• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam normal mi ?lütfen yardim

Aldatildigimi hamileyken öğrenmiştim .bebeğim kürtaj ayinida geçmişti..ben yıllarca boşanma taraftarı idim zaten.kocam normal mi diye sorma sebebim ,çok fazla cevrem yok herkesin özel hayatıni bilmiyorum konuştuğum insanlar herkes 4/4 luk değil ,herkes mutlu değil deyip geçiyor..zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim
eşiniz bana da cinsel tercihleri farklı gibi geldi üzgünüm :(
peki bunun nişanlılık sevgililik dönemi olmadı mı? o zamanlar nasıldı
1 mi 2 mi çocuğunuz var birde

Sıze bakmıyormus bıle bu ne bıcım ılıskı

Allahım şoklardayım.
burada hiç kimsenin kocası emin ol hastaneye gidecek karısı için yada herhangibir yere gitmek için aman arabamla gidilmesin diye düşünmez.
seninkinın sana sevgisi saygısı yok emin ol.
öyle olsa asla ama asla ne eşini nede onun ailesini üzmez.
birde cimri dedin ya gayette iyi maaşı var aslında.

canım kendine saygın varsa 20 aralıkta bitir bu işi.
bu kadar kötü bir eş burda bile okumadım ben.

eşiniz bana da cinsel tercihleri farklı gibi geldi üzgünüm :KK43:
peki bunun nişanlılık sevgililik dönemi olmadı mı? o zamanlar nasıldı
1 mi 2 mi çocuğunuz var birde
Biri 5 yaşında oğlum 5 aylık kızım var.3ay içinde evlendik. Bende biseksuel olduğunu dusundugumu söyledim,ama asla kabul etmedi.ona Gore normal cinsel hayatınızın sıklık durumu

Biri 5 yaşında oğlum 5 aylık kızım var.3ay içinde evlendik. Bende biseksuel olduğunu dusundugumu söyledim,ama asla kabul etmedi.ona Gore normal cinsel hayatınızın sıklık durumu
heee normal normal
peki ayrılmamak için çaba sarfediyor mu kaç yaşındasınız bu arada

sırf seni huylandırmamak için yapıyor yaptıklarınıda

Eğer ki bu eski sevgili bir bayansa , birlikte olmama sebebi heyecan araması .
Cinsel hayatınız değil bir çok şeyiniz problem . Bu yüzden size tavsiyeler vermek yerine , aldığınız kararı takdir etmekle kalacağım .

Bu evlilik adı altında birlikte yaşama ortak çocuk sahiplenme gibi saçma bir durum .

Elektirik faturasını odemesi alkislanacak bir şey değil .
Olması gereken sıradan bir olay . elektrik olmasa kendisi de elektriksiz kalacak örneğin Wi fi olmayacak ya da telefonunun şarjı olmayacak . Bu kendisi için gerekli sizi düşündüğü için değil . zaten adam interneti zevki için kullanıyor elektrik faturasını aksatirmi hiç .

Annenizin söylemlerine bakmayın bunu yaşayan bilir .

Devam ettiğiniz takdirde bu bir evlilik olmayacak . ya da çocukları için fedakarlık yapan bir anne olmayacaksiniz .
Bugün değil belki ama ilerde çocuklarınız sizi anlayacak yaşa geldiklerinde bu yaşadıklarınızı bilseler onlarda aldığınız kararı doğru bulurlar .

Zaten siz o evde mutlu olamazsınız ki çocuklarınıza mutluluk veresiniz . . Çocuklarınızı düşünmekse mesele , bu açıdan bakıp düşünün .

Boşanma sebeplerine bunları bildirin . gecimsizlik falan diyip geçmeyin .
Cinsel hayatınızın olmaması
Ailenize hakaret etmesi
Bedeninizi elestirmesi
Bunlar hep boşanma sebepleri.
IHtiyaclarinizi karsilamamasi

Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim . umarım her işiniz yolunda gider .

