• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam var gibi hem de yok gibi

Ben de kendi aileme gidiyorum. :)

Çok enteresan bir aile yapınız var farkındasınız değil mi ? Ben eşimsiz kendi ailemde bile kalmam eşimi de 3 aylığına tek başına kendi ailesine göndermem.Anca beraber kanca beraber yani. Ayda 1 ya da 2 defa arkadaşlarıyla dışarıya çıkar ona bişey demem ama 3 ay bensiz asla.

birlikte olduktan sonra yarım saat yatıyorsa bu iyi bence :D
fazla romantizm bekliyorsunuz

oyun bağımlılığı bir ara benim eşimde de vardı inşallah zamanla geçer

Çok enteresan bir aile yapınız var farkındasınız değil mi ? Ben eşimsiz kendi ailemde bile kalmam eşimi de 3 aylığına tek başına kendi ailesine göndermem.Anca beraber kanca beraber yani. Ayda 1 ya da 2 defa arkadaşlarıyla dışarıya çıkar ona bişey demem ama 3 ay bensiz asla.

Yapabileceğim bir sey yok kendi gitmek istiyor

Sevgililik + evlilik dönemimizde hic böyle bir seyden şüphelenmedim. E postasi bilgisayari telefonu elimin altındadır. Hangi oyuna girdigini telefonumdan steam uygulamasıyla görebiliyorum. Ama yine de ihanet kabul edilebilir bir sey değildir. O zaman kapının önüne koyacağımı en iyi o bilir
Ama sonuçta erkeklerde elde ettiklerinde bi rahatama olduğunu hepimiz biliyoruz,niyetin seni şüphelendirmek değil yanlış anlama,fakat bilgisayarı bu denli çok kullanıyorsa masaüstü bilgisayarı bile her yere taşıyorsa bunun sadece oyun olmadığını düşünürüm ben. Sen yine de takipte ol bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.

Edit; çokça söylendiği için açıklayayım polikistik over im var esim igne yapmazsa bayılmaya kadar gidiyor iş. Bazen de acile gidiyoruz. Igneden sonra rahatlıyorum. Evdeyken zaten yanına yatırır uyutur. Ama evden gidince en azindan nasılsın diye aramasini bekliyorum. Evdeyken o halimi gorup kayıtsız kalması imkansız. Bekarken de annemle babam uyanırdı. Hep böyle çok ağrılı oldu. Adet degilken bile o kistler arada hareket eder sancı yapar.

Kocam evet kişi olarak var ama manevi olarak yok. Bir derdim olur ararım ulaşamam. Mesajlara bakmaz. Tepeden okur. Acil yazmazsam bakmaz. Acil olması icin olmem falan lazım heralde. Ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmem ama bence bir erkek karısı regl iken ağlıyorsa en azından sarılıp sakinlestirmeli. Ne azından teselli etmeli. Biz hormonların etkisinde mantıklı olamıyoruz. Ki ben gerçekten hem cok feminen hem de cok yüksek hormonlara sahibim. Kadınlık hissim de duygusallığım da zirvede.

Esim ise heo evde vakit geçirmek ister. Cinsellige ben de düşkünümdür ama insan cinsel iliski sonrasi yataktan kalkip bilgisayar oynar mı?(hemen sonra degil yarim saat dinlenir oper sonra kosar). Bir karısı olduğunu unutur(ozellille memlekete gidince senede 3 ay gibi bi sure). Aramaz, mesaja dönmez gördüğü mesaja cevap yazmaz... is isten geçer sonra beyimizin keyfi ister geri döner. Sonra sen disari cıktın arkamdan vurdun aksam 9 da kadin dışarı cikar mi tribi. Korkuyormus biri bir sey yapar diye. Evde mutsuzluktan öleyim mi acaba. Korkan adam karısının sıkıntısını giderir. Evlilik bu değil bu olmamalı.

Çocuk ister ama eşiyle bile ilgilenmez çocuğu hiç mi hiç haketmiyor o yüzden. ben bakcam gelip iki abidik gubidik diycek bilgisayara dönecek. O yüzden çocuk olabilemez :)

Ben artık yoruldum. Bıktım. Ayrılmak istiyor gibiyim ama sonra istemiyor gibi oluyorum. Aslinda beynim bana bu sebepten ayrılınır mı diyor. Ama öyle boyle değil 10 günlüğüne gittigi baba evine bilgisayarını götürür. 2 günlüğüne anneannesine gitmiş ona bile taşımış. Laptop bile degil masaüstü.

Bunun dışında değer verir, özel günleri kutlar, yemek yapar, temizlik yapar, bir etkinlik yaparken elimi bırakmaz. Her seyi alır. Aglamama kıyamaz.
Ama bilgisayar görünce adamın icine seytan mi giriyor anlamadim ki.

