• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay döndüm canım ama ekimde de sonbahar tatili yapıcam bungalov da 😎
Aaaa ne güzel ne keyfine düşkünsün Şura

Otel odalarında rezil olmaktan iyidir kendine ait bir villa da bungola da tatil yapmak

Bungola evleri de ne güzel hanı o üçgenin en sivri yeri var ya en tepede
O kıskanan eltinin başına düşsün :63:

Şûra keşkeeeeeeee bende gitsem :110:

Otel odalarında rezil olmaktan iyidir kendine ait bir villa da bungola da tatil yapmak

Sesli güldüm Şahane bir yorum olmuş 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Bungalov da hava atma araci oldu ya hey Allahim. 🤣
Sanırsın Maldiv'lere tatile gideceksiniz.
Her şeyi hava atma aracı olarak kullanıp sonrada kıskanılmaktan rahatsız olan yeni gelin şeysi. 🫠
Dikkat etsin iyi amaçlar için kullanılmıyor şu sıralar sjsjdjdj

Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diye😅 neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Ben bu tarz konularda hep şöyle düşünürüm. K.validde benimki öyle iki elti arasını açmak için sürekli birinin yanında diğerini övüyor aramızda bir ilişki yok zorla kıskançlık yaratıyor. Yıllarca böyle yaptı. Allahtan eltim kıskanç ona inanacak biri değil yoksa ortalık fena karıştıracak bir kadın... Ben hep şunu düşünürüm başkasının ne yaptığı veya ne düşündüğü beni bağlamaz. Ben ona göre hayatımı yaşamıyorum... Kıskanıyorsa bile onun sorunu beni yine bağlamaz benim evliliğimi etkileyecek bir şey yok...

Sonunu farklı bağlayacağınızı düşünmüştüm 🙈 başına düşsün diyince şaşırdım biraz 🙃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back