Edit; çokça söylendiği için açıklayayım polikistik over im var esim igne yapmazsa bayılmaya kadar gidiyor iş. Bazen de acile gidiyoruz. Igneden sonra rahatlıyorum. Evdeyken zaten yanına yatırır uyutur. Ama evden gidince en azindan nasılsın diye aramasini bekliyorum. Evdeyken o halimi gorup kayıtsız kalması imkansız. Bekarken de annemle babam uyanırdı. Hep böyle çok ağrılı oldu. Adet degilken bile o kistler arada hareket eder sancı yapar.
Kocam evet kişi olarak var ama manevi olarak yok. Bir derdim olur ararım ulaşamam. Mesajlara bakmaz. Tepeden okur. Acil yazmazsam bakmaz. Acil olması icin olmem falan lazım heralde. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmem ama bence bir erkek karısı regl iken ağlıyorsa en azından sarılıp sakinlestirmeli. Ne azından teselli etmeli. Biz hormonların etkisinde mantıklı olamıyoruz. Ki ben gerçekten hem cok feminen hem de cok yüksek hormonlara sahibim. Kadınlık hissim de duygusallığım da zirvede.
Esim ise heo evde vakit geçirmek ister. Cinsellige ben de düşkünümdür ama insan cinsel iliski sonrasi yataktan kalkip bilgisayar oynar mı?(hemen sonra degil yarim saat dinlenir oper sonra kosar). Bir karısı olduğunu unutur(ozellille memlekete gidince senede 3 ay gibi bi sure). Aramaz, mesaja dönmez gördüğü mesaja cevap yazmaz... is isten geçer sonra beyimizin keyfi ister geri döner. Sonra sen disari cıktın arkamdan vurdun aksam 9 da kadin dışarı cikar mi tribi. Korkuyormus biri bir sey yapar diye. Evde mutsuzluktan öleyim mi acaba. Korkan adam karısının sıkıntısını giderir. Evlilik bu değil bu olmamalı.
Çocuk ister ama eşiyle bile ilgilenmez çocuğu hiç mi hiç haketmiyor o yüzden. ben bakcam gelip iki abidik gubidik diycek bilgisayara dönecek. O yüzden çocuk olabilemez :)
Ben artık yoruldum. Bıktım. Ayrılmak istiyor gibiyim ama sonra istemiyor gibi oluyorum. Aslinda beynim bana bu sebepten ayrılınır mı diyor. Ama öyle boyle değil 10 günlüğüne gittigi baba evine bilgisayarını götürür. 2 günlüğüne anneannesine gitmiş ona bile taşımış. Laptop bile degil masaüstü.
Bunun dışında değer verir, özel günleri kutlar, yemek yapar, temizlik yapar, bir etkinlik yaparken elimi bırakmaz. Her seyi alır. Aglamama kıyamaz.
Ama bilgisayar görünce adamın icine seytan mi giriyor anlamadim ki.
Siz olsanız benim yerimde nasıl davranırsınız? Bu sefer kırarım üzerim demeyin düşündüğünüzü direk yüzüme söyleyin.