• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam normal mi ?lütfen yardim

Bu kadar yaşadığınız travmatik olay var, aldatılmışsınız, muhtemelen eşinizin cinsel yönelimi başka ve özgüveniniz yerle yeksan. Hala elektrik su için bırakmasam mı diyorsunuz? Keşke çocuğunuz olmadan ayrılabilseymişsiniz ama yapacak bir şey yok. Ayrılmak en doğru karar. Umarım bundan sonraki hayatınız çok güzel olur.

Bu kadar yaşadığınız travmatik olay var, aldatılmışsınız, muhtemelen eşinizin cinsel yönelimi başka ve özgüveniniz yerle yeksan. Hala elektrik su için bırakmasam mı diyorsunuz? Keşke çocuğunuz olmadan ayrılabilseymişsiniz ama yapacak bir şey yok. Ayrılmak en doğru karar. Umarım bundan sonraki hayatınız çok güzel olur.
Ben demiyorum maalesef ki dedirtiyorlar.ben artık herseyi göze aldim çıktım bu yola ,büyüklerin mantığı ,başında kocan olsun,yarin mutlaka isteyenin olacak çocuklarına üvey baba ile büyütmek kolaymi sanıyorsun vs vs vs gibi birsuru şey ,hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum da istemiyorum da bunu anlatamıyorum kimseye,elbette hem anne hem baba olmak çok zorlicak yeri geldiğinde ama şu yaşadığım psikoloji den surekli kendimi suclamaktan ,bu evliliği sorgulamaktan daha zor olmayacaktır

Vay arkadaş...
Olmayan kalmamış.
Adam adam değil, ömür törpüsü resmen.
Konuyu okuyunca benim odunum, gözümde orkideye dönüştü resmen!
Allah aşkına sakın kararınızdan dönmeyin, milyonda bir şanssızlıkla hayatınıza girmiş.
Artık onu başınızdan defederek hayatınıza bakın.

Ben demiyorum maalesef ki dedirtiyorlar.ben artık herseyi göze aldim çıktım bu yola ,büyüklerin mantığı ,başında kocan olsun,yarin mutlaka isteyenin olacak çocuklarına üvey baba ile büyütmek kolaymi sanıyorsun vs vs vs gibi birsuru şey ,hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum da istemiyorum da bunu anlatamıyorum kimseye,elbette hem anne hem baba olmak çok zorlicak yeri geldiğinde ama şu yaşadığım psikoloji den surekli kendimi suclamaktan ,bu evliliği sorgulamaktan daha zor olmayacaktır

İsterseniz, güvenirseniz birini de alırsınız. Bu hayatı yaşayacak onlar değil, sizsiniz. Herkesin lafına kulak asmayın.

Arkadaşım çok zor bir karar vermişsin bize düşen sana destek olmak. bir kadına yapılabilecek bütün kotü davranışlari kendi tiynetsizliğinden kaynaklı yapmış bir adama yeterince katlanmişsin. sana bundan sonra ki hayatında hem aile hayatını hem aşkı hissettirecek birilerinin olması dileğiyle sen kendini sev yeniden sevilmek ve sevmek senin en doğal hakkın bütün hakların gibi onada sahip çıkmalısın

Kirasını elektriğini suyunu düzgün ödemesi iyi bir ev arkadaşı için aranan özellik olabilir ama evlilik için yeterli değil. Cinsellik, sevgiyi paylaşabilmek, değerli olduğunu hissetmek, sevgiyi yaşamak görmek hissetmek, maddi konularda koşulduzca birbirine yaslanabilmek, güven evliliğin çok önemli parçaları. Şimdi soru şu; mutsuz bir evlilik sürdürüp tüm bunlara göğüs gererek mi daha mutlu bir hayat sürersin, yoksa boşanıp yaşnız bir kadın olarak hayata tutunmaya göğüs gererek mi? Bunun kişiden kişiye değişecek bir cevabı var. O yüzden en iyi kararı sen verirsin. Ama ben olsam ayrılırdım.

boşanırken nafakada onun dediğini yapmayın . iyi bir avukat tutun. hayata sıfırdan çok güzel başlarsınız. cinsel yönelimleri başkaymış belli ki. bence ne karardan ne de nafakadan dönün. alınan ev araba varsa onları da katın işin içine . asla vazgeçmeyin hakkınızdan . asıl pişmanlık o olur.

