aşağıdaki ziyaretçi sayısına bakarsan kimin dalga geçtiğini daha net görürüsün benceAkil vereceğinize dalga geciyorsunuz ya. İnanmıyorsaniz yorum yapmayin olsun bitsin.
Bence de soyle eşine en cok dover ne yapacak başka? Hem kurtulursun evde dolasan bi adamdan.
Kapat tabi istediğini alamayınca.inanıp bana aciklayici yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum allah razı olsun. inanmayıp konuyu yalanlayanlar allahınızdan bulun. konuyu geyik yapın diye açmadım. burda adam gibi dert paylaştım . insanları kırmayı çok seviyorsunuz konuyu açtığım gibi şimdi yönetimden kapatılmasını isteyeceğim bu konu sizin geyik yeriniz değil.
bomba etkisiaklıma okb hastası olan birisi geldi. tuvaletten kapı kolundan sperm bulaşıp hamile kalacağını düşünüyordu. Eğer şimdi bu konu gerçekse vay ki vay Cem yılmaz gibi baba demeden ölen yavrularla dolu sizin kaynın odası. toplu mezar haline gelmiş. :)
Kapat tabi istediğini alamayınca.
fake mi? allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. insan gibi dert paylaştım be burda.Konu ya fake ya da bu olayı yazan o ortalığı silip süpüren bayan değil de erkek. Boşalan da konuyu yazan kişi olabilir. Aklımda deli sorular
neresi sinirli 19 ytaşındaki karısı ve 20 yaşındaki erkek kardeşini aynı evde yaşatacak kadar geniş..bi halt olmaz söyle.kocam çok sınırlısinirli ya birşey yaparsa
eşiniz suriyelimi....savaştan gelen birimieski konularıma bakarsaniz belki inanabilirsiniz.
neresi sinirli 19 ytaşındaki karısı ve 20 yaşındaki erkek kardeşini aynı evde yaşatacak kadar geniş..bi halt olmaz söyle.
eşi suriyeliymiş...savştan geldilerse muhtemelen toplu yaşıyorlardırneresi sinirli 19 ytaşındaki karısı ve 20 yaşındaki erkek kardeşini aynı evde yaşatacak kadar geniş..bi halt olmaz söyle.
baktım eski konularınıza şunu buldumeski konularıma bakarsaniz belki inanabilirsiniz.
bir Suriyeli için fazla Türkçe bu.Eski konularına baktım da kocası suriyeliymiş. Eşi de suriyeli o zaman. Değişik kültürde insanlar. Ben birşey anlamadım bu işten