- 10 Kasım 2010
- 4.705
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi bigaripmuhasebeci
-
Var ya burda anlattıklarını masal gibi okudum. Sen benim tam zıttımsın. Senin yaptıklarını ben sevgililiğimde yaptım. Süründürdüm. Fakat evlenince iş tam tersi oldu ne olduğunu bile anlayamadım bi baktım bu zamana gelmişim :)Yeni evliyken eşim bu ayrı yatma olayını bir denemek istediailesine ve kendisine itaat etmediğim için bu şekilde yola geleceğimi sandı, ben de oyuna gelmedim Allahtan, ne yatağa çağırdım ne ikna ettim ne bişey, gayet konforlu yattım , adam bekledi bekledi baktı ki ben öyle takılıyorum kafama göre baktı yatak da elden gidiyor yastığını alıp kuzu kuzu döndü, birçok manipüle tekniğini denemişti hiçbir tartışmada ayağına gitmedim aksine gezip tozdum, evde durmadım, benimle konuştuğunda da açıkça dedim ki ilişkinin başındaki o özgür adam olmayacaksan en başından güle güle, ben bu adamı değil ilk tanıdığım adamla evlendim ve ona evet dedim , aileni razı edeceksin diye bu evliliği harcayacaksan söyle bileyim dedim , bir aslan kadını olarak burnum yere düşse almam o derece de gururluyum Hayal kırıklığı, üzüntü yaşasam da dik durdum , bebek olmasın diye de korundum , deliler gibi işime yapıştım, kpss çalıştım, atandım, ve atandığım gün eşime boşanmak istediğimi söyledim, eşyalarımı toplayıp memlekete gittim, o günden beri eşim ve ailesi çok iyi bana karşı ama ben yine de mesafeliyim biraz , erkekler ilişkinin başında kadını bir yoklar ondan gelen tepkiye göre de davranır, eşi korkak , bağımlı ve de kendi öz değerinin farkında değilse gözünden tanır ve ona göre de bir tavır takınır, benim en büyük silahım asiliğim ve de dik duruşumdu, hala da öyleyim, ben de içten içe üzüldüm, tedirgin oldum ama asla tacımı yere bırakmadım, akıllı olun ey kadınlar, kaybetmekten korkmayın, bugün ki huzurumu dik duruşuma borçluyum, eşim çabalamasa idi boşanmıştık çoktan, benim eşim gerçekten düzgün bir insandı ama ailesi çok baskındı, ama bak isteyen gayet güzel yoluna koyuyor herseyi, tek taraflı sevgi ve fedakarlık olmazzz...
Yalvarmak değil bu sürekli konuşarak çabalıyorumSeviyorsa çabalar ama önce konu sahibi yalvarmayı ( hal dili öyle) bırakmalı...
Babama bir şey söylemedim ama annem arkamda durdu biraz kafanı dinle dedi. Kardeşlerim çok seviyor eşimi onlar üzülmüşlerdi ben boşanacağım dediğimde. Keşke nişanlıyken olsaydı bunlar 1 yüzük der geçerdim en azından :)Bir defa ailenizin yanına gittiğinizi söylemişsiniz ailenizin tepkisi nasıldı nasıl karşıladılar?
Biliyor musunuz bende nişanlıyken yüzükler atılacaktı elalem ne der diye o ateşe doğru yürüdüm şuan elalem de yok yanımda dostlarımda o ateşte tek başıma yandım. Sizin içinde geç değil kendinizi kurtarın.
Eski haline dön çabuk, sen bir kraliçesin ve öyle davranmalısın, erkeğini nazlamayı bırak, kaçan kovalanır, sen korktukça eşin iyice beter olacak , dik dur , böyle bir evliliği ve eşi kabul etmiyorum de , ya bitsin ya devam etsin , boşanmaktan korkanlar boşandı zaten , korktukça üstüne gelecekler , kendi öz değerini bil lütfen...Var ya burda anlattıklarını masal gibi okudum. Sen benim tam zıttımsın. Senin yaptıklarını ben sevgililiğimde yaptım. Süründürdüm. Fakat evlenince iş tam tersi oldu ne olduğunu bile anlayamadım bi baktım bu zamana gelmişim :)
İşte bilmediğim bir şehirde bilmediğim insanların arasında tek başıma kaldım. Ailem uzakta olunca onlarda çok gelip gitmiyorlar zaten. Kendimi boşlukta hissediyorum. Film dizi vs aktiviteleri sürekli yapıyorum bir süre sonra sıkılıyorum. Kendimi tek başıma sigara içerken buluyorum.Benimde aynı hiç arkadaşım yok bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyorum arkadaşsız olmak çok kötü bir durum hele ki evlenip başka şehire gelip aileden kopmak daha kötü. Bunu bilerek daha özverili olması gerekiyordu. Üstünüze daha çok düşmeliydi. Nadide bir çiçek gibi davranmalı. Evde de yapılacak aktiviteler var film dizi izleyin, akşamları spora yazılın, hafta sonu olan kurs merkezi araştırın elbet bir şey bulursunuz
Bunu bir defa söylediğim de cesaretin varsa git dava aç demişti, sonuç belli gördüğünüz gibi. Kavgalı olduğumuzda beni hep yumuşak karnımdan vuruyorEski haline dön çabuk, sen bir kraliçesin ve öyle davranmalısın, erkeğini nazlamayı bırak, kaçan kovalanır, sen korktukça eşin iyice beter olacak , dik dur , böyle bir evliliği ve eşi kabul etmiyorum de , ya bitsin ya devam etsin , boşanmaktan korkanlar boşandı zaten , korktukça üstüne gelecekler , kendi öz değerini bil lütfen...
