- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 53
- 24
- Konu Sahibi Papatyaguluu
Benim kocam sizler gibi içten pazarlıklıklı değil doğru neyse onu söylerBence kaynı da demedi Şura'nın kocası bi yerinden uydurdu onu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kocam sizler gibi içten pazarlıklıklı değil doğru neyse onu söylerBence kaynı da demedi Şura'nın kocası bi yerinden uydurdu onu.
Kendi kocası kendileri aralarındaki herşeyi anlatıyorAy ama eltin haklı. Kaynın mahallenin dedikoducu teyzesi olmuş
Kaşı kalktı, yüzü düştü, kendini yere attı, kıskanç benim kadın ayol!
Bu adamda testesteron filan kalmamış ki
Senln yaptığın şeyi başkası yapmazO zaman daha fena. eltiyle uğraşana kadar kocaya bir dikkat etsin.
Yeminle gözümde şöyle bir sahne canlandı; almışlar ellerine fasulye, ayıklarken bir yandan elti çekiştiriyolar.
Ay siz çok biliyorsunuz herşeyi en olgunu sizssiniz bravoooooooÇocuk adamla çocuk kadın evlenmiş, koca ihtiyarlar da bi faydası olacak gibi bunları pışpışlıyor. Allah asıl kayınla eltiye yardım etsin.
Şûra başka kayin varmı seninHaha ben daha genç ve güzelim kimseyi kıskandığım yok
Saf seni.Benim kocam sizler gibi içten pazarlıklıklı değil doğru neyse onu söyler
Evet küçük gelin doğru bildin.Ay siz çok biliyorsunuz herşeyi en olgunu sizssiniz bravooooooo
Napıcaksun evlenme programı değil burası başka yere başvurŞûra başka kayin varmı senin
Utanmasa eltiye çatla patla dansı yapacak küçümen gelin bize kadın düşmanı diyor, şükür bugün de yüzümüz güldü.Daha yazmayın konuma ssaçma sağan şeyler yazıp duruyorsunuz zaten bırası kadın kulübünden çok kadın düşmanları olmuş başka konuşarda da görüyorum burda yazan çoğu kişiyi herkesin üstüne bi saldırma var herkes aynı düşünmek zorunda değil yada aynı davranmak size ters gelen şeyleri yanlışmış gibi lanse etmeyin size doğru gelenlerin yanlış olmadığı ne belli ayrıca benim hayatımdan kocamdan kitap okumamamdan sizene biriniz kocası yaşan söylüyor diyo biriniz bunları dşüncrğine kitap oku okumadığımı nerden biliyorsunuz en doğru sizsiniz sürekli bişeykeri yapın diye emir verme hakkını nerden buluyorsunuz anlamış değilim ben kimseyi kıskanmam kıskanması da hoşuma gitmez iyice okursanız böyle yapmasına üzüldüm diyorum ama böyle olay çıkması komiğime gitti altı boş şeyler diye herkes meyi nasıl anlamak istemişse öyle anlayıp diğer bir saldırmaya geçmiş beyse iui yazana da teşekkürler yazmayaana da daha fazla uzatmaya egonuzu tatmin etmeye gerek yok
boşsun boş tam bir boşDaha yazmayın konuma ssaçma sağan şeyler yazıp duruyorsunuz zaten bırası kadın kulübünden çok kadın düşmanları olmuş başka konuşarda da görüyorum burda yazan çoğu kişiyi herkesin üstüne bi saldırma var herkes aynı düşünmek zorunda değil yada aynı davranmak size ters gelen şeyleri yanlışmış gibi lanse etmeyin size doğru gelenlerin yanlış olmadığı ne belli ayrıca benim hayatımdan kocamdan kitap okumamamdan sizene biriniz kocası yaşan söylüyor diyo biriniz bunları dşüncrğine kitap oku okumadığımı nerden biliyorsunuz en doğru sizsiniz sürekli bişeykeri yapın diye emir verme hakkını nerden buluyorsunuz anlamış değilim ben kimseyi kıskanmam kıskanması da hoşuma gitmez iyice okursanız böyle yapmasına üzüldüm diyorum ama böyle olay çıkması komiğime gitti altı boş şeyler diye herkes meyi nasıl anlamak istemişse öyle anlayıp diğer bir saldırmaya geçmiş beyse iui yazana da teşekkürler yazmayaana da daha fazla uzatmaya egonuzu tatmin etmeye gerek yok
Saf seni.
Evet küçük gelin doğru bildin.
Sana çekmiş olabilirimboşsun boş tam bir boş
tipin bile canlandı gözümde dedikoducu, haset, mikser…gündüz kuşağıfanı…yazanlar çok doğru yazmış aç 2 sayfa kitap okuSana çekmiş olabilirim
Bu videoyu bile benim üstüme yıkmayı nasıl becerdin bravoo konu orda gülüş şekli gerçi kadın düşmanları herşeyi kadına yıkarBu ne kız 30 yıl sonraki halin mi?
Kendini tanıtmana gerek yoktipin bile canlandı gözümde dedikoducu, haset, mikser…gündüz kuşağıfanı…yazanlar çok doğru yazmış aç 2 sayfa kitap oku