- 24 Ağustos 2022
- 4.073
- 11.937
Hanımefendi kadın burada aldatıldım gibi hissediyorum ühüüüü diye tribe giriyor. Biz de farkındalık oluşturmak adına kendisine bakın sizin de mahremiyetiniz tehlikede olabilir önceliğiniz bu olsun eşiniz sapık demişiz. Al bıçağı adamı doğra demişiz gibi ne diye saldırganlaştınız hayırdır?Tam olarak söylemek istediğim şey şu!! Bu kadın boşanacaksa bile şuan buradaki saçma sapan yorumların ona bir faydası yok. Birilerinin de ona çıkıp sakin ol, şöyle şöyle hakların var, al çantanı çık o evden sonrasına kafanı toplayıp odaklan diyebilmek. Şiddete maruz kalsın o zaman yada öldürsün adamı sürünsün hapishanede böyle mi demeliydim?
Adamın yaptığını eleştirmiyor gençlik hatası diyor. Ama adalet sistemini eleştiriyor. Yüksek IQHukuk sisteminin yetersiz kalabilmesinin konuyla alakası nedir?
GERÇEKTEN ANLAYAMIYORSUNUZ VE ANLAMAMAKTA ISRARCISINIZ VE O MAHALLE AĞZI SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR DİL SANIRIM!Size karşı sabırlı davranmak için elimden geleni yapıyorum. Keza istesem sizin mahalle ağzınızla cevap da verebilirim. Sizde o adamla aynı zihniyettesiniz belli ki.
Hadi diyelimki onlarca kişi gazlıyor. Siz sakinleştiriyor musunuz. Beyimdir yapar mantığı var sizde. Kimse sizin gibi leşş adamların yanında olabilecek özveriye sahip olmak zorunda değil
Bu nasıl bir şey yaa. Nasıl biriyle birliktesinizSelam bu akşam kocamın daha ben hayatına girmeden önce başka bi kadınla cinsel ilişkiye girdiği videoyu gördüm. Yani telefonu elimdeydi birden bildirim geldi X kişisiyle (yakın erkek arkadaşı) 2021e ait anıyı görmek ister misiniz diye . Bende merak edip o an açtım ve gördüm. Video çekmiş ve erkek arkadaşına atmış. Benden önce olmasa napardım bilmiyorum. Resmen şuan aldatılmış gibi hissediyorum. Yüzüme bakamıyor şuan mesajları unutmuşum kalmış dedi klasik ne diyebilir ki sonuçta . Yani tarif edemiyorum ya benden önce evet ama ben böyle işe başlarım geçmişini de skerim yani aşırı gerginim. Ben onun başkasıyla yattığı videosunu görmek zorunda mıyım ya bu nasıl bi gevşeklik ??? Sileceksin o videoyu unutmayacaksın. Çok değişik hissediyorum kızlar içimi dökmek istedim. Siz olsanız napardınız ama basit bi sarılma yada öpüşme değil. Arkadaşlar baya iç içe geçmiş haldelerdi. Ortalığı yakıp yıkardınız demi
Tertemiz sayfa mı açsın? Eşinin telefonu ile olan münasebetini mi bıraksın? Eşinin arkadaşısın galiba. Yoksa bu parlak fikri başkası veremezKadın kadına destek olmalı, ancak bu şekilde değil !! Yorumlar ortadaki konudan daha korkunç!!
Arkadaşlar bi sakin olun, hanımefendi sizde bence sakin olun... Bunlar eşinizin ne yazık ki yapmış olduğu bir hata ve hepimizin mutlaka bir çok hatası olmuştur. Bakın bu hatanın aynısı demiyorum! Hemen linçlemeyin.
Size tavsiyem bir kaç gün sakinliğinizi ve sessizliğinizi koruyun, saldırmak, bağırmak, ağlamak ve bu görüntülerin içinde kaybolmak size iyi gelmeyecektir. Sonrasında alın eşinizi karşınıza bu hatanın çok iğrenç olduğunu, ancak evliliğinizin içinde böyle bir şeye asla yer olmadığını söyleyin. Bu hatanın telafisi olmayacağını ve o telefonda benzeri bir durumla tekrar karşılaşmak istemediğinizi söyleyin ve bir daha eşinizin telefonuyla olan münasebetinizi bırakın.
Kim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...
Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil, ama delirmek ve üzülmekte çözüm değil. Evliliğinizin huzuru için onu bir kereliğine uyarın. Eşiniz sizinle tertemiz bir sayfa açıp bu geçmişi bir daha yaşamaya teşebbüs etmemiş olabilir. Erkeklerin iç dünyası ve beyni ne yazık ki bizler gibi değil. Onlar daha farklı ve bize tuhaf gelen şeyleri ergenlikte ve sonrasında tecrübe edebiliyorlar.
Lütfen beni yanlış anlamayın... Ve durumu kabullenmenizi kolaylaştırsın diye değil bu yorumum. Sizin yolunuza kiminle ve neyle devam edeceğinize nacizane karar vermenizi sağlasın diye.
Ne olursunuz öfkeyle kalkmayın...
Haberi vardı. Bu yazılan şeyleri ben de düşündüm tabi ki. Ama sadece kendi hislerimi yazdım uzatmadan. Kötüydüm iyice kötü oldum.
