- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Hayır ben anlamadım kendı adıma, karnında bebegınle seni bırakmıs sevmiyor aılesı Canak tutuyor bebek ve sen kimsenin umrunda degılsın, seviyorum donsun istiyorum yazmissinRamazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne.. umarım anlatabilmişimdir
Ramazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne..
Hem seviyorum onu hemde çocuğum Babasız büyüsün istemiyorumEe böyle bir adamın nesini geri istiyorsunuz ki hala?
Evet öyle ama ikinci evliliğim ve Ailem bile arada benden şüpheleniyor bu kız koçasını elinde neden tutamıyor diyeHayır ben anlamadım kendı adıma, karnında bebegınle seni bırakmıs sevmiyor aılesı Canak tutuyor bebek ve sen kimsenin umrunda degılsın, seviyorum donsun istiyorum yazmissin
Oyuzden ben anlamadım.
Bu adamla buyurse babayla mı buyumus olacak,Hem seviyorum onu hemde çocuğum Babasız büyüsün istemiyorum
Ailenı de Allah bildigi gıbı yapsın ınsallahEvet öyle ama ikinci evliliğim ve Ailem bile arada benden şüpheleniyor bu kız koçasını elinde neden tutamıyor diye
Güzel arkadaşım, adam sizi, çocuğunuzu düşünmemiş ki hamile halinizle annenize gittiniz diye terk ediyor. Böyle bir şey olabilir mi? Ütü yapmıyor, annesine gidiyor terkettim. Kendine eş değil, köle arıyor. Hala seviyorum diyorsunuz. Cidden bazı konulara hayret editırum artık.Hem seviyorum onu hemde çocuğum Babasız büyüsün istemiyorum
Haklısınız ama seviyorum işte
Geçer canım merak etme 3 üncü 4 üncü ayımda bence seviyorum diyorum şuan 7 aydayım bakış açım çok farklıHaklısınız ama seviyorum işte
Bana ayrılmak için bahane aramış gibi geldi. Altında yatan başka sebepler olduğunu düşünüyorum. Bence o adım atmadıkça siz de atmayınRamazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne..
Ama annenize tartıştıktan sonra gitmişsiniz aileler araya girmiş evden eşyaları boşaltmışsınız filan yani durup dururken olmamış gibi sinirler hareket etmişsiniz ortalık karışmışRamazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne..
Allah kolaylık versin. Rahat huzurlu bi doğum nasip olur inşallah.Selam Can Dostlarım.. 3 ay dan beri eşimle ayrı yaşıyorum.. Ben 6. Aylık Hamileyken ayrıldık o başka yerde kalıyor bende Annemlerde kalıyorum..( ayrılık sebebi ise hala daha bilinmiyor) Son aylarım kaldı Doğuma.. ben hala onu Seviyorum geri dönmesi için ne yapabilirim hangi duaları okuyabilirim.. yada bildiğiniz başka şeyler varsa benimle paylaşırmısınız?
Böyle birinin geri dönmesini mi istiyorsunuz?Ramazan bayramından bir gün önce Annemlere gitmem.. halbuki işden sonra o da o gün Annesinde kalmıştı sonra benim Ailem ona sorunca neden istemiyorsun diye ütü yapmıyor dedi.. bizimkilerde deyince ne alakası var hangi sebebi duymak istiyosanız o sebebden dolayı dedi.. yani anlican çok gereksiz.. 1 ay felan geçtikten sonra Annesi beni aradı çok büyük kumar oynadı seni geri alamayız dedi ama ona sorunca kendini suçlu bulmuyor.. yani orda bişeyler döndü ama hala bilmiyoruz tam olarak ne.. umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?