• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam normal mi ?lütfen yardim

Evlilik iki şey için yapılır biri eksikse tek ayaklı bir insan gibidir çocuk ve cinsellik evlilik iki şey için devam eder sevgi ve ihtiras bunlarda evliliginiz de yok eşin ya seni sevmiyor yada cinsel tercihi farklı
Çocuk hariç hiçbiri olmadı hayatımızda :(

annenızın bakıs acısı gercekden cok degısık
hele hele damatla bu konuları konusmak...
mantıklı bı adım atmıssınız
bunca seyın ıcınde bebek ıcın cok ıyı dusunseydınız keske .... ınsallah bebegınıze oyle ıyı bı yasam sunarsınız kı ayrılmıs anne babanın sıkıntısını yasamaz...
hakkınızda hayırlısı olsun
Annem mecbur kaldı konuşmaya,tedavi yolları var bu işin manasında,,bazen kendi mutluluğum için,cocuklarin hayatını mahvettigimi düşünmekten alikoyamiyirum kendimi,bu çocuklari dünyaya getiridysen mecbursun babalarına katlanmaya ,babasız büyütmeye hakkın yok diyorum ama bu dusunce bile beni boğuyor tahammül edemiyorum aynı evde beklentisiz bi hayat surmeyi düşünmeye bile

3 aylık bebeğiniz dışında başka çocuğunuz da mı var? Çocuklarına iyi bir baba yazmışsınız?

Faturaları, kirayı vaktinde ödemesi, iyi baba olması onun yüce gönüllülüğü değil, sorumluluğu sonuçta. Bunlar için ömrünüzü böyle devam ettirmeye değer mi?

Cinsellik önemli, isteksizlik olup da hani ayda bir oluyor ve bana yetiyor deseniz neyse. 2-3 ayda bir diyorsunuz, size böyle ilgisizken transeksüellere ilgili, hamileyken eski sevgiliyle konuşmalar vs. Çekilecek çile değil bence.
3 aylık olan bebeğim şuan 5 aylık oldu :) bide 5 yaşında bir çocuğum var...
İsteksizlikmi,zorakilikmi ,gorevmi onun için bilemiyorum... cinsellik bi nevi olmadan olur desemde,duygusal olarak ilgiye sevgiye açim ve surekli bi psikolojik şiddet,ne eksiğin var yediğin önünde,herkesin evliliği böyle ,4/4luk evlilik yok, ben olsaydım çocuklarım için susardim,beni değiştirmek yerine kendini değiştirip beni böyle kabul etmeyi denesn gibi bir suruuu söz,sonra ister istemez kendimde suç ararken buluyorum

Kirasını elektriğini suyunu düzgün ödemesi iyi bir ev arkadaşı için aranan özellik olabilir ama evlilik için yeterli değil. Cinsellik, sevgiyi paylaşabilmek, değerli olduğunu hissetmek, sevgiyi yaşamak görmek hissetmek, maddi konularda koşulduzca birbirine yaslanabilmek, güven evliliğin çok önemli parçaları. Şimdi soru şu; mutsuz bir evlilik sürdürüp tüm bunlara göğüs gererek mi daha mutlu bir hayat sürersin, yoksa boşanıp yaşnız bir kadın olarak hayata tutunmaya göğüs gererek mi? Bunun kişiden kişiye değişecek bir cevabı var. O yüzden en iyi kararı sen verirsin. Ama ben olsam ayrılırdım.
Evlenmeden önce okadar hayallerdeydimki evim olsun,kendi duzenim olsun çocuklarım olsun diye ,şimdi evlatlarım olsun tek göz odam olsun başka hiçbirşey istemiyorum,sevdigim herşeyden vazgecebiliyorum tektek ne umutlarla aldığım ceyizim vs vs vs gibi çünkü o evlilikte geleceğe dair güzel hayaller bile kuramiyorum.tek başıma yalnız mücadele ederek daha mutluyum ne kendimi ezik ozguvensiz hissediyorum nede sevgi dileniyorum nede beklentiye giriyorum.tabiki tek başıma hayat doğru olani,ben devlet memuru değilim, sirtimi yaslicagim güçlü arkamda bi ailemde yok ,güvenebilecegim hicbisim yok herşeye rağmen sectigim yolda suan mutluyum, kafam rahat,tek korkum çocukların beni ilerde anlayayamasi :(

