• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam normal mi ?lütfen yardim

Malesef burada yazdiginiz sorunlar asla bitmez. Esiniz gizli escinsel olabilir. Gizli diyorum cunku kendi bile bunu farketmemis olabilir.
Sizin hataniz yanlis biri ile evlenmek olmus, elektrik suyu aksatmiyor diye evlilik yurutulmez.
Ne kadar sevilmek, opulmek istediginizi anlatmissiniz. Belli ki ilgi ve sevgiye hasretsiniz. E herkes biliyor ki saglam bir evliligin birinci kuralida yatak odasidir zaten.
Varsin elektrigi suyu bir ay gec odesin ama sevsin, adam olsun.

kritere bak dovmuyor sovmuyor = git otur iste ....
sakin sakin sakin . o nafaka senin cocugunun hakki hatta elinden gelirse donuna kadar bile al .

Cocuklarına babalık etse , onları cok sevse annesını uzmez ... Siz kendi yolunuza bakın.. Bosanın dıye elınden gelenı yapmıs zaten... Orası bir iş yeri mi ev mi farkı yok..

Adam sizi sevmiyor ya da cinsel yönelimi farklı. Okurken ilk aklıma gelen bunlar oldu. Travesti aratması da ikinci olasılığı destekliyor.

Elektriği suyu aksatmyor ama sizi aksatıyor ihmal ediyor onu napıcaz ? Bir elektrik faturası kadar değeriniz yok mu ?

Arkadaşlar da yazmıştır gerçi ama eşiniz ya biseksüel ya da gizli eşcinsel. Beklemeden boşanın öyle evlilik olmaz.

Merhaba arkadaşlar,yillardir siteyi takip ederim,bende artık sorunuma farklı bakış açılarından fikir almak istiyorum.
Konuyu baştan anlatmaya kalksam çok uzar gider.kisaca 8 yıllık evliyim esim ile evlendiğimizden beri bi cinsel isteksizlik problemi var en başlarda önemsemiyordum ama zamanla bunun normal olmadığını anladım .2-3 ay ben yanasmazsam hiç aklına gelmez,cok konuştum ama hep yorgunluk vs diyip gecistiriyordu,opusmekten nefret eder,vucuduma dokunmuslugu yoktur.ben süslenir hazırlanırim değişik iç çamaşırları alırım hep ama her seferinde arkasını dönüp uyur.yillarca bir suru bahanelerle geldi bana 57 kilo olduğum zamanlarda bile beni kilolu olmakla suçladı ,surekli beni vücudum vs ile eleştirirdi ,şöyle bi durumda var ben çok güzel ve alımlı bi kadınım çevredeki herkes bu şekilde söyler.bizim bu sorunumuzu ben aileme anlattım her seferinde çocuğun için idaree et dediler.ama artık dayanamıyorum bende sevilmek öpülmek istiyorum ,o ise giderken kapıda uğurlamak için çıktığımda opsun diye gözlerinin içine bakmaktan biktim .ve bunları defalarca konuştum annem konustu ,anneme en son 37 yaşındayım yaslandim artik sanırım demiş.bu yıllar öncede böyleydi ama,aylarca ailemin yanında kalirim eve döndüğümde yine bisi olmaz ozlemiyor çünkü beni ..bunun yanı sıra hamilelgimde eski sevgilisiyle 1 ay boyunca günde 100 mesaj 5-6saat konusmalarini yakaladim kız evli .yaşadığım travmalar üst üste geldi ,doğum için annem yanıma geldiğinde annemi kovmaktan beter etti suratsizligi ,pintiligi apayrı bi konu zaten ,annemin icitigi suyu yediği yoğurdu bile konuşan bi karakteri var .ben evde bisiler satarak ihtiyaçlarimi karşılamaya çalışıyorum,cunku sigarami filan asla almicagini söylüyor .biyere goturcegi zaman arabamız olmasına rağmen otobüs ile gitmek için israr eder,arabayla gittiğimizde de mutlaka bana benzin aldirtir yada hesabı odetir hep çıkar ilişkisi var evliligimde..mesela hamileyken erkek kardeşim gelmişti ,eşim işte idi hastaneye gitmem gerekli oldu arabayı kardeşime vermedi bile ,kimseye vermze arabasını biriisi isticek diye ödu kopar ,çok karışık oldu biliyorum ama en sonki olayimiz gece ben yine hazırlanmış ken o uyumayi tercih etti sabaha kadar ağladım ,o arada onun sosyal hesabına girdim ,geçmişinde yaşadığımız şehirdeki trans ve travestiler aratilmisti,kisa çaplı bi sok geçirdim resmen ,uyandırdım ne bunlar diye önce ben bakmadim dedi ,sonra arkadaşım baktı dedi ,en son denk geldi baktım dedi ..3 aylık bebebgimi alıp terkettim evi ...anlaşmalı dava açtik nafakada bile pazarlık etti benimle ,annem halen seni dovmuyor sovmuyor aç açıkta bırakmıyor diyor...çocuklarının babası ,dul olmak çok zor diyor.bu adamla ömur gecermi??devlet memuru iyi bi işi var çocukları ile ilgilenen bi baba elektrik suyunu aksatmayan bi baba olması evlilik için yeterli mi?
Valla kusura bakma senin eşin daha ne istiyo senin gibi bir hatun bulmuş güzel alımlı bide pırlanta gibi bi evlat vermişsn bence senin eşinin özhüven eksikliği var muhtemelen sen daha üstünsün ondan ama

