Sevgilimle Buluşmuyoruz

Önümüzdeki sene için kafasında planlıyor evliliği.. 2.5 sene sonra ayrıldık daha sonra onun da benimde hayatıma ayrıldığımız süreçte biri girdi ikimizinde uzun sürmedi bu süreçte ayrıl barış tekrar dene devam ettik son 6 aydır düzenli tekrar başladık. İlgi mesajla aramayla üst noktada ama gerisi yorgunum yoğunum.. Ramazan da 1 ay görüşmedik :) 10 gündür görüşmüyoruz vs.
Kendi kendine mi planlıyor evliliği? Sizin bir etkiniz, fikriniz yok mu?
Bu uzun süreli sağlıksız ilişkileri bir şekilde evliliğe götürüp mutsuzluğa davetiye çıkarıyor insanlar. Doğru düzgün görüşmediğiniz bir ilişknin bitmesi gerekir. Başka bir yolu yok.

Sizi sevmiyor. Evlenirse de başkasını bulamadığından, mecburiyetten evlenecek. Üstelik evlendikten sonra evde duracağını sanmayın, her akşam arkadaşlarına gider gece yarıları döner veya kök ailesiyle vakit geçirir. Bu dediklerimi yazın bir kenara eğer bu adamla devam ederseniz ileride bu problemlere dair forumda konular açarsınız…

Ramazanda görüşmeme sebebi ne peki? Muhafazakar mısınız ikiniz de? 1 ay çok uzun süre. Alışkanlık olmuş artık sizinki.
Hayır değiliz oruç tutuyor sadece ve buna saygı duyup defalarca beraber bir iftar programı yapalım dedim ya da iftardan sonra bir şeyler yapalım bir ay boyunca yapmadık arkadaşlarıyla 3-4kere iftara gitti ama

Hayır değiliz oruç tutuyor sadece ve buna saygı duyup defalarca beraber bir iftar programı yapalım dedim ya da iftardan sonra bir şeyler yapalım bir ay boyunca yapmadık arkadaşlarıyla 3-4kere iftara gitti ama
Sizi sevmediğini anlamanız için daha ne yapması gerekiyor? Zaten içinizde bir şüphe olmasaydı bu konuyu açmazdınız. Siz şimdi bu adamla evlenirsinizde. Olası senaryolar için bdv konularını okuman yeterli

Bana vakit ayırmıyorsun diyerek ara vermen gerekir. Seni kaybetme korkusu yaşamalı. Ha baktın ara verdiğinizde bile ilgisiz, umursamıyor o zaman bu ilişki ömrünü doldurmuş demektir. Evet yılların alışkanlığı bir ilişki anlayabiliyorum ama daha sevgiliyken vakit ayırmayan, buluşmayan biriyle evlenince ev arkadaşı olursun. Gezer eve gelir yatar.

sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor
Bu arada yorgunum bahanesine sığınıp millete vakit ayırdığı zaman çoktan ayrılmanız gerekirdi aslında geç bile kalınmış. Sizi tamamen cepte görüyor, emek vermese bile devam eden bir ilişki var. Bu durumdan çıkmanız lazım, ayrılsanız bile tekrar çabalar mı bilmiyorum

Bu adam sizi sevmiyor. Seven insan görmek ister. Evlilik falan da aman diyeyim.. Ayrılın gitsin. Zaten senelerdir aslında dikiş tutmamış bu ilişki. Evlenince de farklı olamayacak. Bu seferde siz gezmek, tozmak isteyeceksiniz o istemeyecek, arkadaşlarına yine zaman ayıracak ama size zaman ayırmayacak. Hatta "zaten sürekli birlikteyiz, beni bunaltma" diyecek. Zamanınızı bu adamla boşa geçirmeyin.

Bu arada yorgunum bahanesine sığınıp millete vakit ayırdığı zaman çoktan ayrılmanız gerekirdi aslında geç bile kalınmış. Sizi tamamen cepte görüyor, emek vermese bile devam eden bir ilişki var. Bu durumdan çıkmanız lazım, ayrılsanız bile tekrar çabalar mı bilmiyorum
O ayrılık mesajını attım yapma etme yüzyüze konuşalım haklısın ama iş yükümü biliyorsun ben sensiz yapamam vs…

