kocama söylemelimiyim

Şimdi anlaşıldı.
Eşin SURİYELİ.
Kardeşi de sizde bu yüzden kalıyor. Çünkü aile dört bir yana dağılmış değil mi?

Ayrıca olay az sonra erotik hikayeye bağlanacak sandım okurken.
Bu Suriyeli meselelerine de bir çözüm bulunması lazım artık.

Yahu soylemeyim diyorum,konusmayayim diyorum zorla tahrik ediyosunuz!!!!

Yahu kardesim!!! Guzel kardesim!!! Baska bir konuya " ben de esimin kardesiyle,temelli olacak sekilde yasiyorum. Cok da mutlu ve memnunum evden gitse uzulurum" yazmissin...

Senin ruh halin nasil bir ruh hali!!! Sence bilmemneyini ortalara sacan,senin temizleyecegini bile bile sacan,ayrica cocugunu emzirirken seni kapi deliginden gozetleyen kayninla yasam nasil bir kadini mutlu edebilir,evden gitse nasil uzer!!!

Sen insanlari saf salak mi zannediyosun!!! Mayisda girmissin, duzgun mesajlarin da oldugu 2 aylik bir uyelikten sonra, ne yqzarsam yazayim insanlar nasilsa inanir,yeni uye degilim imaji mi vermeye calisiyosun!!!

Allahinizdan bulunmus!!! Git ya!!!

Gayet gulen smileylerle yazilmis, kayninin spermlerini temizlemekten ve kapi deliginden gozetlenmekten hoslanan ve mutlu olan bir kadinsin suan!!! Bunu benndemiyorum sen diyorsun!!! Obur konudaki mesajinda mutlu oldugunu ve kaynin evden giderse uzulecegini yazmissin.

Ne yasiyorsan yasiyorsun umrumda degil, kimi kandirirsan kandir bu da umrumda degil!!! Konuyu okudugum icin,beni kandiramazsin,sadece bunu soyluyorum ki,herkesi saf salak sanma diye!!!

Bir de kocama soylesem mi diye sormussun. Agzimi bozduracaksiniz yahu! Ola ki boyle bir olay normal akil sagligina sahip bir kadinin basina gelse, spermlerini temizlemek de igrenc olsa da, ben cocugumu emzirirken kapidan beni izleyecek!!! Kocayai anayi babayi gozum mu gorur be!! İtin bilmemneresine sokarim o adami!!! Ne kocasindan bahsediyosun!!!

Yani kisacasi,fake otesisin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…