- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
- Konu Sahibi Esmanur7816
Hastalığınızdan çok mal varlığınızdan, kv evinden, eşinizin mükemmelliğinden bahsetmişsiniz bu kadar detaya gerek varmıydı e siz bildiğin sultansınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin
senin lüks evini aanladık sen yaşıyorsun ALLAH daha çok versin
kv evini niye anlattın ne alaka şimdi 3 katlı ev
Aynı noktada bende istemsiz kahkaha attımYa kusura bakmayın da beni bir gülme aldı şu kısımda: ...ustelik birçok kişinin hayali 3 katlı büyük bahçeli bir evimiz var...
Konuyla ne ilgisi var
Hem de kayinvalideli görümceli 3 katlı ev, bildiğin aile binası muhtemelen, her kadının hayaliYa kusura bakmayın da beni bir gülme aldı şu kısımda: ...ustelik birçok kişinin hayali 3 katlı büyük bahçeli bir evimiz var...
Konuyla ne ilgisi var
Beyzanin kadınları, filmi mı?orda böyle bir şey vardı ama kadın evli miydi hatırlayamadım.Ben sizin bu konunuzu daha önce bir filmde izlemiştim..inşallah duzelirsiniz en kısa surede
Evliydi evetBeyzanin kadınları, filmi mı?orda böyle bir şey vardı ama kadın evli miydi hatırlayamadım.
İstanbul’un lüks semtlerinden ama onu unutmayalımHem de kayinvalideli görümceli 3 katlı ev, bildiğin aile binası muhtemelen, her kadının hayali
Beyzanin kadınları, filmi mı?orda böyle bir şey vardı ama kadın evli miydi hatırlayamadımAy çok yaşayın adı aklıma gelmemişti..aynen beyzanin kadınları ...kadın çoklu kişilik bir rahibeye dönüşüyor ..bir esgort kişiliğe bürünüyor eşini aldatıyor falann...Beyzanin kadınları, filmi mı?orda böyle bir şey vardı ama kadın evli miydi hatırlayamadım.
Starbuckstan kahve önemli şimdi hangimizin kocası starbuckstan kahve alıyor ki
Ha bi de lütfen içinizdeki bütün kişiliklere üyelik almayın olur mu
Sizin bu kişiliklerden birinin kk'da farklı hesapları yok değil mi Belki biri kendini avukat falan zannediyordur. Kocam beni seviyor ama onu hak etmiyorum tarzı ana fikir şu son fake çıkan üyenin konularına benzemiş.çoklu kisiklik bozuklugu hastalığımın adı bu hastalıkla 4 yıldır savaşıyorum içimde bir çok kişilik var ve ben ne yaptığımı hatirlamiyorum