- 24 Ağustos 2022
- 4.073
- 11.938
Allahtan akıl fikir diliyorum size çünkü algıda sorun büyükSiz ne önyargılı ne tuhaf bir canlısınız ya :) Yorumumu bir düzgün okuyun benim güvenliğimi ve eşimin zihniyetini de bırak ben sıkıntı ederim. Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir durum zaten bu! Bu kadına burada böyle iğrenç,berbat,leşşş gibi yorumlar yapacağınıza sakinlikle kazanacağı zaferi öğretin. Bir sürü kadın o sesi yükselttiği için böyle adamların karşısında dayağa, şiddete maruz kalıyor yada öldürülüyor. Söylediğim şeyi başka bir yerden anlamakta bir tercih tabii..
Gavat tam uygun oldu.Ben bir erkeğin evlilikten önceki hayatına saygı duyarım, ama sevişirken video çekip bunu da yayması gavatlıktır. Gavat bir adam karısını da teşhir edebilir rahatlıkla..
Birdaha olmasın deyin ve telefonuyla munasebetinizi kesin yazıp, Normallestirin demiyorum yazmışsınız bu nasıl yaman çelişkiKadın kadına destek olmalı, ancak bu şekilde değil !! Yorumlar ortadaki konudan daha korkunç!!
Arkadaşlar bi sakin olun, hanımefendi sizde bence sakin olun... Bunlar eşinizin ne yazık ki yapmış olduğu bir hata ve hepimizin mutlaka bir çok hatası olmuştur. Bakın bu hatanın aynısı demiyorum! Hemen linçlemeyin.
Size tavsiyem bir kaç gün sakinliğinizi ve sessizliğinizi koruyun, saldırmak, bağırmak, ağlamak ve bu görüntülerin içinde kaybolmak size iyi gelmeyecektir. Sonrasında alın eşinizi karşınıza bu hatanın çok iğrenç olduğunu, ancak evliliğinizin içinde böyle bir şeye asla yer olmadığını söyleyin. Bu hatanın telafisi olmayacağını ve o telefonda benzeri bir durumla tekrar karşılaşmak istemediğinizi söyleyin ve bir daha eşinizin telefonuyla olan münasebetinizi bırakın.
Kim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...
Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil, ama delirmek ve üzülmekte çözüm değil. Evliliğinizin huzuru için onu bir kereliğine uyarın. Eşiniz sizinle tertemiz bir sayfa açıp bu geçmişi bir daha yaşamaya teşebbüs etmemiş olabilir. Erkeklerin iç dünyası ve beyni ne yazık ki bizler gibi değil. Onlar daha farklı ve bize tuhaf gelen şeyleri ergenlikte ve sonrasında tecrübe edebiliyorlar.
Lütfen beni yanlış anlamayın... Ve durumu kabullenmenizi kolaylaştırsın diye değil bu yorumum. Sizin yolunuza kiminle ve neyle devam edeceğinize nacizane karar vermenizi sağlasın diye.
Ne olursunuz öfkeyle kalkmayın...
Kafan güzelmiş nerden aldın güle güle kullanSiz ne önyargılı ne tuhaf bir canlısınız ya :) Yorumumu bir düzgün okuyun benim güvenliğimi ve eşimin zihniyetini de bırak ben sıkıntı ederim. Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir durum zaten bu! Bu kadına burada böyle iğrenç,berbat,leşşş gibi yorumlar yapacağınıza sakinlikle kazanacağı zaferi öğretin. Bir sürü kadın o sesi yükselttiği için böyle adamların karşısında dayağa, şiddete maruz kalıyor yada öldürülüyor. Söylediğim şeyi başka bir yerden anlamakta bir tercih tabii..
Ah canım girdiği iddia olabilir doğru. Nasılda pürüpak yaptın kocasını. Maşallah diyelim melek melekk.Kadın kadına destek olmalı, ancak bu şekilde değil !! Yorumlar ortadaki konudan daha korkunç!!
Arkadaşlar bi sakin olun, hanımefendi sizde bence sakin olun... Bunlar eşinizin ne yazık ki yapmış olduğu bir hata ve hepimizin mutlaka bir çok hatası olmuştur. Bakın bu hatanın aynısı demiyorum! Hemen linçlemeyin.
