Kocamın +18 videosunu gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi kadın burada aldatıldım gibi hissediyorum ühüüüü diye tribe giriyor. Biz de farkındalık oluşturmak adına kendisine bakın sizin de mahremiyetiniz tehlikede olabilir önceliğiniz bu olsun eşiniz sapık demişiz. Al bıçağı adamı doğra demişiz gibi ne diye saldırganlaştınız hayırdır?

GERÇEKTEN ANLAYAMIYORSUNUZ VE ANLAMAMAKTA ISRARCISINIZ VE O MAHALLE AĞZI SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR DİL SANIRIM!

Ben o adamla aynı zihniyette değilim ancak o tarz adamların davalarda neler diyebildiğini bilen taraftayım. Her gün bir sürü davanın incelemesini yapan taraftayım.

Dileğim bu kadın arkadaşımıza zarar gelmemesi. Size de başarılar bu yolda verdiğiniz akıllarla..

Bu nasıl bir şey yaa. Nasıl biriyle birliktesiniz
Bu ne iğrençlik. Böyle erkeklere nasıl güveniyorsunuz? Nasıl bir mideniz var??
Buna hala koca mı diyorsunuz. Ben böyle adamın sevgisini ne yapayım . Kendinize dikkat edin de aranız kötü olursa videonuzu çekmesin. Ben olsam güvenmem böyle birine.

Tertemiz sayfa mı açsın? Eşinin telefonu ile olan münasebetini mi bıraksın? Eşinin arkadaşısın galiba. Yoksa bu parlak fikri başkası veremez

Haberi vardı. Bu yazılan şeyleri ben de düşündüm tabi ki. Ama sadece kendi hislerimi yazdım uzatmadan. Kötüydüm iyice kötü oldum.

Bence siz her şeyden önce birlikte olduğu kadının videosunu başka adamlara atmaması konusunda eşiniz olacak leşşş insanı uyarın. Allah korusun kadın evli ise yanlışlıkla eşine denk gelir görürse hiç iyi şeyler olmayabilir.

Yaw ne hakkı ne hukuku! Bu adamdan ne alabilir ki? Sanki bana milyoner! Çekip kapıyı çıkacak. Haklı olsa da adam kabul etse de alacağı 3-5 bin nafaka 200-300 bin tazminat. Eeee dahası var mı yok! O zaman sakin düşünecek birşey yok. Bir sapıkla 1 dakika bile geçirmeyecek.( tabi bu normal ahlaki sistemi benimseyenler için geçerli)

Siz yazılan yorumları okuyor musunuz ? Ben her birini dehşete düşerek okuyorum. Kimse bu kadının bilinçli davranması için bir tek kelime yazmamış. Kadın haklı zaten, durduk yere buradan aldığı cesaretle yanlış bir şey yapmaması adına konuşmamız lazım kendisiyle. Her neyse ne düşündüğümü anlatabileceğim bir konuda değilim. Boşuna zaman kaybı...

Geçmişte yapılan geçmiştir lakin ben videoyu arkadaşına göndermesine takıldım yani sizinle evlenmese o video da gönderdiği kişi siz olsanız ve sizi şimdi ki eşi görse ne olurdu ? Siz gönderilen kişi olsaydınız ve bilseydiniz nasıl hissederdiniz ? Eşinize takılmak yetine gönderilen kişiye de takılın biraz … başka kadınlara bunu yapan insan net kötüdür gözümde . Allah böylelerinden korusun
Geçmişte böyle şeyler yaşayıp evlenince evlendiği insana saygı sevgi ve sadece eşine bağlı olan insanlar da vardır
Sorun geçmişte değil sorun zihniyette .

Tacizci erkeklerin avukatlığını mı yapıyorsun?

Burada savcı bir kullanıcı var, hiçbir konuda "ceza almaz şu olmaz bu olmaz" tavırları, ifadesi yok. Sana ne oluyor da "ceza almaz" diyebiliyorsun?

Büyük harfle yazınca bir korktum şimdi.
Hadi oradan, hee siz haklısınız vb. Konuşmaların karşısında size hanımefendi diye hitap eden benken, benim bildiğim bir sil olduğunu söylemeniz çok ironik.
Siz okuduğunuzu idrak etmek istemediğiniz gibi yazdığınızı da etmiyorsunuz.
Siz bir kişilik haklarına saldırıyı, özel hayatı deşifreyi, sapıklığı gençlik hatasıdır hatta daha da çirkini bir iddiadır diye normal gösteriyorsunuz.
Siz sakin olun demiyorsunuz. Siz sessiz kalıp affedin hoş görün diyorsunuz.

Kadından habersiz çektiğini varsayıyorum videoyu. Kocanızın yaptığı suç.

Temiz bir sayfa açsınlar diyor. Verilen öneriye bak. 3A sınıfından canan arkadaşlarının evliliğini kurtarıyor.

İyi de siz de yazdığınız ilk mesajda konu sahibine zarar gelmemesi için bir öneri yazmamışsınız ki
Yok gençlik hatası, yok iddiaya girmiştir falan tarzı akla ziyan savunmalar yazmışsınız bunların konu sahibine faydası nedir
En azından burada hanımlar seni de çekebilir dikkat et tarzı uyarılarda bulunmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…