Kocam var gibi hem de yok gibi

Regl dediğiniz şey 7 gün sürüyor. 7 gün boyunca saçınızı okşayıp öpüp sarılıp uyuyacak mı sizinle Küçük bir kız çocuğu musunuz siz???
Bunun dışında, beklentilerinize uymayan adamı-bunun için koca mı boşanır- diye düşünmeden boşayın. Bir buçuk yılda bu kadar rahatsız edebildiyse sizi bir ömür nasıl geçer bir düşünün bakalım.

Valla ben tam tersi adam icin yas kac acaba dedim. Oyun bagimliligi cok ergen isi bagimlilik gibi geliyor bana.

Sevistikten adam kosa kosa bilgisayarina gitse ben de hoslanmam. Veya baba evine gidip anasi babasi ile iki sohbet edecegi yerde oyun oynayan adam ne kadar olgundur.

Regl olduğumda gelip sarilsa öpse ağlama geçecek dese adamın gözünü oyarim sanırım. Ben çok sinirli oluyorum kimseyi çekemiyorum siz epey tahammullusunuz belli ki.

Diger konularda haklisiniz ama.
Cağımızın derdi bilgisayar bağımlılığı

Mesajlarina donmemesi ve memlekete gidince seni unutmasi filan büyük sıkıntı. Bi de bilgisayar isi kafami kurcalardi benim. Tamam oyun oynuyor ama 24 saat basinda degilsin en nihayetinde. Sanal sohbet filan yapiyor olabilir...

Psikologdan yardım alabilir bilgisayar bağımlılığı rahatsız edici boyuttaysa

Bu çağımızın sorunu ne yazık ki. Arkadaşlarla bir cafeye gidiyoruz oturup sohbet edelim diye, herkes telefonla uğraşıyor , sonra bi resim çekme telaşı başlıyor hepsinde. Oturduğuna , oturacağına pişman oluyorsun.

Eskiden ne güzeldi internet yok, tv yok, sosyal medya yok. İlişkiler daha sıcak ve daha samimiydi. Çocukluk yıllarımi özlüyorum. Annemlerin zamanında hiç bir şey yokmuş , dogru dürüst ışık bile yokmuş durmadan elektrik kesilirmis , akşamları mum ışığında sohbet ederdik diyor çok hoşuma gidiyor. Teknoloji geliştikçe insanlar birbirinden çok uzaklaştı. Gelişmeye devam ettikçe hepimiz robotlaşacagiz gibi duruyor.

Ha bir de regl zamanları ilgi beklemeniz çok doğal, erkekler regl oluyor olsaydı aman Allah'im triplerinden gecilmezdi. O kadarcik ilgiyi de gostersinler bir zahmet. Ben de beklerdim ilgi alaka. Göstermeyene de hasta olduğunda bir sıcak çorba bile yapmazdım. Ben ağrıdan kivranirken beyimiz sallamiyorsa, ben de onu sallamam.

Bence siz de beraber oynayın hatta 2. Bir bilgisayar alın madem seviniyormuş. Artık çoğu oyunda hikayeler o kadar sürükleyici ki dizi izlemekten daha keyifli bence. Ya da takım olarak online oynayabileceğiniz oyunlar da var. Eminim memlekette oyun oynarken size cevap yazamıyordur. Online oynarsanız uzaktayken bile beraber vakit geçirmiş gibi olursunuz.

Regl konusunu geçiyorum. Bence çok büyük problemleriniz var yeni evli bir kişi eşinden ayrı bir gün bile geçirmek istemez. Bilgisayar bağımlısı da değil. Sizinle vakit geçirmek bişeyler yapmak istemiyor. Bilgisayar oyununda siz olmadığınız için onu tercih ediyor. Siz olmadan yapabileceği başka bişey olsa onu tercih ederdi. İlişkiden sonra gitmesi falan değer vermiyor kısacası.

Ayy kiiz simartilmak istiyosun sen. Eşinle ilişkiniz ponçik bence. Bağımlılığıyla ilgili bisiyler yapmaya çalışın. Günde kaç saat PC başında? Belki de her eşin bireysel aktivitelere ayırması gerektiği kadar zaman ayiriyodur ama sen her an dibinde olsun istiyodundur?

Ay kız valla benimki de aynı adam beni seviyo ama acayip bişe telefona bagimi gibi acayip bisi

ne işi var 3 ay on gün köylerde annelerinde siz gitmiyor musunuz.
regl de aglayınca sarılmak falan bana anlamsız geliyor.
benimkide tabletten haber okumaya bayılır izin günlerinde kafa ordan kalkmaz erkeklerde ortak bir problem galiba.
oyun felan oynamaz ama sadece haber.

Ben olsam o bilgi
Ayrılmak istiyor gibisin sonra istemiyor gibisin bence sende ne istediğini bilmiyor gibisin regl sancısına gelirsek hiç bir erkek bu tiripleri çekmez ağlayınca niye onun sakinlestirmesini bekliyorsunuz biraz ketum olun kocana gelince ben olaydım o bilgisayar çoktan hakkın rahmetine kavuşmuştu kırın gitsin

bilgisayar bağımlılık erkeklerde. gece yatarken eşini bırakıp sabah 5 te hala pc karşısında bulan arkadaşlarım oldu benim. o konuda haklısınız ama regl ağrısında eşinin saçını okşayan erkek görmedim ben o kadarını beceremiyorlar. erkeklerde o kadar empati yok genelde. o yüzden beklentini biraz düşür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…