Size tavsiyem bir kaç gün sakinliğinizi ve sessizliğinizi koruyun, saldırmak, bağırmak, ağlamak ve bu görüntülerin içinde kaybolmak size iyi gelmeyecektir. Sonrasında alın eşinizi karşınıza bu hatanın çok iğrenç olduğunu, ancak evliliğinizin içinde böyle bir şeye asla yer olmadığını söyleyin. Bu hatanın telafisi olmayacağını ve o telefonda benzeri bir durumla tekrar karşılaşmak istemediğinizi söyleyin ve bir daha eşinizin telefonuyla olan münasebetinizi bırakın.
Kim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...
Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil, ama delirmek ve üzülmekte çözüm değil. Evliliğinizin huzuru için onu bir kereliğine uyarın. Eşiniz sizinle tertemiz bir sayfa açıp bu geçmişi bir daha yaşamaya teşebbüs etmemiş olabilir. Erkeklerin iç dünyası ve beyni ne yazık ki bizler gibi değil. Onlar daha farklı ve bize tuhaf gelen şeyleri ergenlikte ve sonrasında tecrübe edebiliyorlar.
Lütfen beni yanlış anlamayın... Ve durumu kabullenmenizi kolaylaştırsın diye değil bu yorumum. Sizin yolunuza kiminle ve neyle devam edeceğinize nacizane karar vermenizi sağlasın diye.
Ne olursunuz öfkeyle kalkmayın...
Hee he siz haklısınız... Adam yıllar önce bu haltı yemiş o suçta karşılıksız kalmış. Ki bana bir söyleyin Allah aşkına bu suçun cezası ne? Hangi adalet buna o cezayı verecek? Yada işlenen hangi suçun bu ülkede hak edilmiş bir karşılığı var? Hadi ordan yaa.. Sizin anlayamadığınız şey bu kadını şuan hırslandırıp, gazlayıp gerçekten haklıyken haksızlığa uğratmak çabası...Bence sizde idrak sorunu var. Adam videoyu dağıtmış nerden baksan suç nerden baksan iğrenç. Bu adam sizin videonuzu dağıtıp gençlik hatasıydı pardon dese sizin için kabul görür mü? Bu olay adamı kapıya koymalık değil mi?? Siz iyi misiniz?
E boşanacak işte ne demeliyiz? Belki de eşin değil kız paylaşmıştır günahını alma mi diyelim nedir?Siz ne önyargılı ne tuhaf bir canlısınız ya :) Yorumumu bir düzgün okuyun benim güvenliğimi ve eşimin zihniyetini de bırak ben sıkıntı ederim. Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir durum zaten bu! Bu kadına burada böyle iğrenç,berbat,leşşş gibi yorumlar yapacağınıza sakinlikle kazanacağı zaferi öğretin. Bir sürü kadın o sesi yükselttiği için böyle adamların karşısında dayağa, şiddete maruz kalıyor yada öldürülüyor. Söylediğim şeyi başka bir yerden anlamakta bir tercih tabii..
Normalleştirin dediğim yer neresi ? Yada eşinin suçu yok dediğim bir cümle?? Okuduğunuzu iyi anlayamamanız inanın benim hatam değil :) Siz böyle devam edin.Ah canım girdiği iddia olabilir doğru. Nasılda pürüpak yaptın kocasını. Maşallah diyelim melek melekk.
