• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı geri istiyorum bana yardım edin lütfen

Ramazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne.. umarım anlatabilmişimdir
Hayır ben anlamadım kendı adıma, karnında bebegınle seni bırakmıs sevmiyor aılesı Canak tutuyor bebek ve sen kimsenin umrunda degılsın, seviyorum donsun istiyorum yazmissin
Oyuzden ben anlamadım.

Ramazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne..

Böyle olmaz bu, kavga varmıydı bir konu bir mevzu hiç aldatıldınız mı? aldattınız mı? hakaret etti mi ettiniz mi? sizden sakladığı birşey olabilir mi? anlattığınız çok basit birşey..

Tek biryere o konu çıkar adamın hayatında bir başkası var.. anlattığın gibiyse değilse tam anlatmanda fayda var.

Hayır ben anlamadım kendı adıma, karnında bebegınle seni bırakmıs sevmiyor aılesı Canak tutuyor bebek ve sen kimsenin umrunda degılsın, seviyorum donsun istiyorum yazmissin
Oyuzden ben anlamadım.
Evet öyle ama ikinci evliliğim ve Ailem bile arada benden şüpheleniyor bu kız koçasını elinde neden tutamıyor diye

Hem seviyorum onu hemde çocuğum Babasız büyüsün istemiyorum
Bu adamla buyurse babayla mı buyumus olacak,
Hamileyken senınle muhattap olmamıs adamın spermınden oldu diye o cocuk, kutsal mi sence o adam? saygıdeğer baba mı.
Baba olmak oyle bısey degıl.

Hem seviyorum onu hemde çocuğum Babasız büyüsün istemiyorum
Güzel arkadaşım, adam sizi, çocuğunuzu düşünmemiş ki hamile halinizle annenize gittiniz diye terk ediyor. Böyle bir şey olabilir mi? Ütü yapmıyor, annesine gidiyor terkettim. Kendine eş değil, köle arıyor. Hala seviyorum diyorsunuz. Cidden bazı konulara hayret editırum artık.

Haklısınız ama seviyorum işte

O sizi sevmiyor ama farkında mısınız? Biraz gururlu davranırsanız belki o zaman adamın aklı başına gelir. Hoş o saatten sonra gelse ne olur? Kendinize saygınız olsun sizi istemeyen adamla ne işiniz var? Babasız büyümesin çocuğum demişsiniz de siz kendi anneliğinizden sorumlusunuz, babalığı düşünmek onun sorumluluğu. Zorla mı baba yapacaksınız adamı ?

Aileniz de bi acayip elinde tutamamış ne demek. Duymușlar yani yok ütü yok hangi sebebi duymak istiyorsanız o demiş. Ortada sizlik bir durum yok ki adam dengesiz yani belli. Ailesinin arayıp öyle demesi vs..

Nasıl güvenip tekrar beraber olmak istiyorsunuz bırakın dönmesin. Aileniz sahip çıkıyorsa size ne güzel. Bebek doğduktan sonra işe girip çalışırsınız zorlamayın

Bakın ben çok sağlam bir sebebin olduğunu düşünüyorum sadece siz bilmiyorsunuz.
Ütü meselesinden bir adam 6 aylık hamile eşini terketmez.

Büyük ihtimalle aldatıyor, başka çok önemli sebep de olabilir. Asıl nedene odaklanmadan onu geri getirmeniz pek mümkün değil.

Sosyal medyada hareketliliği nasıl?
Hesaplarına erişimiz var mı?
Ortak tanıdıklarınızdan bilgi veren olur mu?
İş yerine düzenli gidiyor mu? İş çıkışı nerede?

Benim önerim yukarıdakilerden sonuç almaya bakın. Gelişmelere göre adım atın.
Bu dönemde elinde boşanma protokolü ile gelirse sakın imzalamayın. Bu durumda avukatınız ile görüşürsünüz.

Ramazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne..
Bana ayrılmak için bahane aramış gibi geldi. Altında yatan başka sebepler olduğunu düşünüyorum. Bence o adım atmadıkça siz de atmayın

Bahaneler bahaneler ortada cok ciddî bir sebep yoksa hicbir erkek hamile karısını baba evine yollamaz. Utu vs bunlar sebep değil bana göre

Ama annenize tartıştıktan sonra gitmişsiniz aileler araya girmiş evden eşyaları boşaltmışsınız filan yani durup dururken olmamış gibi sinirler hareket etmişsiniz ortalık karışmış

Selam Can Dostlarım.. 3 ay dan beri eşimle ayrı yaşıyorum.. Ben 6. Aylık Hamileyken ayrıldık o başka yerde kalıyor bende Annemlerde kalıyorum..( ayrılık sebebi ise hala daha bilinmiyor) Son aylarım kaldı Doğuma.. ben hala onu Seviyorum geri dönmesi için ne yapabilirim hangi duaları okuyabilirim.. yada bildiğiniz başka şeyler varsa benimle paylaşırmısınız?
Allah kolaylık versin. Rahat huzurlu bi doğum nasip olur inşallah.

Üzgünüm ama sevmiyor sizi. Seven hiçbir erkek hamile karısını bu şekilde bırakmaz. Çocuk doğduktan sonra, boşanma işini konuşun bakalım ne diyecek?

Ramazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne.. umarım anlatabilmişimdir
Böyle birinin geri dönmesini mi istiyorsunuz?

Back