Arkadaşım çok zor bir karar vermişsin bize düşen sana destek olmak. bir kadına yapılabilecek bütün kotü davranışlari kendi tiynetsizliğinden kaynaklı yapmış bir adama yeterince katlanmişsin. sana bundan sonra ki hayatında hem aile hayatını hem aşkı hissettirecek birilerinin olması dileğiyle sen kendini sev yeniden sevilmek ve sevmek senin en doğal hakkın bütün hakların gibi onada sahip çıkmalısın
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah en güzel günler hakeden herkesi bulur :)

Evlenmeden önce okadar hayallerdeydimki evim olsun,kendi duzenim olsun çocuklarım olsun diye ,şimdi evlatlarım olsun tek göz odam olsun başka hiçbirşey istemiyorum,sevdigim herşeyden vazgecebiliyorum tektek ne umutlarla aldığım ceyizim vs vs vs gibi çünkü o evlilikte geleceğe dair güzel hayaller bile kuramiyorum.tek başıma yalnız mücadele ederek daha mutluyum ne kendimi ezik ozguvensiz hissediyorum nede sevgi dileniyorum nede beklentiye giriyorum.tabiki tek başıma hayat doğru olani,ben devlet memuru değilim, sirtimi yaslicagim güçlü arkamda bi ailemde yok ,güvenebilecegim hicbisim yok herşeye rağmen sectigim yolda suan mutluyum, kafam rahat,tek korkum çocukların beni ilerde anlayayamasi :KK43:
Canım uyumamışsin asma yüzünü lütfen çocuklarına elinde olan kanıtları göster ben sana bisey söyleyeyim mi sen o kanıtları mahkemeye de sun senin utanacak neyin var? Çocukları neden etkilesin bu durum adamın zaten çocuklar umurunda değil ki .ben benim hayatımı mahvedip kucağımda yetimlerimle bırakan adamın hayatını mahvederdim. Sana bunca acıları yaşatıp üniformasini giyip , silahını takip hayatına devam etmemeli. Bir gün inşallah kullanıcı adın gibi sonsuz mutlu olursun.

Evlenmeden önce okadar hayallerdeydimki evim olsun,kendi duzenim olsun çocuklarım olsun diye ,şimdi evlatlarım olsun tek göz odam olsun başka hiçbirşey istemiyorum,sevdigim herşeyden vazgecebiliyorum tektek ne umutlarla aldığım ceyizim vs vs vs gibi çünkü o evlilikte geleceğe dair güzel hayaller bile kuramiyorum.tek başıma yalnız mücadele ederek daha mutluyum ne kendimi ezik ozguvensiz hissediyorum nede sevgi dileniyorum nede beklentiye giriyorum.tabiki tek başıma hayat doğru olani,ben devlet memuru değilim, sirtimi yaslicagim güçlü arkamda bi ailemde yok ,güvenebilecegim hicbisim yok herşeye rağmen sectigim yolda suan mutluyum, kafam rahat,tek korkum çocukların beni ilerde anlayayamasi :KK43:
Güçlü bir kadınsın. Böyle tek başına dimdik durmayı herkes beceremez. Çocukların seni anlayacaklarve takdir edecekler. Her şey senin için güzel olur inşallah.

3 aylık olan bebeğim şuan 5 aylık oldu :) bide 5 yaşında bir çocuğum var...
İsteksizlikmi,zorakilikmi ,gorevmi onun için bilemiyorum... cinsellik bi nevi olmadan olur desemde,duygusal olarak ilgiye sevgiye açim ve surekli bi psikolojik şiddet,ne eksiğin var yediğin önünde,herkesin evliliği böyle ,4/4luk evlilik yok, ben olsaydım çocuklarım için susardim,beni değiştirmek yerine kendini değiştirip beni böyle kabul etmeyi denesn gibi bir suruuu söz,sonra ister istemez kendimde suç ararken buluyorum

Konuyu cuma günü açmışsınız. 3 aylık bebek 2 günde nasıl 5 aylık oldu anlamadın

Konuyu cuma günü açmışsınız. 3 aylık bebek 2 günde nasıl 5 aylık oldu anlamadın
Evi terkedeli 2 ay oldu ,2 aydır ailemin yanindayim .konuyu cuma günü açtım insanların fikirleri icin ,çünkü annemin kocan başında olsun ,cocuklarin babayla buyusun ,durusmaya gitme ,hayat kolay değil söylemleri üzerine artık başka insanların fikirlerinide anneme gostermis oldum.