Videodan haberi varda acaba başkalarıyla paylaşılmasına rızası var mı????Haberi vardı. Bu yazılan şeyleri ben de düşündüm tabi ki. Ama sadece kendi hislerimi yazdım uzatmadan. Kötüydüm iyice kötü oldum.
Yaw ne hakkı ne hukuku! Bu adamdan ne alabilir ki? Sanki bana milyoner! Çekip kapıyı çıkacak. Haklı olsa da adam kabul etse de alacağı 3-5 bin nafaka 200-300 bin tazminat. Eeee dahası var mı yok! O zaman sakin düşünecek birşey yok. Bir sapıkla 1 dakika bile geçirmeyecek.( tabi bu normal ahlaki sistemi benimseyenler için geçerli)GERÇEKTEN ANLAYAMIYORSUNUZ VE ANLAMAMAKTA ISRARCISINIZ VE O MAHALLE AĞZI SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR DİL SANIRIM!
Ben o adamla aynı zihniyette değilim ancak o tarz adamların davalarda neler diyebildiğini bilen taraftayım. Her gün bir sürü davanın incelemesini yapan taraftayım.
Dileğim bu kadın arkadaşımıza zarar gelmemesi. Size de başarılar bu yolda verdiğiniz akıllarla..
Siz yazılan yorumları okuyor musunuz ? Ben her birini dehşete düşerek okuyorum. Kimse bu kadının bilinçli davranması için bir tek kelime yazmamış. Kadın haklı zaten, durduk yere buradan aldığı cesaretle yanlış bir şey yapmaması adına konuşmamız lazım kendisiyle. Her neyse ne düşündüğümü anlatabileceğim bir konuda değilim. Boşuna zaman kaybı...Hanımefendi kadın burada aldatıldım gibi hissediyorum ühüüüü diye tribe giriyor. Biz de farkındalık oluşturmak adına kendisine bakın sizin de mahremiyetiniz tehlikede olabilir önceliğiniz bu olsun eşiniz sapık demişiz. Al bıçağı adamı doğra demişiz gibi ne diye saldırganlaştınız hayırdır?
GERÇEKTEN ANLAYAMIYORSUNUZ VE ANLAMAMAKTA ISRARCISINIZ VE O MAHALLE AĞZI SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR DİL SANIRIM!
Ben o adamla aynı zihniyette değilim ancak o tarz adamların davalarda neler diyebildiğini bilen taraftayım. Her gün bir sürü davanın incelemesini yapan taraftayım.
Dileğim bu kadın arkadaşımıza zarar gelmemesi. Size de başarılar bu yolda verdiğiniz akıllarla..
Büyük harfle yazınca bir korktum şimdi.GERÇEKTEN ANLAYAMIYORSUNUZ VE ANLAMAMAKTA ISRARCISINIZ VE O MAHALLE AĞZI SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR DİL SANIRIM!
Kadından habersiz çektiğini varsayıyorum videoyu. Kocanızın yaptığı suç.Selam bu akşam kocamın daha ben hayatına girmeden önce başka bi kadınla cinsel ilişkiye girdiği videoyu gördüm. Yani telefonu elimdeydi birden bildirim geldi X kişisiyle (yakın erkek arkadaşı) 2021e ait anıyı görmek ister misiniz diye . Bende merak edip o an açtım ve gördüm. Video çekmiş ve erkek arkadaşına atmış. Benden önce olmasa napardım bilmiyorum. Resmen şuan aldatılmış gibi hissediyorum. Yüzüme bakamıyor şuan mesajları unutmuşum kalmış dedi klasik ne diyebilir ki sonuçta . Yani tarif edemiyorum ya benden önce evet ama ben böyle işe başlarım geçmişini de skerim yani aşırı gerginim. Ben onun başkasıyla yattığı videosunu görmek zorunda mıyım ya bu nasıl bi gevşeklik ??? Sileceksin o videoyu unutmayacaksın. Çok değişik hissediyorum kızlar içimi dökmek istedim. Siz olsanız napardınız ama basit bi sarılma yada öpüşme değil. Arkadaşlar baya iç içe geçmiş haldelerdi. Ortalığı yakıp yıkardınız demi
Temiz bir sayfa açsınlar diyor. Verilen öneriye bak. 3A sınıfından canan arkadaşlarının evliliğini kurtarıyor.Büyük harfle yazınca bir korktum şimdi.
Hadi oradan, hee siz haklısınız vb. Konuşmaların karşısında size hanımefendi diye hitap eden benken, benim bildiğim bir sil olduğunu söylemeniz çok ironik.
Siz okuduğunuzu idrak etmek istemediğiniz gibi yazdığınızı da etmiyorsunuz.
Siz bir kişilik haklarına saldırıyı, özel hayatı deşifreyi, sapıklığı gençlik hatasıdır hatta daha da çirkini bir iddiadır diye normal gösteriyorsunuz.
Siz sakin olun demiyorsunuz. Siz sessiz kalıp affedin hoş görün diyorsunuz.
İyi de siz de yazdığınız ilk mesajda konu sahibine zarar gelmemesi için bir öneri yazmamışsınız kiGERÇEKTEN ANLAYAMIYORSUNUZ VE ANLAMAMAKTA ISRARCISINIZ VE O MAHALLE AĞZI SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR DİL SANIRIM!
Evliliğin iç huzuru için, anlayamazsınız.Temiz bir sayfa açsınlar diyor. Verilen öneriye bak. 3A sınıfından canan arkadaşlarının evliliğini kurtarıyor.