Kocam var gibi hem de yok gibi

Ben de kendi aileme gidiyorum. :)

Çok enteresan bir aile yapınız var farkındasınız değil mi ? Ben eşimsiz kendi ailemde bile kalmam eşimi de 3 aylığına tek başına kendi ailesine göndermem.Anca beraber kanca beraber yani. Ayda 1 ya da 2 defa arkadaşlarıyla dışarıya çıkar ona bişey demem ama 3 ay bensiz asla.

birlikte olduktan sonra yarım saat yatıyorsa bu iyi bence
fazla romantizm bekliyorsunuz

oyun bağımlılığı bir ara benim eşimde de vardı inşallah zamanla geçer

Yapabileceğim bir sey yok kendi gitmek istiyor

Ama sonuçta erkeklerde elde ettiklerinde bi rahatama olduğunu hepimiz biliyoruz,niyetin seni şüphelendirmek değil yanlış anlama,fakat bilgisayarı bu denli çok kullanıyorsa masaüstü bilgisayarı bile her yere taşıyorsa bunun sadece oyun olmadığını düşünürüm ben. Sen yine de takipte ol bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

Yazları eşinizden ayrı mısınız

Bazı erkekleri hastalıklar da sıkıyor, sürekli hasta olan bir yerleri ağrıyan bir de sanırım nazlısınız böyle şeyler erkekleri sıkıyor bu sebeplerden ayrılma noktasına gelen aileler görmüştüm, kadının hastalığı geçmişti geri eski güzel günlerine döndüler.

Koca sağlığı,komşu varlığı sever demişti bir teyze,anlamsız bulmuştum ama sanırım doğru.Hastalık hastalığına ben de gelemem fakat gerçek hastalık başka bir şey.
Annemin arkadaşı, bir hstalıktan kimseyi tanımayan,evini bulamayan eşine çiçek gibi bakıyor,acaba kadın hasta olsaydı eşi ne kadar bakabilecekti,orası muamma...

O kadar uzun sure baska insanlarin evinde ne isimiz var. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Kimseyi sogutmak yük olmak istemem
Başka insanlar değilki eşinizin anne babası. Haydi siz bir adım atın o bir adım atsın. Sizde gidin eşinizle oda daha az gitsin konuşun anlaşın.
Bizde arada eşimin ailesinde kalıyoruz günü birlik. Bir gün sen git ben istemiyorum demiştim ne alaka ben de gitmem o zaman, haftaya gideriz dedi. Olmaz ayrı gayrı
Hastalık zorunluluk yoksa siz nereye eşiniz oraya.

Kesinlikle haklısınız. Erkekler sağlığı seviyor. Ben ayın 28 günü atom karınca gibiyim neşeliyim. 2 gün ağrım var o iki gün nazlanmak hakkım değil mi

Babasi israra çağırıyor o da gidiyor. Ben gercekten 3 ay kalamam hadi diyelim ben gittim diye 2 ay olsun. Gerçekten yapamam. Bırakın 2 ayı 2 hafta bile kâbus oluyor. Gece tuvalete gitmesi bile sorun. Yakınlaşma zaten olmayacak. E duş alıcaz evlerinde. Ayrıca cok gec kalkıyorlar. Ben evde ne kadar uyarmalarını bekleyebilirim ki. Ben 12 de uyurum. Onlar sabaha kadar oturuyor. Ben bildiğiniz gece 12 sabah 10. Onlar gece 5 ogle 4. Imkani yok bana eziyet olur

Evli bir insanin 3 ay esinden uzak kalmasi bence normal degil .Tas catlasin 15 20 gun olsun ama araya o kadar mesafe koymak iyi degil bence .

Tamam sen istediğin saatte yat ben de öyle yapıyorum. Sorun olmuyor. Onlar bazen 4 te yatıyor. Git bir dene. Yapışık gibi hareket etme. Sevgi vyta saygını göster. Düşün düşün en azından olur mu

Ağladığınızda sizi sakinlrştirmeli mi hemde regli için keşke biraz büyüyüp öyle evlenseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…