Eğer ki bu eski sevgili bir bayansa , birlikte olmama sebebi heyecan araması .
Cinsel hayatınız değil bir çok şeyiniz problem . Bu yüzden size tavsiyeler vermek yerine , aldığınız kararı takdir etmekle kalacağım .

Bu evlilik adı altında birlikte yaşama ortak çocuk sahiplenme gibi saçma bir durum .

Elektirik faturasını odemesi alkislanacak bir şey değil .
Olması gereken sıradan bir olay . elektrik olmasa kendisi de elektriksiz kalacak örneğin Wi fi olmayacak ya da telefonunun şarjı olmayacak . Bu kendisi için gerekli sizi düşündüğü için değil . zaten adam interneti zevki için kullanıyor elektrik faturasını aksatirmi hiç .

Annenizin söylemlerine bakmayın bunu yaşayan bilir .

Devam ettiğiniz takdirde bu bir evlilik olmayacak . ya da çocukları için fedakarlık yapan bir anne olmayacaksiniz .
Bugün değil belki ama ilerde çocuklarınız sizi anlayacak yaşa geldiklerinde bu yaşadıklarınızı bilseler onlarda aldığınız kararı doğru bulurlar .

Zaten siz o evde mutlu olamazsınız ki çocuklarınıza mutluluk veresiniz . . Çocuklarınızı düşünmekse mesele , bu açıdan bakıp düşünün .

Boşanma sebeplerine bunları bildirin . gecimsizlik falan diyip geçmeyin .
Cinsel hayatınızın olmaması
Ailenize hakaret etmesi
Bedeninizi elestirmesi
Bunlar hep boşanma sebepleri.
IHtiyaclarinizi karsilamamasi

Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim . umarım her işiniz yolunda gider .
Çok teşekkür ederim yorumlariniz için.
Aynı şeyi savunuyorum .çocuklar aile hayatında buyuyecekler diye ,mutsuz ve herşeye artık aşırı sinirlenen bi anneleri oluyor ,oyuzden tek başına ama mutlu bi anneleri olması çok daha hayırlı..boşanmayı geçimsizlik diye açtık .. çünku meslek hayatına yansımasından korkuyor.ayrica tüm dediklerinize katılıyorum.cok teşekkürler

Annen sanırım çocuğunla onun başına kalacaksın endişesi taşıyor. Yoksa bu adamın senin hayatına ne artısı var?

Hayatından 8 yılı heba etmişsin zaten; sakın nafakandan falan taviz verme.
Nafaka normal şartlarda 1400₺ olması gerekiodu.1000₺ den fazla vermem hayatimin sonuna kadar size bakmak için mi yasicam dedi ..inşallah atanirsam onun 5kurusunu bile istemiyorum

Nasıl bunca zaman sabrettiniz böyle birine? Travestileri aratan bi adamla yatağa girmeyi nasıl isteyebiliyorsunuz aklım almıyor. Bu nasıl bir mide? Yerinizde olsam buz gibi soğurdum o adamdan iğrenç :kusmuk:
Birde çocuk yapmışsınız bu adam müsvettesinden. Bile bile kendinizide çocuğunuzuda yakmışsınız. Annenizde bi acayipmiş doğrusu böyle rezil bir adamla evliliğinizi devam ettirmenizi istiyor :oha: Başına kalacağınızı düşünüyor herhalde. Aç bırakmıyor dövmüyor nasıl bir bakış açısıdır bu :işsiz:
Çalışıyormusunuz? Bence boşanıp arkanıza bile bakmadan kaçın.

Nafaka normal şartlarda 1400₺ olması gerekiodu.1000₺ den fazla vermem hayatimin sonuna kadar size bakmak için mi yasicam dedi ..inşallah atanirsam onun 5kurusunu bile istemiyorum
O senin hakkın; zaten sen istemesen bile çocuğunun da hakkı var. Nasıl o çocuğa bir ömür sen bakacaksan, babası da sorumluluk almalı.
Hem böyle bir adam için hayatı bu kadar kolaylaştırma.

Valla hiç gurur yapma bunu ödemek zorunda hiç canını sıkma
Kendi çocuguna verecek 3 kuruş paranın hesabını yapıyor yazık....

Back