Kocam var gibi hem de yok gibi

Sadece oyun oynamasına takılıyorsan bence bu çözülüp programlanabilir.
Ayrıca oyunlar sadece 15 yaş için değildir.
Biz evlendik eşim çok oynardı erkek kardeşimle ohoo sabahlar olmasın
Baktım olmuyo bende başladım. Sonra hayatımız sadece oyun olmayacak şekilde hep oynuyoruz.
41 yaşındayım hala ps de oyun oynamaya bayılıyoruz
Sizde bu zevkini paylaşın çok abartmadığı sürece.
Ama ben oyundan ziyade bu memlekete gidip doğru düzgün konuşmamaya cevap yazmamaya daha çok takıldım. Yazacam arayacam adam beni hiç tınmiyacak bak sen...Adamın ümini sıkarım

8 yıllık evliyim akıllı telefonlarımız 3 .4 yıldır var.ondan önceki yıllar tel bilgisayar yoktu. O günleri özlüyorum. Bazen telefonu ali p büküyor boynunu haber okurken kendinden geçiyor sınır oluyorum.. sabah kalkınca tel e bakıyor yatmadan önce tele bakıyor. Yemekten sonra tele bakıyor. Kos kos sevgilin bekliyor diyorum:) Telefonun gözünün içine baktığın kadar bana bakmıyorsun diyorum. Teknolojinin insanları uzaklaştırdığını düşünüyorum.

Yani arada olabilir tabi ama her ay bu durumu pek çok erkek çekmez maalesef. Ben bi de bu yüzden esinizi aradığınızı düşünmüştüm okuyunca.
Arama sebebim sınav stresi. Ondan destek beklemistim ama gunun farkli zamanlarında isim var dedi. Ben de o duygusallıkla ağlayıp sakinleşince buraya yazdım

oyun gecici bir hevestir bence..Cocuk olunca ilgilenecegini soyluyor mu belki uzaklasir bebek sayesinde...Bosanma sebebinizi yersiz buldum ..
Aslinda belki olabilir ama bebegi boylr bir konuda deneyemem. Çünkü biliyorum. Esim ilgilenmezse tamamen bebege odaklanirim. Esimle ugrasmaktan vaz gecerim. Sogurum diye korkuyorum

Ben de oyle yapıyorum ama üzüldüğüm benle kalıyor. Oturup ağlamak bana acındırmak gibi geliyor. Gurursuz hissettiriyor. Aglamadan da konuşamıyorum. Uzuntuye ilk tepkim ağlamak. Ve öbür gittinde başa sarıyoruz

3 ay ailesinin yanında mı duruyor siz olmadan?
Parca parca 10 gun 20 gun falan diye diye toplam 3 ay kalıyor. Evet ben gitmiyorum. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Pek iyi de anlaşamıyoruz. Açıkçası kaynanam oğlunu benden kıskanıyor. Ben de saygıyı bozmamak icin bayramda seyranda gidiyorum. Esim de illaki gitmek istiyor. Kendi bilir

Yeni mi evlisiniz?
Bu ağlamalar ilk zamanlar biraz fazla olabiliyor. Zamanla geçer yeniyse
Sizde acaba aşırı mı ilgi bekliyorsunuz?
Kızdığınız şeylere tepkinizi net koyun. Oda ona göre davranmayı öğrensin.

Aslında cok üzüldüğümü biliyor. Ama dedim ya kendini kaybediyor. 1.5 senelik evliyiz. Ben baslarda cok uysaldim ama o tahammülü kaybettim. Bazen cok konuşuyorum anlatmak icin. Sonra gülüyoruz. Ama o güldüğümüz olay benim icimi acitiyor. Sirf beni anlasin diye ne diyecegimi bilemiyorum. Gercekten yabanci bi adama evlenip alışmak cok zormus

Eşiniz kaç yaşında? Eski konularınıza göz attım da şöyle bi' , eşiniz size pek değer vermiyor gibi ve size değersiz hissettirip sizi manipüle etmeye çalışıyor gibi.
Nikahtan önce kapanmanızı istemesi yoksa ayrılırız demesi , eski nişanlınız için çocuk senden ayrılmakta haklıymış demesi falan çok uç şeyler.Bunları Nasıl söyleyebiliyor size inanın aklım almıyor bir de tıp okuyormuşsunuz.Kendi ayakları üzerinde durabilecek gencecik bir kadınsınız.

