Kocam var gibi hem de yok gibi

Benim için bu konularda "yabancı"kavramına eşim ve benden başka herkes dahildir,sanal ya da gerçek farketmez .Eşinin onsuz dışarı çıkmanı,"onu arkasından vurmak" olarak adlandırıp,senin onu uçan kuştan kıskanıp sonra böyle etkinlikleriniz de ayrı ilginç.Neyse herkes özgür sonuçta,fakat bazı konulardaki perhiz ve lahana ikilemesi garip gelmiyor değil.

Regl olduguma degil regl oldugum icjn onceden icime dert olan seylere ağlıyorum. Bir de yatakta yorulmussun uyumak varken bilgisayara gitmesine kızıyorum. Daha fazla ilgilensin diye degil :)

İşte adam yeterince yorulmuyor yatakta demek ki. Fındık yesin fındık.

Fazla sorun olmuyormuş,videolar sağolsunmuş

Doğru diyorsun,yakmalık sorun yokta,alenen deyince bir tuhaf mı oldu ne
Yoksa 12den vurdun konuyu bence

neden diye sormak istiyorum çünkü ben yaz tatilini kendi ailesinde rahat geciren eside kendi ailesinde olan bayanları çok ozeniyorum ayrı kalmak bana iyi gelir sürekli bir arada olmanın da ilişkilere zarar verdiğini düşünüyorum ozlemek lazım bence

Daha önceki konularınızda eşinizle okul bitene kadar aynı evde kalamayacağınızı yazmışsınız. Yaşınız da bayağı küçük.
Ailelerinizin evli olduğunuzdan haberi var mı?
3 ay eşinizin ailesinin yanına gitmesi, sizin kendi ailenizle kalmanız, eşinizin evlilik şartı olarak kapanmanızı istemesi, sizin de birliktelik yaşadığınız İçin mecburen kabul etmeniz bana bunu düşündürdü.

Biz esimle uzun suredir ayni evde kalıyoruz o konu çözüldü. Burada bir sohbet topigine yaziyordum ama demekki siz görmemişsiniz

çok çok mümkün

Karşısına geçip konuşmayı denediniz mi? Ben bunu istemezdim yanı sürekli bilgisayarda takılan bir eş pek hoş gözükmüyor. Onun dışında adetlikten benimde çok ağır geçer eşim karnımı ovar her gece bu da benim hoşuma gider ama ben regliyim beni arasın sorsun demem alt taradı regli oluyoruz görende Başkan bir şey sanır ama ben şu mesaja cevap vermeme mevzusunu sevmedim mesela eşimde bana mesaj atmaz çünkü her mesajdan sonra arar konuşun onunla güzel şeyler değil bunlar.

çok çok mümkün
Ailem biliyor mu derken? bi evliligime laf etmediginiz kalmıştı. Evet ailem de onun ailesi de 7 sulalem de biliyor. Biz de esimle evlerimizi birlestirdik. Buraya parca parca yazıyoruz her gelismeyi eklemiyoruz.

Cok kötü kalplisiniz. Bana bundan sonra yazmamanizi rica ediyorum

Bence gayet ilginç, muhafazakarın bir kelime anlamı vardır. Haa der ki ben bunu böyle bunu böyle tercih ediyorum eyvallah saygı duyarız ama ben muhafazakarım olmaz. İnsanlar kendi kelimeye uymayabilir ama kelimeyi kendine uyduramaz.

Senin yerinde olsam o bilgisayar kablosunu net bir sekilde bogazina dolardim ve bilgisayar nasil oynanir gosterirdim. Esiminde vardi sattirdim cok pahaliydi ustelik araba degerinde diyebilirim. Alma dedim aldi. Ya yok et yada ben yok ederim dedim korkusundan satti :) tek keyfi oyun gibi duruyo ama ciddi bagimliligi var esinizin. Bence kararli olun ve evdeki bilgisayarlardan kurtulun. Durumun ciddiyetini kavramasini saglayin

Evlimi degil mi yorumlardan tereddüt ettim.
Adamda sorun goremedim ben normal 20-30 yas erkegi . .
39 yasindayım hastaneye oraya buraya kendim gidiyorum .Gece ,biryerim agrisa kendim gitme potansiyelindeyim ama kızabilir diye gitmedim henüz
Cocuklar hasta olur serum falan filan sehir dışindaysa haber vermeyebilirim .O ah vah edince benim sıkıntım hafiflemiyor .
Oglan gece 2 de elini kesti ben uyaniktım gittik diktirdik geldik .Gelincede uykulu haliyle komik seyler yaşadik .Uykusundan garip garip konusmustu .Cocuga hangi annenle gittin hastaneye demis.

Ben regli iken adama sarilmayi birak, resmen kaciyorum.
Tuhaf bi koku oluyor sanki ustumde,yikansam dahi.
O yuzden sarilma beklemeniz garip geldi.
Diger anlattiginiz seyler gunumuz erkeklerinin cogunda var malesef.
Ben esimin bilgisayarina beyaz kumam diyorum.
Sinirlendigimde de beyaz şıllık
Cok sukur oyun aliskanligi yok ama dizi filan acar izler.

Birlikte oynayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…