Whatsapp üzerinden silmiş fakat üzerlerinde indir işareti oluşmuş ona tıklayınca geri gelmiş fotoğraflarTamam eşinizin konuşmaları çok çirkin de komşunuzun sildim dedigi fotograflar nasıl silinmemiş ben onu anlamadım ??
tc erkekleri derken?Tc erkekleri... İKİ PARALIK TC ERKEKLERİ....
Nasıl olacak oVay be çeliğin komşukızı adlı bestesi canlandı birden gözümde.
Çöüzümü basit ters psikoloji ile ikisininde niyetlerini anlayabilirsiniz.
Böyle şeyleri her erkek diye genelleyip normallestirneyin. Her erkek böyle değil. Televizyonda ki bir oyuncu ile komşu arasında dağlar kadar fark var ayrıca. Komşunun fiziğine kadar yorum yapan erkek ahlaksızdır. Ne kendine ne esine de zerre saygısı yoktur.Hanımlar bence birçok erkek komsusuyla olmasa bile başka birileriyle tv deki artist manken vs birileriyle mutlaka kıyas yapıyordur. En efendi dediğimiz bile yapar bunu. Ama kimi dillendirir kimi dillendirmez. . Senin açından üzücü ama eşin kendine eğlence olarak görüyor herhalde seni bu şekilde kızdırmayı. Sert tepki göster yada sende aynı söylemlerle yanıt ver belki bırakır. Bu davranışın Altında hoslanma yada başka bir şey olduğunu sanmam hoşlanma yada onu elde etme gibi bir planı olsa gizli kapaklı yapar sana sezdirmemeye çalışır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?