da yok..
Siz kötü olmakta haklısınız, yaşadığınız büyük bir yıkım Allah yardımcınız olsun. Ama mümkünse eşinizin telefon ve varsa bilgisayarını bu gece kurcalar mısınız? Bu şekilde yaptığı başka şeyler var mı? Eşiniz belki bu video ile kadına şantaj yaptı, sizin habersiz görüntüleriniz var belki? İyice inceleyin ve gerekirse eşinizi ihbar etmekten çekinmeyin, bugün bu olayın üstünü kapatırsanız yarın siz veya başka kadınlar eşiniz ve eşiniz gibiler tarafından istismara uğramaya devam edecek. Konuya örnek olarak Fransa'da yaşanan ve beni çok etkileyen bir haberi ekliyorum, belki size cesaret verir bu kadının duruşu.Haberi vardı. Bu yazılan şeyleri ben de düşündüm tabi ki. Ama sadece kendi hislerimi yazdım uzatmadan. Kötüydüm iyice kötü oldum.
Kadın kadının düşmanı taam mıAman salla ya deli midir nedir
Ulvi görüşlerinizden faydalanamayacağımız için bedbahtız ama ben şahsım adına buna katlanabilirim
Keşke şu mesaja 1000 kere beğenmedim atabilseydim...Kadın kadına destek olmalı, ancak bu şekilde değil !! Yorumlar ortadaki konudan daha korkunç!!
Arkadaşlar bi sakin olun, hanımefendi sizde bence sakin olun... Bunlar eşinizin ne yazık ki yapmış olduğu bir hata ve hepimizin mutlaka bir çok hatası olmuştur. Bakın bu hatanın aynısı demiyorum! Hemen linçlemeyin.
Size tavsiyem bir kaç gün sakinliğinizi ve sessizliğinizi koruyun, saldırmak, bağırmak, ağlamak ve bu görüntülerin içinde kaybolmak size iyi gelmeyecektir. Sonrasında alın eşinizi karşınıza bu hatanın çok iğrenç olduğunu, ancak evliliğinizin içinde böyle bir şeye asla yer olmadığını söyleyin. Bu hatanın telafisi olmayacağını ve o telefonda benzeri bir durumla tekrar karşılaşmak istemediğinizi söyleyin ve bir daha eşinizin telefonuyla olan münasebetinizi bırakın.
Kim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...
Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil, ama delirmek ve üzülmekte çözüm değil. Evliliğinizin huzuru için onu bir kereliğine uyarın. Eşiniz sizinle tertemiz bir sayfa açıp bu geçmişi bir daha yaşamaya teşebbüs etmemiş olabilir. Erkeklerin iç dünyası ve beyni ne yazık ki bizler gibi değil. Onlar daha farklı ve bize tuhaf gelen şeyleri ergenlikte ve sonrasında tecrübe edebiliyorlar.
Lütfen beni yanlış anlamayın... Ve durumu kabullenmenizi kolaylaştırsın diye değil bu yorumum. Sizin yolunuza kiminle ve neyle devam edeceğinize nacizane karar vermenizi sağlasın diye.
Ne olursunuz öfkeyle kalkmayın...
Ben acil çıkışı alabiler miyim ?KK’dan F tipine gidecek olan yolcuların dikkatine, uçağınız havalanmak üzeredir. To the attention of the passengers who will travel from KK to F type prison, your plane is about to take off.
Lütfen emniyet kemerinizin güvenli olarak bağlandığından emin olunuz. Please make sure you seatbelt is securely fastened.
Uçağımızda 6 adet acil çıkış kapısı bulunmaktadır. Bunlardan 2 tanesi ön tarafta, 2 tanesi arka tarafta ve 2 tanesi de kanatların üzerindedir. There are 6 emergency exits on this plane. 2 of them are in the front, 2 of them are in the back, and 2 of them are over the wings.
Dikkatiniz için teşekkürler, iyi bir uçuş dileriz. Thank you for your attention, and we wish you a good flight.
Cinlerimi oynattı gece gece görmeseydim ben de keşkeKeşke şu mesaja 1000 kere beğenmedim atabilseydim...
Cihazı elinden hemen bırak yoksa bu hızla yazmaya devam edersen ruhunaBen acil çıkışı alabiler miyim ?
Uyudum bileCihazı elinden hemen bırak yoksa bu hızla yazmaya devam edersen ruhuna
Geldim efendim geldim.KK’dan F tipine gidecek olan yolcuların dikkatine, uçağınız havalanmak üzeredir. To the attention of the passengers who will travel from KK to F type prison, your plane is about to take off.
Lütfen emniyet kemerinizin güvenli olarak bağlandığından emin olunuz. Please make sure you seatbelt is securely fastened.
Uçağımızda 6 adet acil çıkış kapısı bulunmaktadır. Bunlardan 2 tanesi ön tarafta, 2 tanesi arka tarafta ve 2 tanesi de kanatların üzerindedir. There are 6 emergency exits on this plane. 2 of them are in the front, 2 of them are in the back, and 2 of them are over the wings.
Dikkatiniz için teşekkürler, iyi bir uçuş dileriz. Thank you for your attention, and we wish you a good flight.
İddiaya falan girmiştir falan diye teselli ediyor bir de.Cinlerimi oynattı gece gece görmeseydim ben de keşke
Şu bir sürü davanın incelenmesini yapan biriyim dediniz yaGERÇEKTEN ANLAYAMIYORSUNUZ VE ANLAMAMAKTA ISRARCISINIZ VE O MAHALLE AĞZI SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR DİL SANIRIM!
Ben o adamla aynı zihniyette değilim ancak o tarz adamların davalarda neler diyebildiğini bilen taraftayım. Her gün bir sürü davanın incelemesini yapan taraftayım.
Dileğim bu kadın arkadaşımıza zarar gelmemesi. Size de başarılar bu yolda verdiğiniz akıllarla..
Bayılıyorum sizlere, süper hikayeleriniz oluyor, zor bir meslek üstelik.Geldim efendim geldim.
Hemen bi kabin okeyine çıkayım çarşı pazar karışmış
Sayın hanımefendiler, bulunduğumuz yükseklikte ki hava şartları nedeniyle lütfen kemerlerinizi bağlı tutunuz ve yerlerinizden kalkmayınız.
Bu topic de yoğun türbülans yaşanmaktadır , teşekkür ederiz
Bence sizin anonsunuz inanılmaz başarılıydı, ekibin ‘purser’ı siz sayılırsınız tıpkısının aynısı olmuş, estağfrullahBayılıyorum sizlere, süper hikayeleriniz oluyor, zor bir meslek üstelik.
Saygılarımla anons işini ehline bırakayım
Önyargılı mıyızSiz ne önyargılı ne tuhaf bir canlısınız ya :) Yorumumu bir düzgün okuyun benim güvenliğimi ve eşimin zihniyetini de bırak ben sıkıntı ederim. Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir durum zaten bu! Bu kadına burada böyle iğrenç,berbat,leşşş gibi yorumlar yapacağınıza sakinlikle kazanacağı zaferi öğretin. Bir sürü kadın o sesi yükselttiği için böyle adamların karşısında dayağa, şiddete maruz kalıyor yada öldürülüyor. Söylediğim şeyi başka bir yerden anlamakta bir tercih tabii..