3 aylık bebeğiniz dışında başka çocuğunuz da mı var? Çocuklarına iyi bir baba yazmışsınız?

Faturaları, kirayı vaktinde ödemesi, iyi baba olması onun yüce gönüllülüğü değil, sorumluluğu sonuçta. Bunlar için ömrünüzü böyle devam ettirmeye değer mi?

Cinsellik önemli, isteksizlik olup da hani ayda bir oluyor ve bana yetiyor deseniz neyse. 2-3 ayda bir diyorsunuz, size böyle ilgisizken transeksüellere ilgili, hamileyken eski sevgiliyle konuşmalar vs. Çekilecek çile değil bence.

annenızın bakıs acısı gercekden cok degısık
hele hele damatla bu konuları konusmak...
mantıklı bı adım atmıssınız
bunca seyın ıcınde bebek ıcın cok ıyı dusunseydınız keske .... ınsallah bebegınıze oyle ıyı bı yasam sunarsınız kı ayrılmıs anne babanın sıkıntısını yasamaz...
hakkınızda hayırlısı olsun

Evlilik iki şey için yapılır biri eksikse tek ayaklı bir insan gibidir çocuk ve cinsellik evlilik iki şey için devam eder sevgi ve ihtiras bunlarda evliliginiz de yok eşin ya seni sevmiyor yada cinsel tercihi farklı

Paravan evlilik, 2 çocuk... imajım sağlam diyor şu an... bence bu gay, travesti meselelerini çocuklarının psikolojisi için hiç sunma mahkemeye, anlaşmalı olarak boşan, eğer kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan, 1000 tl veririm ömür boyu size mi bakıcam diyen onursuz, gurursuz bir adamın nafakasını da istemem.... 8 yıllık evlilikte öpüşmemek ne demek ya... zaten hiç normal değilmiş, keşke başında bitirseydiniz... hüsran evlilikten çıkanlar, sonra çok mutlu oluyor, eminim çok mutlu olacaksınız inşallah...

Artık surekli kendimi sorgulamak tan yoruldum .benmi yanlis yapıyorum diye .gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için
Hayır sn yanlış yapmıyosun canım bunu yapmaya geç bile kalmışsın. Hayat kendni üzmek icin cok kısa hayatını öyle bi adam icin harcama derim cok dogru yapmışsın ben dönme derim bi evlilikte sevgi saygı bittiyse onu bnu yapmıs ne önemi var sanki elektrik suyu senin icinmi yapıyor onuda bi zahmet yapsın yani mecbur yapacak.

Bu tarz adamlara hakkını vereceksın boşanmakla kalmayıp harcadığın sekiz yılı burnundan getireceksin diyeceğim de
...
allah senı kurtarmıs dua et boşanmıssın vallaha !!

Paravan evlilik, 2 çocuk... imajım sağlam diyor şu an... bence bu gay, travesti meselelerini çocuklarının psikolojisi için hiç sunma mahkemeye, anlaşmalı olarak boşan, eğer kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan, 1000 tl veririm ömür boyu size mi bakıcam diyen onursuz, gurursuz bir adamın nafakasını da istemem.... 8 yıllık evlilikte öpüşmemek ne demek ya... zaten hiç normal değilmiş, keşke başında bitirseydiniz... hüsran evlilikten çıkanlar, sonra çok mutlu oluyor, eminim çok mutlu olacaksınız inşallah...
Hiç umudum yok ama inşaallah olabilirim mutlu :KK43: çok ihtiyacım var mutluluğa

Back