Kocam ile anlaşamıyoruz ne yapacağım bilmiyorum.

Yıllar çöp mü olacak? Bence siz acilen bu konuyla ilgili destek alın.

Eşinizin size karşı ne sevgisi var ne de saygısı. Kendinizi nasıl değersiz hissediyorsunuz ki, kılınız kıpırdamıyor. Böyle devam ederseniz adam sizden ayrılacak zaten. Bakalım o zamana kadar kaç yılınız daha çöp olacak??

Yazdıklarınız çok kıymetli ve mantıklı bu şekilde ilerlemeye çalışacağım. Bakalım bundan sonra nasıl bir tepki ile karşılacağım.
Önce siz kendinizi sevin, değer verin. Kendinize bakın giyinip süslenin kendinize kraliçe gibi davranın çünkü bu dünyada tek değerli şey var o da kendiniz. Kendinize değer verirseniz karşı tarafta size o değeri verir. Ama kendinize değer vermezseniz o asaligayici hareketleri tek bir kuru özür ile affederseniz o zaman kendinize öz saygınızı zedelemiş olursunuz. Kendinize güvenin ve yarına yeni bir siz ile güne başlayın. Göz yaşlarınızı silin gerekirse ayrılırsınız. Kendiniz için son şansı verin. Ama onu affederek değil. Onu görmezden gelerek. Hep aynı taktik işe yaramaz biraz farklı taktikler denemek lazım. O konuşmayana kadar kesinlikle konuşmayın yanınızda yatmıyorsa o yatağa geldiği bir günde siz içerde yatın. Çaktırmadan kısasa kısas ama ne için yaptığınızı dile getirmeden. Siz çok değerisiniz ve bu değeri keşfedin. Tabiki biraz uzaklaşmanizi tavsiye ederim biraz özlemek iyi gelebilir. Bu olmazsa diger taktiklerden devam. Bir süre böyle devam ettikten sonra baktınız adamda gram değişme yok o zaman ciddi ciddi boşanma dilekçesi verme yolunda ilerleyin kimse sizi üzmeye hakkı yok bu dünyaya bir kere geliyoruz.

Bunca tartışmaya rağmen o da ayrılmıyor. Toksik bi ilişki galiba sonunda bunu düşünmeye başladım. Çaba yok, ama sonuç da yok

Çok açıklayıcı oldu. Ağzınıza sağlık. Bu taktikleri deneyeceğim sonucu görelim bakalım. Bu arada arkadaşım yok tek başıma bir yere kadar gezip dolaşıyorum bir yerden sonra sürekli evde takılıyorum boş boş

Bunların hiçbiri benim tolere ettiğim şeyler değil fakat istemediğim halde yapıyor sorun o.
Çünkü adam hayatını yaşıyor, umrunda değilsiniz. Hiçbir evlilik mükemmel değil kavgalar da olur, küslük de. Sizinki çekilecek gibi değil. Adamın size saygısı yok. Adam geç geliyor kavga ediyorsunuz küfrediyor, sonra barışıyorsunuz bitti. Boşanmaya niyetiniz yoksa bu kitabı okuyun ben çok beğendim yararlı bir kitap

Eklentiler

• IMG_6148.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 15
Benimde aynı hiç arkadaşım yok bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyorum arkadaşsız olmak çok kötü bir durum hele ki evlenip başka şehire gelip aileden kopmak daha kötü. Bunu bilerek daha özverili olması gerekiyordu. Üstünüze daha çok düşmeliydi. Nadide bir çiçek gibi davranmalı. Evde de yapılacak aktiviteler var film dizi izleyin, akşamları spora yazılın, hafta sonu olan kurs merkezi araştırın elbet bir şey bulursunuz

Biraz yokluğunuzla terbiye olmalı gibi düşünüyorum. Madem evde çalışıyorsunuz gidin ailenizde kalın biraz. Erkekler kadının gidebilme ihtimalinden bazen korkarlar. Bazısında da bu işe yaramaz inada binebilir dikkat edin ama farklı yerlerde zaman geçirip kafa dinlemeniz gerekebilir sanki şu an. Biraz yokluğunuzu tatmalı. Sizi özlemeli.

Yeni evliyken eşim bu ayrı yatma olayını bir denemek istedi ailesine ve kendisine itaat etmediğim için bu şekilde yola geleceğimi sandı, ben de oyuna gelmedim Allahtan, ne yatağa çağırdım ne ikna ettim ne bişey, gayet konforlu yattım , adam bekledi bekledi baktı ki ben öyle takılıyorum kafama göre baktı yatak da elden gidiyor yastığını alıp kuzu kuzu döndü, birçok manipüle tekniğini denemişti hiçbir tartışmada ayağına gitmedim aksine gezip tozdum, evde durmadım, benimle konuştuğunda da açıkça dedim ki ilişkinin başındaki o özgür adam olmayacaksan en başından güle güle, ben bu adamı değil ilk tanıdığım adamla evlendim ve ona evet dedim , aileni razı edeceksin diye bu evliliği harcayacaksan söyle bileyim dedim , bir aslan kadını olarak burnum yere düşse almam o derece de gururluyum Hayal kırıklığı, üzüntü yaşasam da dik durdum , bebek olmasın diye de korundum , deliler gibi işime yapıştım, kpss çalıştım, atandım, ve atandığım gün eşime boşanmak istediğimi söyledim, eşyalarımı toplayıp memlekete gittim, o günden beri eşim ve ailesi çok iyi bana karşı ama ben yine de mesafeliyim biraz , erkekler ilişkinin başında kadını bir yoklar ondan gelen tepkiye göre de davranır, eşi korkak , bağımlı ve de kendi öz değerinin farkında değilse gözünden tanır ve ona göre de bir tavır takınır, benim en büyük silahım asiliğim ve de dik duruşumdu, hala da öyleyim, ben de içten içe üzüldüm, tedirgin oldum ama asla tacımı yere bırakmadım, akıllı olun ey kadınlar, kaybetmekten korkmayın, bugün ki huzurumu dik duruşuma borçluyum, eşim çabalamasa idi boşanmıştık çoktan, benim eşim gerçekten düzgün bir insandı ama ailesi çok baskındı, ama bak isteyen gayet güzel yoluna koyuyor herseyi, tek taraflı sevgi ve fedakarlık olmazzz...

İlk işim bu kitabı alıp okumak olacak merak ediyorum

Seviyorsa çabalar ama önce konu sahibi yalvarmayı ( hal dili öyle) bırakmalı...

Hemen değil ama bir süre sonra bunu yapıcam çünkü hemen yaparsam inadına gidiyormuşum gibi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…