- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.232
- 598
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Kara lahana da pek sevimli bir şey değil yahu.Ya basıma iş açan benım zaten
Kayınvalıdeme nişanlanırken karalahana yı Cok severım dedım
Haydaaa kadıncagız benım ıcın ekmiş mi hemen. Büyüdükçe veriyo
Kaçsam kaçamıyorum atsam atamıyorum
Bı yolladığında sarıyorum oteki yolladığında atıyorum. Vicdanen dengeliyorum kendımce
Çorbayla baklava, etle kadayıf dolması yiyen gördü bu gözlerKonu da her damak zevkine göre yemek varama bazilari garipmiş yemek üzerinde tatli nasil yiyiliyor ya
Kusmuyorlarmı yahu bu ne uyumsuzluk arkadaşÇorbayla baklava, etle kadayıf dolması yiyen gördü bu gözler
biz kara lahanaya da pancar diyoruz:)Kara lahana corbasi bildigimiz kara lahanadan yapilmiyor mu yahu? Pancar miymis o da? Hani su toprak kokan patates rengi kabugu olupta ici kirmizi olan pancar?
Google'ladim dogru mu yorumluyorum emin degilim, pancar kokune, kara lahana da yapraklarina mi deniyor?
sem senin ogluna japon versiyonunu izletAy brokoli pizzaya cok yakisiyor ya. Biz ailecek cok seviyoruz brokoliyi. 5 yasindaki oglumun en sevdigi sey buharda pismis brokoli yemek. Cocuklar brokoli sevmez diyenlere sasiyorum. Gerci benim oglum genel olarak sebzeci. Et yemiyor - ki annesi de babasi da sulalesi de etci. (Adana). Bir gun eve kebap soyleyince buzdolabinda 3 gundur duran taze fasulyeyi yemek icin aglamisti.
Ben de bilemiyorum.Kusmuyorlarmı yahu bu ne uyumsuzluk arkadaşbaklava çorbaa ne alakaaa
Patatesler önceden kızartılıyor mu acaba?Eki Görüntüle 3489257 Ben kuyruk yağı vs kullanmadan yapıyorum ağır olmuyor. Galerime başka bişey için bakarken tesadüfen gördüm atayım dedim. Bu yemeğin kötü olduğuna kimse beni inandıramaz :) Seveni sevmeyeni vardır tabi ama lezzetli yani. Burda eti pişmiş olarak ortasına koydum sebzeler çiğ bu şekilde fırında tamamlıyorum pişmesini.
Ben kusardım nett yemekle tatliyi bir arada yesem ne bileyim bana iğrenç gelir tadi düşününce ama çok garip damak tatlardi var işte pek sağlıkli degil ama böyle yemek.Ben de bilemiyorum.
Bazı insanlar ki genel olarak benim gördüğüm erkek çoğunluk tatlıya aşırı düşkün.
Hani pilavı ekmek arası yapan, et soteye limon sıkan, tavuğa bal döken falan gördüm de aynı anda bayağı tatlı yiyeni var.
Ana yemekte ‘şeker’ tadına ben alışık değilim arkadaş, ara soğuğa yakışıyor tamam ama özellikle soğuk memleketlerde böyle bir tatlının yemek aralarına girişleri, tulumbaların ağızlara atılışları var.
Ben bu içi yağlı dışı etli olanı hiç sevmemiştim ilk yediğimde, şimdi kayınvalideme gittiğimde mutlaka bizim için yapar:) Hatta o kadar özümsedim ki üstüne çayda içiyorum ağzımda yağ kalmasın diyeİçli köfteyi nasıl yaparsıniz. Büyük, dışı etsiz içi kıymali olan mı yoksa küçük dışı etli içi iç yağ ile olandan mı?. Ben her ikisini de yapıyorum. Küçük içi iç yağlı olanı kardesimin sözünde menüye eklemiştik. Bazıları çok sevdi bazılari midesini bozdu
Yok kara lahanaya mancar diyorlar. Adı öyle.
Muşmulaya da töngel diyorlar. Eriğe damaşlan.
İzmirliler gibi yöresel isimleri de çok
biz kara lahanaya da pancar diyoruz:)
sem senin ogluna japon versiyonunu izlet
Yok askim o pancar farkliKara lahana corbasi bildigimiz kara lahanadan yapilmiyor mu yahu? Pancar miymis o da? Hani su toprak kokan patates rengi kabugu olupta ici kirmizi olan pancar?
Google'ladim dogru mu yorumluyorum emin degilim, pancar kokune, kara lahana da yapraklarina mi deniyor?
Bir de google'ladim şoka girip shshhshs.Yok askim o pancar farklibizde pancar deniliyor ama kirmizi olanla alakasi yok kara lahana corbasi bildigimiz kara lahanadan yapiliyor ama biz pancar corbasi diyoruz
Yesil bibere de bayilir. Kirmizisina da. Sabahlari biberli omlet ister. Pizzaya ekstra mantar ve misir ekletiriz onun icin. Sevmedigi sebze yok cok sukur. Biz et ve et urunleriyle sinaniyoruz. Et, tavuk, balik yemez. Yogurt, sut, ayran ve hatta beyaz oldugu icin sutlac yemez. Zaten genel olarak tatli da yemez. Ekmek de yemez yemekle. Resmen saglikli beslenme gurusu dogurmusum.biz kara lahanaya da pancar diyoruz:)
sem senin ogluna japon versiyonunu izlet
Evet Hatay'in belen tavasıda öyle normalde tarifte kuyruk deniyor ama zeytinyağı ile yaparım ben meselaGoogle’daki tariflerin birinde kuyruk yağı koyulmuş diye herkes bir kuyruk yağı örneklendirmesi yapıyor ama bence böyle bir adam için çok standart yapıyordur yemekleri. Yapmıyorsa da adamın tavrı haksız değilsjdkkd
Belen tava gibi bilumum tava yemeklerini yaparım sürekli, hiç kuyruk yağı kullanmadım şimdiye kadar. Kuzu, koyun eti olsa yeterli lezzetli olması için. Ayrıca kuyruk yağlı bile olsa benim için kara lahana çorbasından daha yenilesi bir şey olurdu.Evet Hatay'in belen tavasıda öyle normalde tarifte kuyruk deniyor ama zeytinyağı ile yaparım ben mesela
Herkes bir iyy moduna girmis.
Asıl cidden Karadeniz yemeklerini çoğu kisinin damak tadını uymuyor.
Aksama yarım saat vaktim var doldur kat suyun içine gibi bir çoğu
KesinlikleBelen tava gibi bilumum tava yemeklerini yaparım sürekli, hiç kuyruk yağı kullanmadım şimdiye kadar. Kuzu, koyun eti olsa yeterli lezzetli olması için. Ayrıca kuyruk yağlı bile olsa benim için kara lahana çorbasından daha yenilesi bir şey olurdu.
Bu yorumun üstüne yokYa bir de niye sevdiğini yap deniyor. Kadının yemeğini beğenmiyorsa girsin mutfağa yapsın Karadeniz mutfağının seçkin yemeklerini. Niye illa kadın ayak uydurmak zorunda? Her olayda niyeyse kadın kendini değiştirmek zorunda bu sitede.
Geçen güzel bir pizza yaptım, sevgilime attım, mantar var yemem dedi. Ben de b*k ye dedim. Mantara alerjisi falan yok. Sebze olarak sadece marulu yiyor. Yediği üç tane şey var zaten, kusura bakmasın erkek çocuğu istesem doğururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?