Sus ve uzaklaş sadece kendine yönel , bir süre eşini bırak, kendini yeniden inşaa etmeye çalış, düşün neyi yanlış yapıyorsun, psikolojik kitaplar okumalısın, insan psikolojisi bilen birisi her zaman 1-0 öndedir , psikoloji ile yakından ilgiliyim ve farkındalığım çok yüksek, eşin senin gidemeyeceğini düşünüyor çünkü hep sen gitmişsin ayağına, hep sen çabalamışsın, eşinin yularını bırak lütfen...Yalvarmak değil bu sürekli konuşarak çabalıyorum
Babama bir şey söylemedim ama annem arkamda durdu biraz kafanı dinle dedi. Kardeşlerim çok seviyor eşimi onlar üzülmüşlerdi ben boşanacağım dediğimde. Keşke nişanlıyken olsaydı bunlar 1 yüzük der geçerdim en azından :)
GururBu konuyu defalarca konuştum değişmeyeceğini kesin bir dille söylüyor. Bu evlilik için değişmeyeceğim, ben böyleyim ben gururlu bir insanım deyip duruyor.
GururBu konuyu defalarca konuştum değişmeyeceğini kesin bir dille söylüyor. Bu evlilik için değişmeyeceğim, ben böyleyim ben gururlu bir insanım deyip duruyor.
İşte o zaman ciddi ciddi işlemlere başlayacaktın. Kız ben kendim evde protokol bile hazırladım anlaşmalıBunu bir defa söylediğim de cesaretin varsa git dava aç demişti, sonuç belli gördüğünüz gibi. Kavgalı olduğumuzda beni hep yumuşak karnımdan vuruyor
Gururla ne alakası varsa acaba, ağzımı bozmak istemiyorum cidden hem hayırsız hem salak.Bu konuyu defalarca konuştum değişmeyeceğini kesin bir dille söylüyor. Bu evlilik için değişmeyeceğim, ben böyleyim ben gururlu bir insanım deyip duruyor.
Bundan sonra evde durmak yok başlayalım o haldeEşiniz asalagin hadsiz ve sinir taniamayan öküzün biri... kocanı tamamen rafa kaldırıyorum çünkü baştan bosanmam diyerek konuyu kapatmissiniz.
Homeofice çalışıp çok aktif olan arkadaşlarım var , hatta biri kızkardesim. Sizin tek arkadaşınız eşiniz olduğu için hayat size zindan oluyor. Çıkın gezin dolaşın bir iki etkinliğe katılın. Evde otururken nasıl arkadaş bulacaksınız ?
Çok doğru söze ne gerekGururla ne alakası varsa acaba, ağzımı bozmak istemiyorum cidden hem hayırsız hem salak.
Valla bravo çok güzel hareketler bunlar :) Eşimin bi iş arkadaşı olsan ya da çevresinden dışardan tanıyan biri ve bunu göre göre size bunları anlatsam asla inanmazsınız. Yakın bi dostum var ona anlattım birkaç kere şok oldu nasıl böyle biri gbi durmuyor dışardan dedi .İşte o zaman ciddi ciddi işlemlere başlayacaktın. Kız ben kendim evde protokol bile hazırladım anlaşmalıEşimin eline verdim imzala dedim , bi de isteklerimi de yazmıştım, arabanın yarısı, altınların hepsi vs eşim şok olmuştu, o yüz ifadesini unutamam gülmemek için kendimi zor tutmuştum, iste benim senden tek farkım eşimde küfür, hakaret vs yoktu o yüzden de kolayca devam ettim , senin yolun biraz zor çünkü eşin ataerkil ve zorba bir insan biraz öküz gibi , aşırı kararlı olman ve dik durman lazım ...
Arada sizden destek alsam fena olmayacak sanki :) bedava psikolojik destek :)Sus ve uzaklaş sadece kendine yönel , bir süre eşini bırak, kendini yeniden inşaa etmeye çalış, düşün neyi yanlış yapıyorsun, psikolojik kitaplar okumalısın, insan psikolojisi bilen birisi her zaman 1-0 öndedir , psikoloji ile yakından ilgiliyim ve farkındalığım çok yüksek, eşin senin gidemeyeceğini düşünüyor çünkü hep sen gitmişsin ayağına, hep sen çabalamışsın, eşinin yularını bırak lütfen...
Muhtemelen narsist bir birey ve onlarla yaşamak gerçekten çok zor , siz kendinizi düşünün sadece , biterse bitsin kafasında olun ve sakin hamile kalmayın...Valla bravo çok güzel hareketler bunlar :) Eşimin bi iş arkadaşı olsan ya da çevresinden dışardan tanıyan biri ve bunu göre göre size bunları anlatsam asla inanmazsınız. Yakın bi dostum var ona anlattım birkaç kere şok oldu nasıl böyle biri gbi durmuyor dışardan dedi .
Yapma bunu kendine güzel kızım. Geçip gidecek ziyan edecek yıllarını bu adam. 26 yaşında görünüyorsun ya yeni bir hayat hak ediyorsunEvet her zaman ne olursa olsun döneceğimi biliyor. Ve hiçbir zaman gururundan ödün vermiyor. Gurur aşkı ziyan eder diyorum. Dinlemiyor.
Bencil olmam gerek bu konuda bu da ayrı bi kural yazdım bunu da :) bi liste yapayım en iyisi gördükçe kendime gelirimMuhtemelen narsist bir birey ve onlarla yaşamak gerçekten çok zor , siz kendinizi düşünün sadece , biterse bitsin kafasında olun ve sakin hamile kalmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?