Kocamı geri istiyorum bana yardım edin lütfen

Bu adamdan ne sana koca nede bebegine baBa olur adam ütü yapmıyor diye bırakılır mı hadi barıştiniz diyelim sana koçalık bebeğine babalık yapacak mı peki şimdi sana bunu yapan adam barışma konusunu bir daha düşünün bence arkadaşların da dediği gibi aileniz sahip çıkmışsa bebek olunca çalışın yada size bebek olmadan işine barış falan mı diyorlar

Neden geri istiyorsunuz geri donse de sevmiyorsa çocuk az büyüyünce gider yine gider. Zaten sevse bı dk ka ayrilmaz hamileyken bosverin

Ben bu yazinizdan eşinizin bı halt yediğini sezdim büyük bı hata yapmış olabilir geri dönüşü olmayan.. yeni birini falan eve getirmiş olmasin

Bence sevdiğiniz yok aileniz muhtemelen size kötü davranıyor sizde geri dönmek için çare arıyorsunuz ama o adamdan hayır gelmez.

Sevilmiyor hatta belki aldatılıyorsunuz? İlk eşinden neden ayrılmış ya da hiç ilk eşi ile konuştunuz mu? Adamın genel bir huyu belki bu ya da nebilim yani çok açık değil konu yorumlarınızla bunu çıkardım ama bence sevmeyin böyle adamları ya düşünsenize bir tarafta eşi ile evlat sahibi olmaya çalışan adamlar var sizinki si olmuş bırakıyor yani sevmiyor demek ki? Bence bir çıkış yolu bulun dönmek yerine mesela çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız çalışmaya başlayın ailenizin yanında rahat değilseniz devlete sığınsanız bilen vardır belki devletimizin bir yardım eli vardır herhalde bu durumda hayatınızı kurun lütfen böyle insanların yanında ömrünüzü harcamayın ailenizin yanında durabilirseniz de bebeğiniz için birikim yapın bir hayat kurun evlat değerli lütfen koca derdine düşmeyin

Bence sizin ayrılık sürecinde büyük bir hatanıx olmadıysa adamın kendisi hatadır. Onu unutmak için dua ederseniz daha mutlu olursunuz gibime geliyor.. sizi mutlu edecek şeylere yönelin.

Arkadaşlar kusura bakmayın herkeze tek tek yazamıyorum.. Ailem sahib çıkıyor bana çok şükür.. hepinizde yorumlarda çok haklısınız.. beni anlamanızıda beklemiyorum.. gerçekten benim içinde çok zor bi durum.. kimse yuvasının yıkılmasını istemez.. başkası var mı yok mu bilmiyorum.. ama bu durumu bir türlü kabullenemiyorum biz severek evlenmiştik Evliliğimiz henüz 1 sene oldu ve ben yine Baba evindeyim.. böyle bi Adamı sevmemem lazım evet ama herşey çok çabuk gelişti. Kendimi toparlıyamıyorum bir türlü

Kavga sonucu evi terketmişsiniz siz ama öyle durduk yere annenize gittiniz diye birden boşanmak istememiş ki adam, aileleri birbirine katıp kavga ettirmiş sonra da evdeki eşyaları boşaltmışsınız. O hep alttan alan siz sorun çıkaran tarafmışsınız zaten . Bu durumun hamileyken olması kötü olmuş tabi keşke biraz daha evliliği oturtup atsaydınız bazı adımları. Ama belki adam gerçekten bunalmıştır ve devam etmek istemiyordur. Kendinizi törpülemeden zor bela barışsanız bile baştan yaşarsınız aynı şeyi.

Eski konularınıza baktım ikinizde ciddi sıkıntı tiplersiniz. Herşeyi göze alın yüzyüze konuşun. Ben diliyle konuşun kararlı ve kendinden emin bir şekilde, hatalarını anladığını kendine ders çıkardığını kabul edersin etmezsin senin de hataların oldu hiç bir şey tek taraflı olmaz. Çocuğumuz olacak ve ben çocuğumuzu evimizde beraber büyütmek istiyorum bu yuvaya çocuğumuz için bir şans vermek istiyorum. Sen de istiyorsan gel evimize gidelim ama yok diyorsan istemiyorsan bitsin bir an önce belirsizlik stresi yaşamak istemiyorum hamileliğimi olumsuz etkiliyor bu durum bla bla diyeceksiniz işte istemiyorum diyorsa yapacak bir şey yok hayırlısı olsun hakkınızda...

şuracıkda aşkından olsende bız kk ahalısı sana o kocanı layık gormeyız kusura bakma
hamıleyken keyfıne gore cekmıs gıtmıs
bır kere karsınızda muhattap yok adam yok ne donmesı

arada yorumlardan edındıgım bılgıye gore, sızınde hatanız varmıs
olmayanı oldurmaya calısmayın konu sahıbı.
zorlamayın

Böyle bir adam için kocamı geri istiyorum diye konumu açılır bide umursamıyor adam. Kendin bilirsin diyin. O karımı çocuğumu istiyorum diye dertlensin dursun

Bu adamın normal olduğunu düşünmüyorum. Normal bir insan evliliğini bitirirken bu kadar saçma bir sebep sunamaz.
Diğer taraftan sizin de ifade, iletişim sorununuz var gibi görünüyor buradan.

Sana hamileyken bunu yapandan koca moca olmaz. Sen şimdi hamilesin duygusalsin. Bırak bosan bu adamdan. Her serde bir hayir var. Çocuğuna odaklan. Böyle adamların bir tarafını kaldirmayin kendilerini bulunmaz sanıyorlar vicdansız doğmamis çocuğuna acımayan bir adam

Çocuga rağmen barışmak istemiyorsa neden zorladığınızı anlamadım?????

Pardon da ayrılık sebebi nasıl bilinmiyor? Siz neden ailenizin evindesiniz? Herhangi bi tartışma oldu mu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…