Siz olsanız benim yerimde nasıl davranırsınız? Bu sefer kırarım üzerim demeyin düşündüğünüzü direk yüzüme söyleyin.
Yazları eşinizden ayrı mısınız

Bazı erkekleri hastalıklar da sıkıyor, sürekli hasta olan bir yerleri ağrıyan bir de sanırım nazlısınız böyle şeyler erkekleri sıkıyor bu sebeplerden ayrılma noktasına gelen aileler görmüştüm, kadının hastalığı geçmişti geri eski güzel günlerine döndüler.

Bazı erkekleri hastalıklar da sıkıyor, sürekli hasta olan bir yerleri ağrıyan bir de sanırım nazlısınız böyle şeyler erkekleri sıkıyor bu sebeplerden ayrılma noktasına gelen aileler görmüştüm, kadının hastalığı geçmişti geri eski güzel günlerine döndüler.
Koca sağlığı,komşu varlığı sever demişti bir teyze,anlamsız bulmuştum ama sanırım doğru.Hastalık hastalığına ben de gelemem fakat gerçek hastalık başka bir şey.
Annemin arkadaşı, bir hstalıktan kimseyi tanımayan,evini bulamayan eşine çiçek gibi bakıyor,acaba kadın hasta olsaydı eşi ne kadar bakabilecekti,orası muamma...

O kadar uzun sure baska insanlarin evinde ne isimiz var. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Kimseyi sogutmak yük olmak istemem
Başka insanlar değilki eşinizin anne babası. Haydi siz bir adım atın o bir adım atsın. Sizde gidin eşinizle oda daha az gitsin konuşun anlaşın.
Bizde arada eşimin ailesinde kalıyoruz günü birlik. Bir gün sen git ben istemiyorum demiştim ne alaka ben de gitmem o zaman, haftaya gideriz dedi. Olmaz ayrı gayrı
Hastalık zorunluluk yoksa siz nereye eşiniz oraya.

Koca sağlığı,komşu varlığı sever demişti bir teyze,anlamsız bulmuştum ama sanırım doğru.Hastalık hastalığına ben de gelemem fakat gerçek hastalık başka bir şey.
Annemin arkadaşı, bir hstalıktan kimseyi tanımayan,evini bulamayan eşine çiçek gibi bakıyor,acaba kadın hasta olsaydı eşi ne kadar bakabilecekti,orası muamma...
Kesinlikle haklısınız. Erkekler sağlığı seviyor. Ben ayın 28 günü atom karınca gibiyim neşeliyim. 2 gün ağrım var o iki gün nazlanmak hakkım değil mi :(

Başka insanlar değilki eşinizin anne babası. Haydi siz bir adım atın o bir adım atsın. Sizde gidin eşinizle oda daha az gitsin konuşun anlaşın.
Bizde arada eşimin ailesinde kalıyoruz günü birlik. Bir gün sen git ben istemiyorum demiştim ne alaka ben de gitmem o zaman, haftaya gideriz dedi. Olmaz ayrı gayrı
Hastalık zorunluluk yoksa siz nereye eşiniz oraya.

Babasi israra çağırıyor o da gidiyor. Ben gercekten 3 ay kalamam hadi diyelim ben gittim diye 2 ay olsun. Gerçekten yapamam. Bırakın 2 ayı 2 hafta bile kâbus oluyor. Gece tuvalete gitmesi bile sorun. Yakınlaşma zaten olmayacak. E duş alıcaz evlerinde. Ayrıca cok gec kalkıyorlar. Ben evde ne kadar uyarmalarını bekleyebilirim ki. Ben 12 de uyurum. Onlar sabaha kadar oturuyor. Ben bildiğiniz gece 12 sabah 10. Onlar gece 5 ogle 4. Imkani yok bana eziyet olur

Babasi israra çağırıyor o da gidiyor. Ben gercekten 3 ay kalamam hadi diyelim ben gittim diye 2 ay olsun. Gerçekten yapamam. Bırakın 2 ayı 2 hafta bile kâbus oluyor. Gece tuvalete gitmesi bile sorun. Yakınlaşma zaten olmayacak. E duş alıcaz evlerinde. Ayrıca cok gec kalkıyorlar. Ben evde ne kadar uyarmalarını bekleyebilirim ki. Ben 12 de uyurum. Onlar sabaha kadar oturuyor. Ben bildiğiniz gece 12 sabah 10. Onlar gece 5 ogle 4. Imkani yok bana eziyet olur
Tamam sen istediğin saatte yat ben de öyle yapıyorum. Sorun olmuyor. Onlar bazen 4 te yatıyor. Git bir dene. Yapışık gibi hareket etme. Sevgi vyta saygını göster. Düşün düşün en azından olur mu

Back
X