O ayrılık mesajını attım yapma etme yüzyüze konuşalım haklısın ama iş yükümü biliyorsun ben sensiz yapamam vs…
Laflarına değil davranışlara bak. Tekrardan ayrılmak istediğini söyle bu sefer kararlı dur. Bana vakit ayırmayı çok görüyorsun ben bu şartlarda devam edemem de. Her şeyin gayet farkında da emek göstermeden ilişkinin devam etmesi işine gelmiş. Bir de seviyor mu yoksa alışkanlık olduğu için mi devam ediyor bunu bilmiyoruz. Ayrılıp senin için çabalayacak mı gözlemlemen lazım

Ben de sevgilimle haftada bir buluşuyorum ama o günü iple çekiyoruz. Ramazanda ikimizde oruç tutuyorduk ama yine de buluştuk. yürüyüş yaparak geçirdik. Bence sizinki şu an sağlıksız ilerleyen bir ilişki. Alma verme dengesi bozulmuş. Kadının değil erkeğin ısrar edeni, meraklısı makbuldur. Erkek görsel varlıktır. Sürekli kendini hatırlatman lazım. Size yorgunum diyen biri evliliğe de bahane uydurur. Hadi evlendiniz diyelim bu sefer de dışarıda aktivite yapmaya yorgunum diyecektir.

seninle buluşmayıp arkadaşları ile buluşurken gayette sensiz yapabiliyor? Sen rest çekince mi aklına gelmişsin
Çok açık cidden cepte görüyor seni nasıl olsa 9 yıllık emek beni bırakmaz diye düşünüyor

yapman gereken şey ayrılmak. ayrıl barış ilişkisinin oluru yok. araya başkalarının girdiği ilişkinin oluru yok. vaktini boşa harcıyorsun ve artık kendinde görmen gereken şeyler var. böyle yaparak ayrılığı sadece erteliyorsun. tecrübeyle sabit.

Sevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
Yorgunum lafını artık kimse yemiyor üzgünüm..Eşimin işi çok yoğun duruşmaların dışında sürekli müvekkil götüşmesi oluyor.Yüzünden yorgunluğun aktığı zamanlarda bile dışarıya yemeğe kahve içmeye götürür.İş arasında Sıkılıyor musun napıyosun diye arar sürekli

sensiz yapamayacağını söylemesinin tek sebebi senin onu her şekilde kabul edeceğini bilmesi. öyle sevgi dolu bir yerden değil, saygısız ve adaletsiz hareketleri olsa bile kabul edeceğini bilmesi. araya başkaları girmiş olsa bile kabul edeceğini bilmesi. keza senin de hayatına birileri girdiği için söz söyleme hakkın da yok, zaten olabilir gayet de. sonuçta ilişki bitmişti. asıl sorun bunlar olduktan sonra hala devam edeceğiz diye uğraşmak. prensipli davranırsan mutlu olacaksın söz. sizden olmuyor demek ki. bunu üzücü bile olsa kabul etmek hem kendine, hem ona saygı duymaktır. zaten sevmek inan ki özgür bırakmaktır. birbirinizden öğrenecekleriniz bitmiş artık. görmemekte ısrarcısınız ikiniz de. insanlar bize kendimiz ve dünyayla ilişkimiz hakkında bir şeyler öğretmek için hayatımıza girer. bizi ruhsal ve mental olarak bir noktadan öbürüne taşırlar, eğer görebilirsek. siz aynı sarmalda dönüp duruyorsunuz ama birinizin gerçekleri görmesi lazım ki öbürünü tetiklesin ve uyandırsın onu da. iki ihtimal var, ya uyumaya devam edersiniz ya uyanırsınız. kapıyı kapatan sen olursan ya seni suçlamaya, acıyla oynaşmaya devam eder ya da uyanır ve bu bağdan aldığı öğretileri görüp sana sevgisi baki kalır. kapıyı kapatan o olursa ya acıya bağımlı kalıp duyguları sündürmeye devam edersin ya da sana öğrettikleri için minnettar olup yoluna yeni bir sen olarak devam edersin. iradede özgürüz. ama o kapı mutlaka kapanacak.

Sevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
30 yaşındasınız size zaman ayirmaya tenezzül etmeyen birisi ile hala devam etmeye çalışıyorsunuz. Şöyle dusunun; sevgililik dönemi bir erkeğin hayatı boyunca sergileyebilecegi maksimum ilgi, sevgi vb. zamanı. Bu adam siz sevgili olduğunuz halde bunu yapmıyor. Sizi ikinci plana atıyor ve 30 yaşındasınız. Çok uzun zamandır görüştüğünüz icin bence sizinki alışkanlık.
Bir an önce sonlandirip sizi gerçekten hak eden, görmek isteyen, görmeden duramayan özleyen birisi ile duygularınızı paylaşın.

Back
X