- 27 Nisan 2012
- 15.365
- 18.164
- 498
boşandıysanız size neBoşandim yalan yok, ic çamaşırları detayı sen ellemezsin esine söyle düzeltsin demek geline yani haber gönderiyor aklinca
Aynı evde kalıyorlarmış. Arada evden kovuyormuş sonra tekrar çağırıyormuş falan. Sanırım gelin kapmasın diye
Bu konuda çok bişey değiştiğini sanmıyorum zaten adam yüzüne bakmıyodu Sahra'nın.kocam kocam kocam ama başka oda da yatıyor detayını da atlamayalım lütfen.
Bence geceleri arada birleşiyorlardır. Sonuçta can çekiyorkocam kocam kocam ama başka oda da yatıyor detayını da atlamayalım lütfen.
Kizzz musakkanin farklı versiyonu sanırım buAnasının iç çamaşırları: ben ne alaka yaaa
ÇakmasıKizzz musakkanin farklı versiyonu sanırım bu
Eşiniz degil eski eşiniz.ne hissettiniz peki..Bugun gitmis gelin esimin vefat eden annesinin evine, dağıtacak kıyafetlerini ayarlamış
Ben eski eşinin telefonuna dinleme programı indirdiğini düşünüyorum. Çünkü sadece eşinin değil karşı tarafın dediklerini de tam olarak biliyor. Hoparlör açıktı falan diyor ama mümkün değil, aynı evde bile yaşamıyorlar.Ayrıca kocanın cinsel sorunu falan olduğunu sanmıyorum. Sana karşı öyle. Bunu da kabul et. Siz aile falan derken sorunlu bir evlilik yaşamışsın zaten. Bir yerden sonra da tamamen kopmuşsunuz. Gelin meselesi olmasa da bitmiş sizin evliliğiniz. Bazen onların da senin paranoyan,uydurman olduğunu düşünüyorum. Çünkü ayrılmissiniz ama eski kocan sizin evde kuzen ya da arkadaşlariyla toplanmıştı. O arada sen eve sessizce gelinle konuşmalarını duymuştun. Daha önce de eve gizlice girip yine konuşmalarını duydum demiştin. Bu kadar tesadüfün olması çok zor.
Bir doktora gitsen gerçek, hayal sende ayırt edersin belki.
Bir koca iki kadınAnlayan var mı?
Yazdim Hanımefendi yazdim bir sinirle de yazdim. Karman çorman anlattınız sakin yazın diyorlar sürekli alay ediyorlarBu meseleleri dünyanın en sıradan mevzuları gibi yazmanıza hastayım.
Yazdim Hanımefendi yazdim bir sinirle de yazdim. Karman çorman anlattınız sakin yazın diyorlar sürekli alay ediyorlar
Evi neden gelininiz toparlamaya gitti?Bugun gitmis gelin esimin vefat eden annesinin evine, dağıtacak kıyafetlerini ayarlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?