Merhaba arkadaşlar,yillardir siteyi takip ederim,bende artık sorunuma farklı bakış açılarından fikir almak istiyorum.
Konuyu baştan anlatmaya kalksam çok uzar gider.kisaca 8 yıllık evliyim esim ile evlendiğimizden beri bi cinsel isteksizlik problemi var en başlarda önemsemiyordum ama zamanla bunun normal olmadığını anladım .2-3 ay ben yanasmazsam hiç aklına gelmez,cok konuştum ama hep yorgunluk vs diyip gecistiriyordu,opusmekten nefret eder,vucuduma dokunmuslugu yoktur.ben süslenir hazırlanırim değişik iç çamaşırları alırım hep ama her seferinde arkasını dönüp uyur.yillarca bir suru bahanelerle geldi bana 57 kilo olduğum zamanlarda bile beni kilolu olmakla suçladı ,surekli beni vücudum vs ile eleştirirdi ,şöyle bi durumda var ben çok güzel ve alımlı bi kadınım çevredeki herkes bu şekilde söyler.bizim bu sorunumuzu ben aileme anlattım her seferinde çocuğun için idaree et dediler.ama artık dayanamıyorum bende sevilmek öpülmek istiyorum ,o ise giderken kapıda uğurlamak için çıktığımda opsun diye gözlerinin içine bakmaktan biktim .ve bunları defalarca konuştum annem konustu ,anneme en son 37 yaşındayım yaslandim artik sanırım demiş.bu yıllar öncede böyleydi ama,aylarca ailemin yanında kalirim eve döndüğümde yine bisi olmaz ozlemiyor çünkü beni ..bunun yanı sıra hamilelgimde eski sevgilisiyle 1 ay boyunca günde 100 mesaj 5-6saat konusmalarini yakaladim kız evli .yaşadığım travmalar üst üste geldi ,doğum için annem yanıma geldiğinde annemi kovmaktan beter etti suratsizligi ,pintiligi apayrı bi konu zaten ,annemin icitigi suyu yediği yoğurdu bile konuşan bi karakteri var .ben evde bisiler satarak ihtiyaçlarimi karşılamaya çalışıyorum,cunku sigarami filan asla almicagini söylüyor .biyere goturcegi zaman arabamız olmasına rağmen otobüs ile gitmek için israr eder,arabayla gittiğimizde de mutlaka bana benzin aldirtir yada hesabı odetir hep çıkar ilişkisi var evliligimde..mesela hamileyken erkek kardeşim gelmişti ,eşim işte idi hastaneye gitmem gerekli oldu arabayı kardeşime vermedi bile ,kimseye vermze arabasını biriisi isticek diye ödu kopar ,çok karışık oldu biliyorum ama en sonki olayimiz gece ben yine hazırlanmış ken o uyumayi tercih etti sabaha kadar ağladım ,o arada onun sosyal hesabına girdim ,geçmişinde yaşadığımız şehirdeki trans ve travestiler aratilmisti,kisa çaplı bi sok geçirdim resmen ,uyandırdım ne bunlar diye önce ben bakmadim dedi ,sonra arkadaşım baktı dedi ,en son denk geldi baktım dedi ..3 aylık bebebgimi alıp terkettim evi ...anlaşmalı dava açtik nafakada bile pazarlık etti benimle ,annem halen seni dovmuyor sovmuyor aç açıkta bırakmıyor diyor...çocuklarının babası ,dul olmak çok zor diyor.bu adamla ömur gecermi??devlet memuru iyi bi işi var çocukları ile ilgilenen bi baba elektrik suyunu aksatmayan bi baba olması evlilik için yeterli mi?
Daha baştan okurken esinizin cinsel tercihinin farklı olduğunu dusunmustum.Devreye travestiler girince iyice netleşti.Hicccccc çekmek zorunda değilsiniz.Zaten uzun süredir bir basinizaymissiniz hep.
Hiç umudum yok ama inşaallah olabilirim mutlu :KK43: çok ihtiyacım var mutluluğa
Ayrıca yanlış bir birlikteliğe başlamaya da çok hazirsiniz.Su an hayatınıza biri gidecekse bile ince eleyin sık dokuyun.Guzel sözlere,ilgiye acsiniz.Bunu farkedip kullanmak isteyen kötü niyetliler olabilir.Yagmurdan kaçıp doluya tutulmayin.aman dikkat kendinizi birinin oyaladigi metresi veya imam nikahlı ikici,ucuncu eşi olarak bulabilirsiniz.Hele hiccccc internet ortamlarına bulamayınca,kanmayin.Arayisa gitmeyin.bol bol dua edin.yasayacaginiz her şey çocuklarınızı da etkileyecek unutmayın.

