Kocamın +18 videosunu gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam bye.

Ulvi görüşlerinizden faydalanamayacağımız için bedbahtız ama ben şahsım adına buna katlanabilirim

Haberi vardı. Bu yazılan şeyleri ben de düşündüm tabi ki. Ama sadece kendi hislerimi yazdım uzatmadan. Kötüydüm iyice kötü oldum.
Siz kötü olmakta haklısınız, yaşadığınız büyük bir yıkım Allah yardımcınız olsun. Ama mümkünse eşinizin telefon ve varsa bilgisayarını bu gece kurcalar mısınız? Bu şekilde yaptığı başka şeyler var mı? Eşiniz belki bu video ile kadına şantaj yaptı, sizin habersiz görüntüleriniz var belki? İyice inceleyin ve gerekirse eşinizi ihbar etmekten çekinmeyin, bugün bu olayın üstünü kapatırsanız yarın siz veya başka kadınlar eşiniz ve eşiniz gibiler tarafından istismara uğramaya devam edecek. Konuya örnek olarak Fransa'da yaşanan ve beni çok etkileyen bir haberi ekliyorum, belki size cesaret verir bu kadının duruşu.

Ulvi görüşlerinizden faydalanamayacağımız için bedbahtız ama ben şahsım adına buna katlanabilirim

KK’dan F tipine gidecek olan yolcuların dikkatine, uçağınız havalanmak üzeredir. To the attention of the passengers who will travel from KK to F type prison, your plane is about to take off.
Lütfen emniyet kemerinizin güvenli olarak bağlandığından emin olunuz. Please make sure you seatbelt is securely fastened.
Uçağımızda 6 adet acil çıkış kapısı bulunmaktadır. Bunlardan 2 tanesi ön tarafta, 2 tanesi arka tarafta ve 2 tanesi de kanatların üzerindedir. There are 6 emergency exits on this plane. 2 of them are in the front, 2 of them are in the back, and 2 of them are over the wings.
Dikkatiniz için teşekkürler, iyi bir uçuş dileriz. Thank you for your attention, and we wish you a good flight.

Son düzenleme:
Benim erkekler hakkında öğrendiğim çok kesin bir bilgi var. Bir kadına bir şey yaptıysa aynısını sana da yapabilir. Yapmaz diye asla güvenmemek lazım.
Başka bir kadını dövmüş mü mesela? Kafası attığında, yolun sonuna geldiğinde seni de döver. Aldatmak da aynı şekilde.
Bu şekilde bir kadını videoya alıp erkek arkadaşına gönderen birinden buz gibi soğurdum ben olsam.
Bazıları sanırsam durumun ciddiyetinin farkında değil, abuk subuk yorumlar yapmışlar. Bu "hata" falan değil, bunu hata diyerek küçültüp değersizleştiremezsiniz.
Twitter'da çeşitli uygulamalarda ne kadar ifşa videosu dönüyor haberiniz var mı sizin? Kaç kadının hayatı bu sebepten kararıyor biliyor musunuz? Hırsından ne yapacağını şaşırıp kadının patronuna kadar video gönderen ruh hastaları var.
Bu adamlar bu kadınların kocaları, eski sevgilileri arkadaşlar.
Ben açık yüreklilikle söylüyorum, benim can parçam ailem bir tanecik sevgilim böyle bir şeyi benden önce yapmış olsa saniyesine ayrılırım. Benim sevgilim başka bir kadına bunu yapamaz. Bu şiddetin bir türü arkadaşlar, ben böyle birine kocam, sevgilim diyemem. Nokta.

Konu sahibinin de Allah yardımcısı olsun ama affedilir bir konu değil..

Keşke şu mesaja 1000 kere beğenmedim atabilseydim...

Ben acil çıkışı alabiler miyim ?

Geldim efendim geldim.
Hemen bi kabin okeyine çıkayım çarşı pazar karışmış
Sayın hanımefendiler, bulunduğumuz yükseklikte ki hava şartları nedeniyle lütfen kemerlerinizi bağlı tutunuz ve yerlerinizden kalkmayınız.
Bu topic de yoğun türbülans yaşanmaktadır , teşekkür ederiz

Cinlerimi oynattı gece gece görmeseydim ben de keşke
İddiaya falan girmiştir falan diye teselli ediyor bir de.
Bu şeyden ötürü bak acces, o kız evlilik öncesi ilişkiye girmiş ya, hak ediyor bu kadına göre. Ahlak kisvesiyle cezalandırıyor o kızı. Ama konu sahibi karısı olduğu için mertebesi daha üstün, çünkü kutsal evlilik söz konusu.
Ama çok kötü bir haberim var, evlilik maalesef kalkan oluşturmuyor.
Zihniyet çok ayrı bir durum, bunları yazmak istemem ama öz kız kardeşini çekip paylaşanlar var. Anasını paylaşıyor adam ya. Global çapta sapıklar var. Güney Kore'de patladı geçenlerde. Bizde de çeşitli mecralarda acayip şeyler dönüyor.

Şu bir sürü davanın incelenmesini yapan biriyim dediniz ya Mirta arkadaş da size cevap verdi,siz neden cevap vermiyorsunuz siz kimsiniz inceleyen taraf olarak :) beni bi aydınlatın lütfen.

Bayılıyorum sizlere, süper hikayeleriniz oluyor, zor bir meslek üstelik.

Saygılarımla anons işini ehline bırakayım

Bayılıyorum sizlere, süper hikayeleriniz oluyor, zor bir meslek üstelik.

Saygılarımla anons işini ehline bırakayım
Bence sizin anonsunuz inanılmaz başarılıydı, ekibin ‘purser’ı siz sayılırsınız tıpkısının aynısı olmuş, estağfrullah
Ama hıkaye çok evet burda da hıkaye çok ama hakkını yıyemem

Önyargılı mıyız siz ne yazdığınızın farkında değilsiniz. Bir de gelmiş atar yapıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…