- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
E sormadiniz mi evlenmeden once? Siz hic calistiniz mi evlilik oncesindeki donem? Affedersiniz ama esinizin bekarken para biriktirememis olmasi kendi malligi cunku. Bu tamamen ayri bir konu bence. Hepimiz eslerimizin maddi durumlarini bilerek evleniyoruz. Ama size yalan mi soylendi onu bilmeden konusuyorum tabii su an.Ben şuan neden yapmiyor diyemem 2200 maasla bisey yapılmaz bende biliyorum. Ama diger arkadaslara da yazdım 15 yillik bi çalışma hayati var insan hiç mi bisey yapmaz
E sormadiniz mi evlenmeden once? Siz hic calistiniz mi evlilik oncesindeki donem? Affedersiniz ama esinizin bekarken para biriktirememis olmasi kendi malligi cunku. Bu tamamen ayri bir konu bence. Hepimiz eslerimizin maddi durumlarini bilerek evleniyoruz. Ama size yalan mi soylendi onu bilmeden konusuyorum tabii su an.
Yapmayanlar cok, olmus bitmis ama artik bunun icin sinir olmak size bir sey kazandirmaz ki neden kendinizi yipratiyorsunuz? Kimisi biriktirir kimisi harcar. Bence bundan sonrasina bakin artik. Bakin ne guzel ise girmissiniz,kendi emeginizle bir seyler yapacaksiniz kari-koca el ele. Ne guzel nimet.Şöyle anlatayım eşim gerçekten çok iyi birisi cokta severim. Ama bu hep eve vermis parasını evdekilerde kenara üç kurus atalim dememiş. Sevgiliyken bu tabi biraz havadan atıyormuş ben durumları iyi sanıyordum. Ben öyle lüks yerlerde düğünüm olsun gelinligim marka olsun diye şeyler istemedim elimden geldiğince az masraf ettirip daha sonra onlarin almadığı şeyleri aldık annemle.
Ben evlenmeden once 2 senelik bi çalışmam oldu birikim yapıyordum eger evlenmeseydim araba alacaktım ama evlilik çıkınca düğün için harcadım.
Derdim sıkıntım bu benim. Arada bi düşünüp sinir oluyorum insan hic mi bisey yapmaz ya
Empati kurmaya çalışıyorum eşim de bazen beceriksiz bir kaynım var onun yaptığı iyi şeylerle övünç duyar ama kişisel bir sıkıntım olmadığı için hiç bu durumdan rahatsızlık duymadım sanırım bu yüzden anlayamıyorum...Eşinizin tutumu eminim bilinçli değildir, eğer nispet yapıyorsa da ben bunun ters tepebildiğini anlatırdım şahsen.....Evet. Bakın görümcemle aram iyi olur anlarım anlatmasını. Ama evlerine gittigimizde yanımızda oturmayan beni instagram hikayelerinden engelleyip ablasiyla fotoğraf paylasinca engeli kaldiran bi görümcem var. Arabasinda malinda mülkünde gözümde yok olmazda. Sorun eşimin anlatışı. Ha yine sevindim tabi ki en iyi şeyleri alsın ama benim eşim niye bi bisey yapamıyo
Maddi durumlar insanın sinirini bozuyor, benim eğitimim yurtdışı olduğu için denklik almadı henüz,çok kötü işlerde çalışıyorum, 3 kuruş parayla üstelik. Eğitimim görümceme göre çok yüksek. Kız dandik bir üniversiteyi 6-7senede bitirmiş, harika da bir iş buldu, eşi de yüksek muhendis, çok yüksek alıyor, acayip hayat yaşıyorlar. Ben yıllar boyu sabah 6da evden çıktım akşam 7-8gibi geldim. Kız hoplaya zıplaya üniversite bitirdi. Hayat çok adaletsiz maalesef, bazı insanlar çok kısmetli, bazilarinin her işi de benimki gibi tersine gidiyor. Sizi anlıyorum. Bazen kendi kendime kaldığımda ben ömrüm boyunca bu kadar çile cektim, hala da çekiyorum,bu ne zaman bitecek diye ağlıyorum.
