• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam normal mi ?lütfen yardim

Nasıl bunca zaman sabrettiniz böyle birine? Travestileri aratan bi adamla yatağa girmeyi nasıl isteyebiliyorsunuz aklım almıyor. Bu nasıl bir mide? Yerinizde olsam buz gibi soğurdum o adamdan iğrenç :kusmuk:
Birde çocuk yapmışsınız bu adam müsvettesinden. Bile bile kendinizide çocuğunuzuda yakmışsınız. Annenizde bi acayipmiş doğrusu böyle rezil bir adamla evliliğinizi devam ettirmenizi istiyor :oha: Başına kalacağınızı düşünüyor herhalde. Aç bırakmıyor dövmüyor nasıl bir bakış açısıdır bu :işsiz:
Çalışıyormusunuz? Bence boşanıp arkanıza bile bakmadan kaçın.
Trans olayını gordukten sonra zaten evi terkettim aynı yatağa girmeyi istemedigim için mahkemede aldım soluğu.evetbcocuklar için bisi diyemicegim keşke onlarida yakmasaydim .:((

Allahım şoklardayım.
burada hiç kimsenin kocası emin ol hastaneye gidecek karısı için yada herhangibir yere gitmek için aman arabamla gidilmesin diye düşünmez.
seninkinın sana sevgisi saygısı yok emin ol.
öyle olsa asla ama asla ne eşini nede onun ailesini üzmez.
birde cimri dedin ya gayette iyi maaşı var aslında.

canım kendine saygın varsa 20 aralıkta bitir bu işi.
bu kadar kötü bir eş burda bile okumadım ben.
İnanın bi okadarda anlatmadiklarim var bu pintilik konusunda..doğum yaptığım gün hastanede oglen aciktinmi diye sadece bana sorup .anneme sormuyor bile korkusundan bende evet annemle ikimize döner yaptirirmisin demiştim .geldiğinde ayran almamıştı ,ayran da alsaydin kuru kuru yenmiyor dedim,aldigim cevap ayran donercide 2. ₺ imiş ondan almamış .bimden alcakmis geçerken unutmus olmuştu :(

İnanın bi okadarda anlatmadiklarim var bu pintilik konusunda..doğum yaptığım gün hastanede oglen aciktinmi diye sadece bana sorup .anneme sormuyor bile korkusundan bende evet annemle ikimize döner yaptirirmisin demiştim .geldiğinde ayran almamıştı ,ayran da alsaydin kuru kuru yenmiyor dedim,aldigim cevap ayran donercide 2. ₺ imiş ondan almamış .bimden alcakmis geçerken unutmus olmuştu :KK43:
:olamaz::olamaz::olamaz::KK57::KK57::KK57:

Adam gay, Ne demek öpüşmekten dokunmaktan hoşlanmıyor ama travesti arıyor, Adam sadece sizi susturmak için ilişkiye giriyor. Fiziksel özelliklerinizi bahane ediyor.

2. olarak da hayatımda duyduğum en cimri adam olabilir sanırım. Mahkemede bu cinsel durumları vs anlatıp, manevi tazminat davası açın bence, yüreğine insin.

Adam gay, Ne demek öpüşmekten dokunmaktan hoşlanmıyor ama travesti arıyor, Adam sadece sizi susturmak için ilişkiye giriyor. Fiziksel özelliklerinizi bahane ediyor.

2. olarak da hayatımda duyduğum en cimri adam olabilir sanırım. Mahkemede bu cinsel durumları vs anlatıp, manevi tazminat davası açın bence, yüreğine insin.

+1000

kaç çocuğunuz var? ''3 aylık bebeğimi alıp terkettim'' diyorsunuz ama konuşma aralarında ''çocuklarım'' diye çoğul konuşuyorsunuz.

Anlaşmalı boşanma protokolünde esler maddi manevi veya velayet davası acmicak diye bi madde eklemişti .

Canım merhaba çok üzüldüm senin için ama benim tanıdığım bir Polis memuru vardı biseksüel di Polis ve Asker'ler bu eksi bir durum onları işinden edebilir olduğu için arkadaşım evlenecek kız arıyordu neden o arama kayıtlarını kaydetmedin bence bunu belirt ve tazminat davası aç bırak işinden de olsun ..

Demekki cinselliği size karşı Yok eski sevgilisini yada trans lara ayıracak vakti varsa adam sizin aranıza duvar örmüş demrktir benim eşimde de ilgi pek Yok ama sadece bana karşı değil yapısı öyle biraz huysuz geçimsiz gergin bi tip

Çok teşekkür ederim yorumlariniz için.
Aynı şeyi savunuyorum .çocuklar aile hayatında buyuyecekler diye ,mutsuz ve herşeye artık aşırı sinirlenen bi anneleri oluyor ,oyuzden tek başına ama mutlu bi anneleri olması çok daha hayırlı..boşanmayı geçimsizlik diye açtık .. çünku meslek hayatına yansımasından korkuyor.ayrica tüm dediklerinize katılıyorum.cok teşekkürler
peki bu şekilde polis olarak devam etmesi doğru mu sizce ?beni çok rahatsız etti bu durum açıkçası :(

Aldatmış eski sevgilisi ile belkide hala gizli gizli beraberlikleri bile var sakin dönme kararından seni beğenmeyen sevmeyen bir adam dan ne istiyebilirsinzki hiç bişey evde yetiştirdiğimiz bir çiçeğin bile günlük sulanması gerekiyor yoksa kurur sizde artık sokmayı bırakın kurumussunuz artık çiçek aça vakti

Canım merhaba çok üzüldüm senin için ama benim tanıdığım bir Polis memuru vardı biseksüel di Polis ve Asker'ler bu eksi bir durum onları işinden edebilir olduğu için arkadaşım evlenecek kız arıyordu neden o arama kayıtlarını kaydetmedin bence bunu belirt ve tazminat davası aç bırak işinden de olsun ..

Butun hepsi kayıtlı bende ,ben Allaha havale ettim.bu delillerle dava acacagimi söylediğimde isimden olurum alacak bi nafakanda olmaz diye iğrenç bi cevap verdi..

Back