Eşiniz gönlü isteyince mesajlarınıza cevap yazıyormuş ya hani bunun sebebi de size değer vermemesi ve kendinizi değersiz hissetmenizi istemesinden kaynaklanıyor bence.Lütfen eşinize onun size verdiği kadar değer verin , zira tepenize çıkmış.

Eşinizde oyun bağımlılığı var bence gerekirse uyumaz durumu normal değil.

-regl olunca neden ağlıyorsunuz? Her ay gerçekleşen doğal bir durum için adam niye sizi teselli etsin? "korkma tatlım az kaynayıp geçecek" mi desin ne desin.

-bu sıcakta sevişip yarım saat de yatakta duruyor daha ne istiyorsunuz acaba? Totosundan akan terler yatakta minik bir gölet mi oluştursun romantizm uğruna? Yarım saatten fazlası bayar zaten, nem var nem.

-yaş kaç yaş?

Canım bu karakter değişmez. Bazı insanlar karşıdaki insanı çok aşırı önemser ne kadar sevdiğini bir kenera bırakıp. Bazı insanlar da çok sevse de önemsemez önemseyemez. Bu karakter ilgisiz bir insan demek ki eşin onu öyle kabul etmelisin. Ama tabi bir çocuk gibi ona da bişgisayar ile ilgileneceği vakitler koyabilirsin. Hatta bence en güzel yöntem empati kurmasını sağlayabilirsin. Kitap okumayı seven biri isen elinden kitap düşürme yatağa bile kitap ile gir ilişkiye girdikten 10 dakika sonra kalk ve kitabını al. Kitap okumayı sevmeyen biri isen de telefonuna bir oyun indireebilirsin. 1 hafta dene ama istikrarlı ol Empati kurmaktan anlamadıysa konuşmayı dene. Dediğim gibi saatler koy.
Mesela şu saatlerde sen bilgisayar oyunu oynarken ben de kitap okuyayayım falan de.

Cinsellik sonrası bilgisayar oynuyorum. Hem de öyle yarım saat sonra değil

Diğer konular için eşiniz bir bilgisayar bağımlısı.

Regl agrisi icin ilgi beklemek biraz degisik olmus da,acaba diger konularda da surekli ilgi icin mesaj atiyor olabilir misiniz? Adam bikmistir belki.
Cinsel iliskiden sonra yarim saat yatip opup kalkiyormus sizin beklentiniz nedir? Film degil ki bu gercek hayat,adam ne yapsin mesela memnun olmaniz icin anlayamadigimdan soruyorum. Bence mesajlara cevap vermemesi de sizin asiriliginizdan bunalmis olmasi. Her sene memleketinde 3 ay mi kaliyor? O biraz fazla sanki, gerci kadin kalsa memleketinde neden demeyiz hep bizim cifte standardimiz bunlar.

Diger her sey normal geldi bana.

Bilgisayarı kırarım net. De sizin regl için ağladığınız da sizi sakinleştirmesini beklemeniz çok absürt onu da söylemek isterim :) Diğer konularda haklısınız kırın bilgisayarını

demeyin öyle benim eşim bana sıcak sular yapar saçımı oksar.. ruhsal olarak önemli bence

Adam 2 gun kalacagi babannesine on gun kalacagi baba evine bilgisayar tasiyorsa baya baya asosyal biridir bence.
Konusa konusa degisebilir yine de. Deneyin bu bir bagimlilik bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…