toplu olsa tek kayın az değil mi?benim halamın kiracılarıda Suriyeli hemde ülkelerinde doktormuş ailecek hepsi..önce baya kalabalık yaşadılar sonra tek tek ayrıldılar.eşi suriyeliymiş...savştan geldilerse muhtemelen toplu yaşıyorlardır
kocası suriyeli kendisi mersinde yaşayan bir vatandaşımızbir Suriyeli için fazla Türkçe bu.
Kardeşi de suriyeli olduğundan onlarda yaşıyor olabilir. Toplu yaşama adet onlarda. Kocana söylesen de pek bir şey değişeceğini sanmamöğğkk döl diye anlatınca bi midem kalktı.. niye daha usturuplu yazmazsınız ki..
bir niye sizde yaşıyor??
iki yatarken niye kapını kilitlemezsin..
üç böyle bir şey kocadan saklanmaz..
dört o gördüğün şeyin meni olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun..
beş ben olsam böyle bir durumda o odayı normal şartlarda bile temizlemeye girmem kendi odasını kendi temizlesin bi zahmet..
evet söyledi az önce ..kocasına güzellikle söyleyecek koçasıda kardeşini kendi görmüş gibi uyaracak..yoksa Allah muhafaza..ergenliği tamamlamamış genç..birde erken evleniyorlar normalde başına vurursa eyvah eyvah.kocası suriyeli kendisi mersinde yaşayan bir vatandaşımız
Konu ile alakasız ama onlarda "toplu yaşama " adet değil Savaş'tan kaçtıkları için kalacak yer zor buluyorlar para yok iş yok ancak öyle idare ediyorlar. Durumlarının farkında değilsin sanırımKardeşi de suriyeli olduğundan onlarda yaşıyor olabilir. Toplu yaşama adet onlarda. Kocana söylesen de pek bir şey değişeceğini sanmam
Konu ile alakasız ama onlarda "toplu yaşama " adet değil Savaş'tan kaçtıkları için kalacak yer zor buluyorlar para yok iş yok ancak öyle idare ediyorlar. Durumlarının farkında değilsin sanırım
aynen banada çok itici bir kelime gelir farklı bir terimde kullanabilirdi"Döl" kelimesi bana her zaman igrenc gelmistir once bunu belirteyim.. bence tamamen emin olmadan esinize soylemeyin Allah muhafaza anlik ofkeyle buyuk hatalar yapilabilir..siz de kendinize dikkat edin aman aman
sağol ...döl anadolu dilinde meni ,sperm ya da mahsulü olan çocuk demektir oldu mu .
Buraya neden takıldınız
gavurun dölü hiç duymadınız mı ?
inanıp bana aciklayici yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum allah razı olsun. inanmayıp konuyu yalanlayanlar allahınızdan bulun. konuyu geyik yapın diye açmadım. burda adam gibi dert paylaştım . insanları kırmayı çok seviyorsunuz konuyu açtığım gibi şimdi yönetimden kapatılmasını isteyeceğim bu konu sizin geyik yeriniz değil.
Aynen oyle.. ben utanirim demeye ya o kelimeyi ve cok kaba onu da gectim baya baya igrenc bulurum.. hele ki kapali bir bayanin soylemesi dahada farkli geldi.. bi an fake mi diye dusundurduaynen banada çok itici bir kelime gelir farklı bir terimde kullanabilirdi
konu sahibinin aynı anlama gelecek digger terimleri bilmediğini sanmıyorum sanki bilerek yazmış gibi
heleki bir bayan döl demez ya bence
Konu sahibinin kaynının yaptığı şey yanlış bir durum ama bunu Suriyeli ye bağlaman mantıksız bence . Ayrıca hepsini aynı kefeye koyma "SURİYE'li" diyeevet şimdi bende suriyeli olduğunu öğrendikten sonra yere sperm fışkırtabilir ayrıcalığına inanacak gibi oldum. :) ne olursa olsun insan olan yapmaz
Al bendende o kadar ya o dol kapinin onunde ne isi var gercekten.midem bulandiAynen oyle.. ben utanirim demeye ya o kelimeyi ve cok kaba onu da gectim baya baya igrenc bulurum.. hele ki kapali bir bayanin soylemesi dahada farkli geldi.. bi an fake mi diye dusundurdu