- 25 Kasım 2016
- 43
- 17
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sonsuzmutlu
Aynen öyle karavan olarak kullanıyorlar evliliği ve çocuklarıEvlenmeleri de kamuflaj! toplum içinde meslek hayatında dikkat çekmemek için olsa gerek .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle karavan olarak kullanıyorlar evliliği ve çocuklarıEvlenmeleri de kamuflaj! toplum içinde meslek hayatında dikkat çekmemek için olsa gerek .
Vallahi kardeşim aç pazarı yok sana bunları yaşatan adam işinden de olsun hayatından da Allah o iki meleğin rızkını bir şekilde kazandırır sana .Butun hepsi kayıtlı bende ,ben Allaha havale ettim.bu delillerle dava acacagimi söylediğimde isimden olurum alacak bi nafakanda olmaz diye iğrenç bi cevap verdi..
Cok uzulerek ve cekinerek yaziyorum acikcasi bu mesaji. Sizi kiracagini dusundugum halde yazmak istiyorum.
Esinizin size karsi tutumu, davranislari, paranizi kullanmaya calismasi, ailenizden yedigi ictigini malini sakinmasi... ben bu adamin size ZERRE kadar sevgi duydugunu dusunmuyorum aksine sizden nefret ediyor olma ihtimali bile var cunku ciddi bir hazimsizlik soz konusu belli.
Belki eski askiyla kiyasliyor sizi, onu unutamadi sizin yuzunuzden de donemiyor evlendigine cok pisman bilmiyorum nedir.
Transeksuelleri arastirmasi da bir ayri durum.memnun degil evliliginden ki macera ariyor belki de. Hayatina renk gelsin vs.
Ama ne sizi kabullenebilmis ne bebeginizi, ki nafaka pazarligi yapmasindan anlasiliyor bu da.
Anneninizin tepkisini de tasvip etmesem dahi anlayabiliyorum. Eski insanlarin kocadan beklentisi seni muhtac etmesin dovmesin yeter niteliginde. O yuzden annenizin sizin durumunuza hak vermesini beklemeyin.
Ama bu konu icin birinin haklisin demesini beklemeden bu isi sonlandirin. Size deger vermeyen sevgi duymayan bir adamla cok bile evli kalmissiniz
Aynen katılıyorum.insanlar ev arkadaşı yaşamak için nikah kiymasina gerek yok..cinselliğe çok meraklı bi bayan değilim ,ama burdaki öncelik noktam eşim tarafımdan arzulanmak sevilmek ilgi alaka idi istediğim ve mücadelesini boşuna vermsiim keşke ilk yıllarda bitirseymisim
Canım hangi kadının önceliği cinsellik ki ama evliliklerimizin bir parçası olduğunu da biliyoruz. kendilerini cinsel tercihlerini kamufle amacıyla evleniyorlar bundan kisa bir süre önce Polis okulunu derece ile bitiren bir adam eşcinsel olduğu için meslekten ihraç edilmişti üstelik hiç eşcinsel ilişki yaşamamış sadece tercihi bu yönde olduğu için idi. internette araştırırsan görürsün .Aynen katılıyorum.insanlar ev arkadaşı yaşamak için nikah kiymasina gerek yok..cinselliğe çok meraklı bi bayan değilim ,ama burdaki öncelik noktam eşim tarafımdan arzulanmak sevilmek ilgi alaka idi istediğim ve mücadelesini boşuna vermsiim keşke ilk yıllarda bitirseymisim
annesi: seni dövmüyor daha ne istiyorsun diyormuşSırf annemi kovmaktan beter ettiği için bile boşardım böyle adamı. Eğer aileniz destekse size durmayın, boşanın derim ben.
annesi: seni dövmüyor daha ne istiyorsun diyormuş
yok davayı açmış.Tamamını okumadım yorumların ama, annesinin evine gitse kabul etmeyecekler mi yani?