kocama söylemelimiyim

Yarın işin rengi iyice değişir söylemeye mecbur kalırsan kaynında onun da gönlü vardı derse ne yapacaksın eşin kime inanır

Bulunduğunuz şartlar için bu gayet olası, belli ki adam akıllı eğitim yok orta sınıfın bir tık altında bir hayat canlandı gözümde

Herşeyi bırakın kenara
Ben kapalıyım demişsiniz. Eşinizin kardeşi size namahrem. Yanınızda başkası olmadan sizin aynı evde olmanız caiz değil.

Konuyu dine getirmek istemiyorum ama siz kapalıysanız eşiniz de dindar biridir herhalde. Buna nasıl göz yumuyor??? Sizin ve kardeşinin günaha girmesini nasıl kabulleniyor? Tabi buna izin verdiği için de kendisi de günaha giriyor.

Kapalıyım diyorsunuz, sizin anneniz babanız nasıllar peki? Onlar da dindar mı? Eğer öyleyse neden eşinizi uyarmıyorlar bak oğlum bu durum dinen yanlış diye.

Valla kal geldi bana yahu

Neden temizledin bacım? Madem böyle birşey var o spermleri eşine göstermen senin en kral kanıtın olurdu. Şimdi kendi odasında mastürbsyon yapmasına birşey denilir mi bilemedim ama sizi gözetlemeye çalışması çok tehlikeli. Bence bir daha görürseniz silmeyin.

ablamda öyle dedi ya söylemeye mecbur kalırsn falan diye

küçük yaşta evlenmişsiniz kaynınla aynı yaştasın ve kocan seni başbaşa bıraıyor.birde sen temizlemişsin o pisliği?
aklına ablanla konuşmadan önce ne geliyordu acaba?
kapalıyım diye belirtmen yersiz ve saçma olmuş.çocuğunu emzirirken kapını niye kilitlemiyorsun ayrıca

Ya insan öyle bişey görse temizler mi
Şok olur eşine bile gösterir
Bu temizledim ama geldi kapının kolunu oynattı diyo
Küçük Coşkun yaşıyo evinizde eşime söylemeli miyim de soru mu

ayrıntıları belirtiyor ki kafasındaki sapıkca kurgulardan tatmin olsun. itibar etmeyiniz sallıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…