Tamam da böyle adamları çocukla ödüllendirmek neden ??
Bir de sanırım tek çocuk da değil yani keşke bir çocukla kalsaydiniz.
Eşiniz kesinlikle normal değil muhtemelen eşcinsel gizli fetişleri var belli ki.
Eğer buna dayanarak dava acarsaniz sağlam tazminat alirsiniz.
Iyi bir avukatla görüşün derim atama gecmisini falan da kaydedin fotografini cekin delil olsun elinizde.

Tebrik ederim öncelikle, annenize rağmen bu aşamaya kadar gelmişsiniz, inşallah sonunu da getirir ve mutlu bir hayat sürersiniz sonrasında da. Tokluk sadece mideyi doyurmakla olmuyor kesinlikle, kendinizi suçlamayın...
Evet aynen katılıyorum,ben kedi yavrusu değilim ki barincak yer ve karın doymasi ile yasiyabileyim,meshur lafida Suriyeliler ne yapsın yada ben suriyede doğup hayat ne gormeliymisim ona Gore..iyiki açtım bu postu yanlış yolda olmadığımı kk sayende bi kez daha gormus oldum

Adam size karşı aşk şehvet duymuyor onu geçelim hep bir hesap kitap ömür geçmez vallahi,allah hayırlısını versin

Hala neyi düşünüyorsunuz ? Bu adam hiç normal değil inanın bana..nasıl bir erkek karısına yanaşmaz arzulamaz aklım basmıyor..birde telinde yakaladığınız şeyler hiç normal şeyler değil!! aklıma cinsel tercihi ile bişiler geldi... Bu adamla ömür geçmez hiç düşünmeyin geri dönmeyin

Sevilmek hakkınız. Elektrik suya ihtiyacınız var da sevgiye yok mu. Olmasın yokluğunu bilin daha iyi. Ya hayatında başka biri var ya trans eğilimi var nasıl çocuk yapabildi hayret.

Ne kadar yanlis bir dusuncede anneniz. Sevildigini hissetmedigin gururunun kadinliginin oksanmadigi bir evlilikte boyle bir adamla ne paylaşacaksın omrunun sonuna kadar ? Hic hoslanmiyorum bu kelimeden ama annenizin tabiriyle dul olmak hicte zor degil evet cocuklu olmak biraz zor bunu anlarim ama hayatinin en guzel yaşlarının elektrigi suyu ödüyor, devlet memuru diye herseyden yoksun olarak bu adamla yasamaya devam etmen kendine yapabilecegin en buyuk kotuluk. Cinselligin olmadığı bir evlilik ayagi kirik sandalye gibidir ayakta duramazki.

Ne kadar yanlis bir dusuncede anneniz. Sevildigini hissetmedigin gururunun kadinliginin oksanmadigi bir evlilikte boyle bir adamla ne paylaşacaksın omrunun sonuna kadar ? Hic hoslanmiyorum bu kelimeden ama annenizin tabiriyle dul olmak hicte zor degil evet cocuklu olmak biraz zor bunu anlarim ama hayatinin en guzel yaşlarının elektrigi suyu ödüyor, devlet memuru diye herseyden yoksun olarak bu adamla yasamaya devam etmen kendine yapabilecegin en buyuk kotuluk. Cinselligin olmadığı bir evlilik ayagi kirik sandalye gibidir ayakta duramazki.
Gerçekten duygularima tercuman olmuşsunuz.duygularim okadar enkaz altındaki bidaha sevmeye veya birine guvenmeye cesaretim maalesef ki yok

Yazının başında aseksüel olduğunu düşündüm,
Ortalarında sizi eski kız arkadaş ile aldattığını düşündüm,
En sonda gizli eşcinsel veya biseksuel olduğunu düşündüm.

Konuya bakış açıma gelirsek gizli biseksüel olabilir sonuçta siz hamileyken başka bir kadınla birşeylerini yakalamışsın sonra bir yandanda transeksüel bireylere bakmış.. Olmayacak şey değil,olabilir. Evi terk edip gittiğin iyi olmuş evlilik sadece fatura ödemek eve ekmek getirmek değildir. Hiç bir çaren yoktur gidecek yerin yurdun yoktur çok çaresizsindir o zaman BELKI diyebilirim. Ama devir değişti. Bebeğin ve kendin için de nafaka almanı öneririm.

Ayrıca şu erkeklerin bir kısmI niye eşleri hamileyken rahat durmuyor anlamıyorum.:sinirli:

Back