Döl ne ya Allah aşkına?selam bayanlar :)) biz evde 4 kişiyiz eşim ben bebeğim ve kaynım. neden kaynin sizde kalıyor diye sormayın lütfen. neyse dün yerleri silerken kaynimin odasınin yatağın yanında döller vardı hiç aldirmadim sildim bugünde sabah odamda bebeği emziriyordum kaynm evdeydi sadece eşim sabah işe gidiyor kaynım 20 yaşında bu arada bende 19 eşim 23 ben kapalıyım. Herneyse yanımda ablamin kızı vardı yeğenim daha küçük sessizce çocuğu uyutmaya çalışıyorduk tık sesi geldi kafamı kaldırdım kapı kolunu bıraktı birisi o kişi kaynım kimo diye bağırdım ses yok kapinin üst tarafindaki bulanik olan camdan kafasını gördüm neyse sustum inşallah yanlış düşünüyorumdur dedim. ablama anlattim öncelikle döl meselesi için çok ayıp banyoda ne yaparsa yapsın senin gorecegini bile bile odaya yapamaz dedi kapı meselesi içinde kendine dikkat et kocana söyle dedi ne yapayim ki((
haklısınızEsine kesinlikle anlatmalisin. Hem neden kaynin sizde kaliyorki, gitsin kendine kalcak yer bulsun kazik kadar Adam
Cevapla gercekten bu soruyu: kaynin neden sizde kaliyor?
hiç aklıma böyle birşey gelmemiştı sız ve ablam söyleyene kadaryuh ya
bu kadar yakın yaşlardasınız zaten sürekli bir arada kalmak hiç hoş değil
devir kötü kolla.... neyse...
Döl ne ya Allah aşkına?
Siz neyi söylemeye calısıyorsunuz ben anlamadım gercekten
Nasıl anladığınız onun o şey olduğunu
ben evliyim aama o şey kuruyunca nasıl gözükür belli olur mu bilemedim şimdi .
çok iğrenç bi durum ya
ama bi erkeğe söylencek en ağır şeylerden biri
kelimelerini iyi seçmelisin
Sizi mi gözetliyor yaninnasıl anlataanlatabilirim başka türlü
Keşke silmeseydiniz eşine gösterseydiniz yada yine olursa gösterin adam resmen eve akıtıp gezmiş pislik.Ve ayrıca daha ergen size zarar verebilir yaşlarınız çok küçük dikketli olun .Size zarar verirse o evliliğiniz de yürümez .Eşinize hemen anlatmalısınız
Bir de sesini cıkarmadan temizlemek, benim evimde öyle bişi yapacak adama orayı yalatırdım herhaldeYerden meni temizlemek