Canım yasin kac bilmiyorum ama benden kucuksun. Maddi manevi tazminat niye almiyorsun? Bir de bunu protokolde imzaliyorsun. Adam zaten kusurlu taraf. Sana 8 yilinin ce çocuklarinin masraflarini odemeli. Almam filan deme. Arkadaslardan bazilari tenezzul etmem falan demis. Yarin çocuklarin buyudugunde ihtiyaclari olduğunda bu para onlara yetmez. Tazminatini al. Nafakayi artir
Protokolde de nafaka artirimuna ileriki yillarda gidilecekti r diye bir madde koy ki artirim hakkın olsun.

Merhaba arkadaşlar,yillardir siteyi takip ederim,bende artık sorunuma farklı bakış açılarından fikir almak istiyorum.
Konuyu baştan anlatmaya kalksam çok uzar gider.kisaca 8 yıllık evliyim esim ile evlendiğimizden beri bi cinsel isteksizlik problemi var en başlarda önemsemiyordum ama zamanla bunun normal olmadığını anladım .2-3 ay ben yanasmazsam hiç aklına gelmez,cok konuştum ama hep yorgunluk vs diyip gecistiriyordu,opusmekten nefret eder,vucuduma dokunmuslugu yoktur.ben süslenir hazırlanırim değişik iç çamaşırları alırım hep ama her seferinde arkasını dönüp uyur.yillarca bir suru bahanelerle geldi bana 57 kilo olduğum zamanlarda bile beni kilolu olmakla suçladı ,surekli beni vücudum vs ile eleştirirdi ,şöyle bi durumda var ben çok güzel ve alımlı bi kadınım çevredeki herkes bu şekilde söyler.bizim bu sorunumuzu ben aileme anlattım her seferinde çocuğun için idaree et dediler.ama artık dayanamıyorum bende sevilmek öpülmek istiyorum ,o ise giderken kapıda uğurlamak için çıktığımda opsun diye gözlerinin içine bakmaktan biktim .ve bunları defalarca konuştum annem konustu ,anneme en son 37 yaşındayım yaslandim artik sanırım demiş.bu yıllar öncede böyleydi ama,aylarca ailemin yanında kalirim eve döndüğümde yine bisi olmaz ozlemiyor çünkü beni ..bunun yanı sıra hamilelgimde eski sevgilisiyle 1 ay boyunca günde 100 mesaj 5-6saat konusmalarini yakaladim kız evli .yaşadığım travmalar üst üste geldi ,doğum için annem yanıma geldiğinde annemi kovmaktan beter etti suratsizligi ,pintiligi apayrı bi konu zaten ,annemin icitigi suyu yediği yoğurdu bile konuşan bi karakteri var .ben evde bisiler satarak ihtiyaçlarimi karşılamaya çalışıyorum,cunku sigarami filan asla almicagini söylüyor .biyere goturcegi zaman arabamız olmasına rağmen otobüs ile gitmek için israr eder,arabayla gittiğimizde de mutlaka bana benzin aldirtir yada hesabı odetir hep çıkar ilişkisi var evliligimde..mesela hamileyken erkek kardeşim gelmişti ,eşim işte idi hastaneye gitmem gerekli oldu arabayı kardeşime vermedi bile ,kimseye vermze arabasını biriisi isticek diye ödu kopar ,çok karışık oldu biliyorum ama en sonki olayimiz gece ben yine hazırlanmış ken o uyumayi tercih etti sabaha kadar ağladım ,o arada onun sosyal hesabına girdim ,geçmişinde yaşadığımız şehirdeki trans ve travestiler aratilmisti,kisa çaplı bi sok geçirdim resmen ,uyandırdım ne bunlar diye önce ben bakmadim dedi ,sonra arkadaşım baktı dedi ,en son denk geldi baktım dedi ..3 aylık bebebgimi alıp terkettim evi ...anlaşmalı dava açtik nafakada bile pazarlık etti benimle ,annem halen seni dovmuyor sovmuyor aç açıkta bırakmıyor diyor...çocuklarının babası ,dul olmak çok zor diyor.bu adamla ömur gecermi??devlet memuru iyi bi işi var çocukları ile ilgilenen bi baba elektrik suyunu aksatmayan bi baba olması evlilik için yeterli mi?
Seni sevmiyo anlattigina gore seni sevmiyorsa sende onu sevme ama parasini sev...ask i bilemicem...

Back