Kocanız sapık çevresi de sapık. sizin yerinizde olsam bundan sonra koca dahil o gruptaki kimseye güvenip de arkamı dönmem.Selam bu akşam kocamın daha ben hayatına girmeden önce başka bi kadınla cinsel ilişkiye girdiği videoyu gördüm. Yani telefonu elimdeydi birden bildirim geldi X kişisiyle (yakın erkek arkadaşı) 2021e ait anıyı görmek ister misiniz diye . Bende merak edip o an açtım ve gördüm. Video çekmiş ve erkek arkadaşına atmış. Benden önce olmasa napardım bilmiyorum. Resmen şuan aldatılmış gibi hissediyorum. Yüzüme bakamıyor şuan mesajları unutmuşum kalmış dedi klasik ne diyebilir ki sonuçta . Yani tarif edemiyorum ya benden önce evet ama ben böyle işe başlarım geçmişini de skerim yani aşırı gerginim. Ben onun başkasıyla yattığı videosunu görmek zorunda mıyım ya bu nasıl bi gevşeklik ??? Sileceksin o videoyu unutmayacaksın. Çok değişik hissediyorum kızlar içimi dökmek istedim. Siz olsanız napardınız ama basit bi sarılma yada öpüşme değil. Arkadaşlar baya iç içe geçmiş haldelerdi. Ortalığı yakıp yıkardınız demi
Ay ama lütfen ya! Bu ülkede hangi suç cezasını almış diyerek istismara uğrayan hemcinslerimizin hakkını aramasına engel mi olalım? Ben konu sahibine net bir soru soruyorum. Videoyu izlediniz videodaki kadının kameradan haberi var mı yoksa gizli çekim mi? Lütfen yanıtlayın!! D DnzkzzzzHee he siz haklısınız... Adam yıllar önce bu haltı yemiş o suçta karşılıksız kalmış. Ki bana bir söyleyin Allah aşkına bu suçun cezası ne? Hangi adalet buna o cezayı verecek? Yada işlenen hangi suçun bu ülkede hak edilmiş bir karşılığı var? Hadi ordan yaa.. Sizin anlayamadığınız şey bu kadını şuan hırslandırıp, gazlayıp gerçekten haklıyken haksızlığa uğratmak çabası...
Size karşı sabırlı davranmak için elimden geleni yapıyorum. Keza istesem sizin mahalle ağzınızla cevap da verebilirim. Sizde o adamla aynı zihniyettesiniz belli ki.Hee he siz haklısınız... Adam yıllar önce bu haltı yemiş o suçta karşılıksız kalmış. Ki bana bir söyleyin Allah aşkına bu suçun cezası ne? Hangi adalet buna o cezayı verecek? Yada işlenen hangi suçun bu ülkede hak edilmiş bir karşılığı var? Hadi ordan yaa.. Sizin anlayamadığınız şey bu kadını şuan hırslandırıp, gazlayıp gerçekten haklıyken haksızlığa uğratmak çabası...
Tam olarak söylemek istediğim şey şu!! Bu kadın boşanacaksa bile şuan buradaki saçma sapan yorumların ona bir faydası yok. Birilerinin de ona çıkıp sakin ol, şöyle şöyle hakların var, al çantanı çık o evden sonrasına kafanı toplayıp odaklan diyebilmek. Şiddete maruz kalsın o zaman yada öldürsün adamı sürünsün hapishanede böyle mi demeliydim?E boşanacak işte ne demeliyiz?Belki o değil kız paylaşmıştır günahını alma mi diyelim nedir?
Ayni hataya devam ederse hayir diyip burnuna gazeteyle vuracagiz, köpek egitiyoruz cunku.Uyarın mı ahahahahah. Adamların karılarının yaptığını görse baldır bacak soyup kapının önüne atacakları şeyi neden çocuk azarlıyor gibi parmak sallayarak cısss Ahmet demek durumundayız onu hiç anlamıyorum.
Hee he siz haklısınız... Adam yıllar önce bu haltı yemiş o suçta karşılıksız kalmış. Ki bana bir söyleyin Allah aşkına bu suçun cezası ne? Hangi adalet buna o cezayı verecek? Yada işlenen hangi suçun bu ülkede hak edilmiş bir karşılığı var? Hadi ordan yaa.. Sizin anlayamadığınız şey bu kadını şuan hırslandırıp, gazlayıp gerçekten haklıyken haksızlığa uğratmak çabası...
Hukuk sisteminin yetersiz kalabilmesinin konuyla alakası nedir? Hukuk sistemi yetersiz kalıyor diye bir çocuk daha yapsın konu sahibi, sapık adama üstüne ödül olsun. Sizin gibi kadınlar varken bunların sırtı yer nedir bilmez.Hee he siz haklısınız... Adam yıllar önce bu haltı yemiş o suçta karşılıksız kalmış. Ki bana bir söyleyin Allah aşkına bu suçun cezası ne? Hangi adalet buna o cezayı verecek? Yada işlenen hangi suçun bu ülkede hak edilmiş bir karşılığı var? Hadi ordan yaa.. Sizin anlayamadığınız şey bu kadını şuan hırslandırıp, gazlayıp gerçekten haklıyken haksızlığa uğratmak çabası...