- 25 Kasım 2016
- 43
- 17
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sonsuzmutlu
-
Trans olayını gordukten sonra zaten evi terkettim aynı yatağa girmeyi istemedigim için mahkemede aldım soluğu.evetbcocuklar için bisi diyemicegim keşke onlarida yakmasaydim .Nasıl bunca zaman sabrettiniz böyle birine? Travestileri aratan bi adamla yatağa girmeyi nasıl isteyebiliyorsunuz aklım almıyor. Bu nasıl bir mide? Yerinizde olsam buz gibi soğurdum o adamdan iğrenç
Birde çocuk yapmışsınız bu adam müsvettesinden. Bile bile kendinizide çocuğunuzuda yakmışsınız. Annenizde bi acayipmiş doğrusu böyle rezil bir adamla evliliğinizi devam ettirmenizi istiyorBaşına kalacağınızı düşünüyor herhalde. Aç bırakmıyor dövmüyor nasıl bir bakış açısıdır bu
Çalışıyormusunuz? Bence boşanıp arkanıza bile bakmadan kaçın.
İnanın bi okadarda anlatmadiklarim var bu pintilik konusunda..doğum yaptığım gün hastanede oglen aciktinmi diye sadece bana sorup .anneme sormuyor bile korkusundan bende evet annemle ikimize döner yaptirirmisin demiştim .geldiğinde ayran almamıştı ,ayran da alsaydin kuru kuru yenmiyor dedim,aldigim cevap ayran donercide 2. ₺ imiş ondan almamış .bimden alcakmis geçerken unutmus olmuştuAllahım şoklardayım.
burada hiç kimsenin kocası emin ol hastaneye gidecek karısı için yada herhangibir yere gitmek için aman arabamla gidilmesin diye düşünmez.
seninkinın sana sevgisi saygısı yok emin ol.
öyle olsa asla ama asla ne eşini nede onun ailesini üzmez.
birde cimri dedin ya gayette iyi maaşı var aslında.
canım kendine saygın varsa 20 aralıkta bitir bu işi.
bu kadar kötü bir eş burda bile okumadım ben.
İnanın bi okadarda anlatmadiklarim var bu pintilik konusunda..doğum yaptığım gün hastanede oglen aciktinmi diye sadece bana sorup .anneme sormuyor bile korkusundan bende evet annemle ikimize döner yaptirirmisin demiştim .geldiğinde ayran almamıştı ,ayran da alsaydin kuru kuru yenmiyor dedim,aldigim cevap ayran donercide 2. ₺ imiş ondan almamış .bimden alcakmis geçerken unutmus olmuştu
Adam gay, Ne demek öpüşmekten dokunmaktan hoşlanmıyor ama travesti arıyor, Adam sadece sizi susturmak için ilişkiye giriyor. Fiziksel özelliklerinizi bahane ediyor.
2. olarak da hayatımda duyduğum en cimri adam olabilir sanırım. Mahkemede bu cinsel durumları vs anlatıp, manevi tazminat davası açın bence, yüreğine insin.
Evet arada yazmıştım ama gormediniz sanırım 5aylik kizim ve 5 yaşında bi oğlum var ..kaç çocuğunuz var? ''3 aylık bebeğimi alıp terkettim'' diyorsunuz ama konuşma aralarında ''çocuklarım'' diye çoğul konuşuyorsunuz.
Anlaşmalı boşanma protokolünde esler maddi manevi veya velayet davası acmicak diye bi madde eklemişti .Adam gay, Ne demek öpüşmekten dokunmaktan hoşlanmıyor ama travesti arıyor, Adam sadece sizi susturmak için ilişkiye giriyor. Fiziksel özelliklerinizi bahane ediyor.
2. olarak da hayatımda duyduğum en cimri adam olabilir sanırım. Mahkemede bu cinsel durumları vs anlatıp, manevi tazminat davası açın bence, yüreğine insin.
Niye anlaşmalı boşanıyorsunuz ki , adam istediğiniz nafakayı bile vermiyorAnlaşmalı boşanma protokolünde esler maddi manevi veya velayet davası acmicak diye bi madde eklemişti .
Günde 2-3 mü naaptın bacım?Cinsellik evliliğin temel taşı. Cinsellik eşlerin birbirine olan aşkının kanıtı bence. 2-3 ayda abi ne demek. Günde 2-3 olması gerekmez mi. Bence boşan
peki bu şekilde polis olarak devam etmesi doğru mu sizce ?beni çok rahatsız etti bu durum açıkçasıÇok teşekkür ederim yorumlariniz için.
Aynı şeyi savunuyorum .çocuklar aile hayatında buyuyecekler diye ,mutsuz ve herşeye artık aşırı sinirlenen bi anneleri oluyor ,oyuzden tek başına ama mutlu bi anneleri olması çok daha hayırlı..boşanmayı geçimsizlik diye açtık .. çünku meslek hayatına yansımasından korkuyor.ayrica tüm dediklerinize katılıyorum.cok teşekkürler
Canım merhaba çok üzüldüm senin için ama benim tanıdığım bir Polis memuru vardı biseksüel di Polis ve Asker'ler bu eksi bir durum onları işinden edebilir olduğu için arkadaşım evlenecek kız arıyordu neden o arama kayıtlarını kaydetmedin bence bunu belirt ve tazminat davası aç bırak işinden de olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?