Kocam normal mi ?lütfen yardim

Butun hepsi kayıtlı bende ,ben Allaha havale ettim.bu delillerle dava acacagimi söylediğimde isimden olurum alacak bi nafakanda olmaz diye iğrenç bi cevap verdi..
Vallahi kardeşim aç pazarı yok sana bunları yaşatan adam işinden de olsun hayatından da Allah o iki meleğin rızkını bir şekilde kazandırır sana .

Herşeyi bırak, pinti olması çekilmez, herşeyi size ödetiyormuş, şok oldum.

Cok uzulerek ve cekinerek yaziyorum acikcasi bu mesaji. Sizi kiracagini dusundugum halde yazmak istiyorum.

Esinizin size karsi tutumu, davranislari, paranizi kullanmaya calismasi, ailenizden yedigi ictigini malini sakinmasi... ben bu adamin size ZERRE kadar sevgi duydugunu dusunmuyorum aksine sizden nefret ediyor olma ihtimali bile var cunku ciddi bir hazimsizlik soz konusu belli.

Belki eski askiyla kiyasliyor sizi, onu unutamadi sizin yuzunuzden de donemiyor evlendigine cok pisman bilmiyorum nedir.

Transeksuelleri arastirmasi da bir ayri durum.memnun degil evliliginden ki macera ariyor belki de. Hayatina renk gelsin vs.

Ama ne sizi kabullenebilmis ne bebeginizi, ki nafaka pazarligi yapmasindan anlasiliyor bu da.

Anneninizin tepkisini de tasvip etmesem dahi anlayabiliyorum. Eski insanlarin kocadan beklentisi seni muhtac etmesin dovmesin yeter niteliginde. O yuzden annenizin sizin durumunuza hak vermesini beklemeyin.

Ama bu konu icin birinin haklisin demesini beklemeden bu isi sonlandirin. Size deger vermeyen sevgi duymayan bir adamla cok bile evli kalmissiniz

Demekki cinselliği size karşı Yok eski sevgilisini yada trans lara ayıracak vakti varsa adam sizin aranıza duvar örmüş demrktir benim eşimde de ilgi pek Yok ama sadece bana karşı değil yapısı öyle biraz huysuz geçimsiz gergin bi tip[/QUOTE]
Bende yıllarca öyle düşündüm yorgun yoğun nobetten geliyor faln filan ama hiçbir erkeğin cinselliği uzun sure ihtiyaç olarak gormemesi durumunda maalesef ki bise çıkıyor.

Çok incesiniz ama gerçekten kirilmiyorum çünkü bende sevmedigini biliyorum,yillarca sindiremedi beni ,hep çok sosyal olmam ile ve her zaman giclu kisiligim olmasi ile sucladi beni.erkek nederse kadın onunyapmaliymis,benim bu konuları buyutmem gereksizmis ,falan filanlar bu adam kimseyi sevemiyor hiç arkadaşı bile olmadı yıllardır,eski sevgilisi kendinden önce evlenmiş ..ve kızda evli şuan .Evet anneme bende anlatıyorum eskidenmis bu katlanmalar.

cinsellik her ilişkide şart arka planda gıbı gozukse de en önde. senı tatmın etmesı gorevı yapmıyorsa bence de ucunda farklı konular var yoksa normal erkek bu kadar duyarsız olamaz.

Aynen katılıyorum.insanlar ev arkadaşı yaşamak için nikah kiymasina gerek yok..cinselliğe çok meraklı bi bayan değilim ,ama burdaki öncelik noktam eşim tarafımdan arzulanmak sevilmek ilgi alaka idi istediğim ve mücadelesini boşuna vermsiim keşke ilk yıllarda bitirseymisim

senden 2 tl lık ayranı esirgeyen bir adamla anlaşmalı mı boşanıyorsun...
lütfen ne koparırsan al çocukların için.

bak cidden burda yazan arkadaşlar gibi gördüğüm göreceğim en cimri insan...
çok merak ettim o kadar parayı ne yapıyor. biriktiriyor mu.

bu kadar iyi niyetli olma. mesleğinden olursa olsun.sana faydası yok nasılsa.
hatta tehdıt et şu kadar nafaka vermezsen amirinle memurunla ne bileyim onun üstü kimse onla konuşurum de.

iyi niyeti bırak

Canım hangi kadının önceliği cinsellik ki ama evliliklerimizin bir parçası olduğunu da biliyoruz. kendilerini cinsel tercihlerini kamufle amacıyla evleniyorlar bundan kisa bir süre önce Polis okulunu derece ile bitiren bir adam eşcinsel olduğu için meslekten ihraç edilmişti üstelik hiç eşcinsel ilişki yaşamamış sadece tercihi bu yönde olduğu için idi. internette araştırırsan görürsün .

Sırf annemi kovmaktan beter ettiği için bile boşardım böyle adamı. Eğer aileniz destekse size durmayın, boşanın derim ben.

erkek daha çok istediğinden kadının önceliği değil gibi eliyor sadece. aksi bir durumda ne olduğu ortada işte. kadının da erkek kadar ihtiyacı var en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…