- 29 Mayıs 2021
- 13.751
- 89.354
- 548
- 36
Aa saplantılı resmen. Kimmis o yaaa. Biri aydinlatsa da konularini okusamYok yok o yeni esi kabullenmeyendi. Bir tane de bosandigini kabullenmeyen vardi, esinin eskiden yaptiklari icin konu acip duruyordu, yeni yasanmis gibi. Ay o kimdi yaaa? Bedevi miydi
Hem de rahmetli olmuş annenin donuMesaj göndermeye bak “annemin iç çamaşırları”
Sanki konuşmuyorlarda mesaj annesinin donu üzerinden verilecek…
Hatirlasa hatirlasa yaAa saplantılı resmen. Kimmis o yaaa. Biri aydinlatsa da konularini okusam
Bedevi adamla birleşti, 2. çocuğu yaptı.
İyi de madem konuşuyorlar niye geline demiyor da kardeşinize söylüyor? Ayrıca niye sizin gelin milletin evini toplasın? Bu ne saçma bir şey! Abinin haberi olmasın bu ilişkiden? İç çamaşırı da bence aralarında kod. Çünkü muhabbet aşırı saçma. Mantıksız.Boşandim yalan yok, ic çamaşırları detayı sen ellemezsin esine söyle düzeltsin demek geline yani haber gönderiyor aklinca
Dogru hatirlamissin bak bedeviymis
Bedevi adamla birleşti, 2. çocuğu yaptı.
Heee kesin mi birlesti oBedevi adamla birleşti, 2. çocuğu yaptı.
Itiraftan önce itiraftan sonra. Millattan önce Milattan sonra gibi oldu her msjda. Kocanizin ne cinsel problemi nedir?Gelinimiz kocama "seni sevmiştim" diyerek itirafta bulunmuştu.. Esim reddetmisti.. Ama ben esimin uzun bakışlarını yakalamistim yuzunun kızarmasıni i. Bilenler bilir.
Geçmiş konularımi okuyun lütfen..
Gelinimize ve erkek kardeşime kullanmadığımiz yayla evine ayarlamisti, gelinimizle ortak islerimiz var, bana" isleri yapsın heryere davalara kostursun diye yayla evini verdim sanki tapusunu mu verdim" dedi..
Gelinimize ufak jestleri abi ayağına duygusal konularını görüyorum.. Erkek kardesim aşırı kıskanç, kocam korkar ondan, ben borclar nedeniyle boşandım, ama esim hala bizimle ilgili.. yanimizda kalıyor farkli odada, arada ben istemedigimde baska daireye gidiyor..
Esimin annesinin gelinin oldugu şehirde evi var, annesi öldü 2019 da.. Gorumcem değerli eşyalarını aldi kapisini kapattı, esim memlekete gidince bu evde kalıyor..itiraftan önce esim geline "o evi temizlet, kullanin, kalın, havalandirin, annemin eşyaları sana emanet" demis...
Bu itiraftan sonra esim erkek kardeşimi aramis "o ev tozlandi, annemin eşyaları dağıtılmadi hala, o evle ilgilen, ama annemin ic camasirlari da var" demis, erkek kardeşimin dokunmayacagini biliyor, dolaylı olarak geline haber gönderiyor değil mi? Ve erkek kardesim bana o eve gelinle gideceklerini gelinin o evi düzelteceğini söyledi. Kizlar cok yorgunum.. Kocamin cinsel problemleri var kocam gelini gönülsüz mu reddetmis, onu mu seviyor?
Handegunerler adlı hesaba bak, adamla nikahsız duruyorlar şu an.Dogru hatirlamissin bak bedeviymis
Sonra tekrar ayrildilar mi
Handegunerler adlı hesaba bak, adamla nikahsız duruyorlar şu an.
Bosanmis miYa bisey sorcam artik kocaniz degil o, yarin baska bi kadinla el ele de gorebilirsiniz. Neden ayrıldığınızı kabul edemiyosunuz
Cükü düşmüş ama galiba sadece konu sahibineItiraftan önce itiraftan sonra. Millattan önce Milattan sonra gibi oldu her msjda. Kocanizin ne cinsel problemi nedir?
Bosanmis mi
Ben de yeni ogrendim. Neden bosandigi adami bu kadar didikler ki insanBosanmis mi
Artik bülbül ötmüyor şarkisi gelsin o zamanCükü düşmüş ama galiba sadece konu sahibine
Kiz madem bosanik ne bu kocam da kocam gelin de gelin. Ayrica nasi olmus da bosamis hayretBen de yeni ogrendim. Neden bosandigi adami bu kadar didikler ki insan
Gönül bir olunca evli olunmuyor. Ayrıca eski kocanızın gönlü de bir değil sizinle, farkındaysanız. Açtığınız tüm konuların ‘tema’sı da bu zaten. Psikiyatriste gidiyor musunuz? Durumunuz epey kötü.Gönlümüz bir diyordum, öyle diyor ben cok yorgunum
Tahsilatini miBirde çok ilginç bir kadinsiniz eski kv ölmüs.Allah tahsilatın affetsin.bu saatten sonra küslük mu kalır.esyalarini ben toplayamam ben hep küstüm ne demek ..eşinizle evli olsaydınız tabiki size düşerdi kusluge mi bakardı.yani her dediğiniz başka bir saçmalığa kapin aciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?