Çok uzun hikaye nasıl anlatsam şimdi.. Arada arıyor ama Sadece çocuğu soruyorAyrılık sebebi nedir ?
Neden ailenize gittiniz ?
Eşiniz nerde kalıyor ?
Eşiniz hiç aramıyor mu sizi ve bebeği ?
Derken?Ayrılık sebebi hala daha bilinmiyor
Yok başka şehire gitmedi.. ona göre sebebler var ama inanki çok saçma şeyler.. 3 ay bekledim ama halada barışma canlısı değilAllah Allah durduk yere ne oldu ki hamileyken üstelik illa bi sebebi vardır diye dusunuyorum ufacık ta olsa durup dururken Baska şehire mi gitti
Ama Onun da benim de ikinci evliliğim.. kendimi kötü hissediyorum sanki ben bi Adamı elimde tutamıyormuşum gibiUmursamaz biri oldugu aşikar
Bır sekılde sızı evinize getirmesi gerekırken hıcbıe sekılde adım atmayan ınsanı ne yapacaksınız? Sımdıden boyle ıse cocuk olduktan sonra cok pısman eder sızı.
Ve bu sefer sırf cocuk ıcın katlanıcak bır hayatın sahıbı olursunuz .
Helekı ayrılık sebebinı daha bılmıyorsunuz.
Biz konuyu bilmessek nasıl fikir sahibi olacağız? Kıssadan önemli noktaları kendinizi aklamadan yazın bilelim herşeyi..Çok uzun hikaye nasıl anlatsam şimdi.. Arada arıyor ama Sadece çocuğu soruyor
Ama Onun da benim de ikinci evliliğim.. kendimi kötü hissediyorum sanki ben bi Adamı elimde tutamıyormuşum gibi
Ramazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne.. umarım anlatabilmişimdirDerken?
Neden ayrıldığınızı bilmiyor musunuz? Açıklama yapmadı mı?
Ramazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne..Biz konuyu bilmessek nasıl fikir sahibi olacağız? Kıssadan önemli noktaları kendinizi aklamadan yazın bilelim herşeyi..
Nasıl ya? Adam durduk yere mi gitti?Selam Can Dostlarım.. 3 ay dan beri eşimle ayrı yaşıyorum.. Ben 6. Aylık Hamileyken ayrıldık o başka yerde kalıyor bende Annemlerde kalıyorum..( ayrılık sebebi ise hala daha bilinmiyor) Son aylarım kaldı Doğuma.. ben hala onu Seviyorum geri dönmesi için ne yapabilirim hangi duaları okuyabilirim.. yada bildiğiniz başka şeyler varsa benimle paylaşırmısınız?
Ee böyle bir adamın nesini geri istiyorsunuz ki hala?Ramazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne.. umarım anlatabilmişimdir
Haklısınız ama seviyorum işteCok yanlıs dusunuyorsunuz. Gerçekten ısteyen erkek hamıle esını aılesınde bırakmaz.
Bu normal bır durum asla degıl.
Ikınızınde ıkıncı evlılıgıymıs, belkı sorun sadece sız de degıl her ıkınızdedır?
Ayrıca ! Bu sızın hayatınız, kımseyı ılgılendırmez.
Boyle bırınden sıze ne köy olur ne de kasaba
Bu adamın hayatında başka birisi olma ihtimali var mı canım yanlış anlama çok gereksiz geldi bana sebep de aklıma direk böyle birşey geldi ne alaka ütü yapmıyor aklınıza ne geliyorsa o falan. Madem öyle neden evlenmiş hadi evlenmiş neden sizden evlat sahibi olmak istemişRamazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne.. umarım anlatabilmişimdir
Ayrılık sebebini bile bilmedğin seni doğumunda yalnız bırakacak kişiyi hala istediğine emin misin?Selam Can Dostlarım.. 3 ay dan beri eşimle ayrı yaşıyorum.. Ben 6. Aylık Hamileyken ayrıldık o başka yerde kalıyor bende Annemlerde kalıyorum..( ayrılık sebebi ise hala daha bilinmiyor) Son aylarım kaldı Doğuma.. ben hala onu Seviyorum geri dönmesi için ne yapabilirim hangi duaları okuyabilirim.. yada bildiğiniz başka şeyler varsa benimle paylaşırmısınız?
Yok resmi olarak bitmedi dahaNeden ayrıldınız? Evliliğiniz resmi olarak bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?