Kv ve görümcemi sevmek zorunda değilim ki onlarda beni sevmiyor diye düşünüyorum. Bana yasatılanlar sizlere yasatilsaydi sizde sevemezdiniz. Insanlar yaptığınız iyiliklerden bisey anlamıyorsa bi yerde bırakırsınız. ablasının araba alınmasına sevinmiştir diyosunuz ben neden sevindi demiyorum. Onu ballandira ballandira anlatacagina kendi bisey yapsaydi diyorum3ündende bahaederken hep bi böyle sevgisizlik üslubu takınmışsınız. Herkes kötü sorunlu siz mükemmel gibi. Kayınvalide kişisi yada görümce tip diye bahsedeceğinize görümcem ve kayınvalidem diye bahsedebilirsiniz. Bi yerde anlatırken bile nefretle anlatmak garibime gidiyor. Tuhafıma gitti neyse. Bunda sinirlenecek birşey yok bence. Ablası sonuçta araba aldı diye sevinip anlatabilir olabilir
2200 lira maaşla 30 yaşında bir adamın eve yardım ederken para biriktirmesi zaten mümkün değil ki. Milletin malını anlatıyor diye sinirleniyorsunuz çünkü siz de istiyorsunuz ama yapacak gücünüz yok. Bunun için eşinize bileneceğinize, bir işse girip siz de çalışmalısınız yoksa siz daha çok sinirlenirsiniz benden söylemesi. Maalesef kiradayken tek maaşla birikim yapılmaz, çok çok zor.
Empati kurmaya çalışıyorum eşim de bazen beceriksiz bir kaynım var onun yaptığı iyi şeylerle övünç duyar ama kişisel bir sıkıntım olmadığı için hiç bu durumdan rahatsızlık duymadım sanırım bu yüzden anlayamıyorum...Eşinizin tutumu eminim bilinçli değildir, eğer nispet yapıyorsa da ben bunun ters tepebildiğini anlatırdım şahsen.....
O zaman kv kesin yalan söylüyor, 15 yaşındaki çocuğa maaş mı bırakırlar, hepsini alırlar elinden zaten.Esim 15 yıldır çalışıyor yalnız. Eve para verdi de ne oldu annesi şuan kabul bile etmiyor
Ya boşver sevsende sevmesende o senin eşin oldugu sürece anasının yemeklerini ablasının arabasını dinleyeceksin hepimizde öyle takılma gül geç.Kv ve görümcemi sevmek zorunda değilim ki onlarda beni sevmiyor diye düşünüyorum. Bana yasatılanlar sizlere yasatilsaydi sizde sevemezdiniz. Insanlar yaptığınız iyiliklerden bisey anlamıyorsa bi yerde bırakırsınız. ablasının araba alınmasına sevinmiştir diyosunuz ben neden sevindi demiyorum. Onu ballandira ballandira anlatacagina kendi bisey yapsaydi diyorum
O zaman kv kesin yalan söylüyor, 15 yaşındaki çocuğa maaş mı bırakırlar, hepsini alırlar elinden zaten.
eşinizin siz evlenmeden önce verdiği para sizi ilgilendirmez!!Esim 15 yıldır çalışıyor yalnız. Eve para verdi de ne oldu annesi şuan kabul bile etmiyor
eşinizin siz evlenmeden önce verdiği para sizi ilgilendirmez!!
tamam kv çocuklarına veriyorsa tabii haksızlık yapıyor ama oda eşinizi bağlar
bir işe girin çalışın bence
bizler böyle insanlara kıskanç diyoruz
Adam sohbet amacli anlatiyor
Ne var bunda dert edecek anlamadim ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?