• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam normal mi ?lütfen yardim

Nasıl bunca zaman sabrettiniz böyle birine? Travestileri aratan bi adamla yatağa girmeyi nasıl isteyebiliyorsunuz aklım almıyor. Bu nasıl bir mide? Yerinizde olsam buz gibi soğurdum o adamdan iğrenç :kusmuk:
Birde çocuk yapmışsınız bu adam müsvettesinden. Bile bile kendinizide çocuğunuzuda yakmışsınız. Annenizde bi acayipmiş doğrusu böyle rezil bir adamla evliliğinizi devam ettirmenizi istiyor :oha: Başına kalacağınızı düşünüyor herhalde. Aç bırakmıyor dövmüyor nasıl bir bakış açısıdır bu :işsiz:
Çalışıyormusunuz? Bence boşanıp arkanıza bile bakmadan kaçın.

E yuh artık afedersiniz de ortada bir koca mı var ki boşanma olsun? Ben göremiyorum da..

Adam sizi aldatıyor bariz bu, cinsel ihtiyaçlarınızı karşılamıyor. Cimrinin geçimsizin teki. Bu evliliğin oluru mu kalmış allah aşkına?

Bir de transeksüel falan aratmış ya, inanamıyorum. Anneniz de boşanma diyormuş, anlamıyorum daha ne olsun?

Ayrıca anneniz eminim sizi dövse de boşanma derdi. Öldürmüyor, sadece dövüyor kızım falan.:işsiz:

Peki siz nasıl evlendiniz? Nasıl tanıştınız? Belli ki kendi içinde ciddi sorunlar yaşayan bir eşiniz var...
Eşim polis memuru,arkadas cevresidne tanışmıştık . .3 ay içinde evlendik.evlendikten sonra espri arasinda seninle hızlı evlenmemin sebeplerinden biri de bulusmalarimizdan sonra beni eve bıraktigi iicn mesafe çok benzin çok gidio demişti

Aldatıldığınız adamdan neden çocuk yaptınız çocuk olunca düzelir falan mı dediler?
Ben sizin boşanacağınızı hic sanmıyorum.Boşanacak insan kocam normal mi diye konu açmaz.Kocanızın normal olmadığını herkes anlayabilir çünkü anneniz ve siz hariç.
Boşanmayacaksanız adamın telefonunu karıştırmayın hiç.Artık yarın öbür gün cinsel hastalık kaparsanız belki anneniz adamın dövmemesinin aç açıkta bırakmamasının lütuf olmadığını anlar.Emin de değilim tabi yine kocandır da diyebilir

Çok bile durmuşsun. Bence bi erkeğin cinsel yetersizliği olması yeterli bi bahane. (Sağlık sorunu hariç diyorum, böyle yorgunum kilolusun vs diyenler için)

Elle tutulur bir yani yok ki adamın, kocandır başında dursun hiç değilse diyecek bir özelliği bile yok. Hadi en azından aldatmıyor desen onu da yapmış. İşe yaramıyor hamileyken arabasını bilr vermemiş hastane için. E başka ne gibi kötü bi durumda başında olacak bu koca bunda olamıyosa? Böyle adamlarla ömrünüzü harcamayın. Madem bacı kardeş oldunuz alın çocuğunuzu gidin.

E yuh artık afedersiniz de ortada bir koca mı var ki boşanma olsun? Ben göremiyorum da..

Adam sizi aldatıyor bariz bu, cinsel ihtiyaçlarınızı karşılamıyor. Cimrinin geçimsizin teki. Bu evliliğin oluru mu kalmış allah aşkına?

Bir de transeksüel falan aratmış ya, inanamıyorum. Anneniz de boşanma diyormuş, anlamıyorum daha ne olsun?

Ayrıca anneniz eminim sizi dövse de boşanma derdi. Öldürmüyor, sadece dövüyor kızım falan.:işsiz:

İyi bile dayanmıssın.
Adamın ne oldugu belli değil.
Travestlerden mi zevk alıyor anlamadım iğrenç yani.
Boşa gitsn kardeşim.
Çekilmez bu adam

Aldatıldığınız adamdan neden çocuk yaptınız çocuk olunca düzelir falan mı dediler?
Ben sizin boşanacağınızı hic sanmıyorum.Boşanacak insan kocam normal mi diye konu açmaz.Kocanızın normal olmadığını herkes anlayabilir çünkü anneniz ve siz hariç.
Boşanmayacaksanız adamın telefonunu karıştırmayın hiç.Artık yarın öbür gün cinsel hastalık kaparsanız belki anneniz adamın dövmemesinin aç açıkta bırakmamasının lütuf olmadığını anlar.Emin de değilim tabi yine kocandır da diyebilir

Eşim polis memuru,arkadas cevresidne tanışmıştık . .3 ay içinde evlendik.evlendikten sonra espri arasinda seninle hızlı evlenmemin sebeplerinden biri de bulusmalarimizdan sonra beni eve bıraktigi iicn mesafe çok benzin çok gidio demişti
Espri anlayışı da kişiliği gibi oldukça zayıfmış.. Polis olması ayrıca dehşete düşürdü beni :oha: Bence ayrılma kararınızın arkasında durun. Size de çocuğunuza da yazık günah...

Cinsellik evliliğin temel taşı. Cinsellik eşlerin birbirine olan aşkının kanıtı bence. 2-3 ayda abi ne demek. Günde 2-3 olması gerekmez mi. Bence boşan

Hastalık konusunu atladık. Hpv dediğin illet prezervatifle bile bulaşan ve geçmeyen pis bir hastalık. Bu travestilerden kaptı mı size allah korusun çocuğunuza geçirdi mi o zaman anneniz dövmüyor ya der mi acaba.

Aldatildigimi hamileyken öğrenmiştim .bebeğim kürtaj ayinida geçmişti..ben yıllarca boşanma taraftarı idim zaten.kocam normal mi diye sorma sebebim ,çok fazla cevrem yok herkesin özel hayatıni bilmiyorum konuştuğum insanlar herkes 4/4 luk değil ,herkes mutlu değil deyip geçiyor..zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim

Eşinizin cinsel tercihi farklı olabilir mi?
Yani aldatılmışsınız,psikolojik şiddet görüyorsunuz neden boşanmıyorsunuz?

Yani böyle sert çıktım sana değil yanlış anlama cidden naif bir insana benziyorsun hakettiklerin bunlar değil bu duruma sinirlendim adamın kayıtsızlığına.

Yanlış anlama ama biseksüel sanırsam eşin ve genelde evlenmiş olmak için evleniyolar.

adam faturalarını kendi için ödüyor.
susuz, elektriksiz evde yaşayacak değil ya.

Ilk zamanlar olsa cocuk kazayla oldu denilirde adamin ne oldugu belli buna ragmen cocuk yapmak nasil bir mantiktir? Cocuk olunca degisir umuduyla yaptiniz herhalde.
Eve geri donmeyin duzelmez cunku kac tane konu okuduk buna benzer

Back