Kocam ile anlaşamıyoruz ne yapacağım bilmiyorum.

Bir defa ailenizin yanına gittiğinizi söylemişsiniz ailenizin tepkisi nasıldı nasıl karşıladılar?
Biliyor musunuz bende nişanlıyken yüzükler atılacaktı elalem ne der diye o ateşe doğru yürüdüm şuan elalem de yok yanımda dostlarımda o ateşte tek başıma yandım. Sizin içinde geç değil kendinizi kurtarın.

Var ya burda anlattıklarını masal gibi okudum. Sen benim tam zıttımsın. Senin yaptıklarını ben sevgililiğimde yaptım. Süründürdüm. Fakat evlenince iş tam tersi oldu ne olduğunu bile anlayamadım bi baktım bu zamana gelmişim :)

Babama bir şey söylemedim ama annem arkamda durdu biraz kafanı dinle dedi. Kardeşlerim çok seviyor eşimi onlar üzülmüşlerdi ben boşanacağım dediğimde. Keşke nişanlıyken olsaydı bunlar 1 yüzük der geçerdim en azından :)

Eski haline dön çabuk, sen bir kraliçesin ve öyle davranmalısın, erkeğini nazlamayı bırak, kaçan kovalanır, sen korktukça eşin iyice beter olacak , dik dur , böyle bir evliliği ve eşi kabul etmiyorum de , ya bitsin ya devam etsin , boşanmaktan korkanlar boşandı zaten , korktukça üstüne gelecekler , kendi öz değerini bil lütfen...

İşte bilmediğim bir şehirde bilmediğim insanların arasında tek başıma kaldım. Ailem uzakta olunca onlarda çok gelip gitmiyorlar zaten. Kendimi boşlukta hissediyorum. Film dizi vs aktiviteleri sürekli yapıyorum bir süre sonra sıkılıyorum. Kendimi tek başıma sigara içerken buluyorum.

Bunu bir defa söylediğim de cesaretin varsa git dava aç demişti, sonuç belli gördüğünüz gibi. Kavgalı olduğumuzda beni hep yumuşak karnımdan vuruyor

Yalvarmak değil bu sürekli konuşarak çabalıyorum
Sus ve uzaklaş sadece kendine yönel , bir süre eşini bırak, kendini yeniden inşaa etmeye çalış, düşün neyi yanlış yapıyorsun, psikolojik kitaplar okumalısın, insan psikolojisi bilen birisi her zaman 1-0 öndedir , psikoloji ile yakından ilgiliyim ve farkındalığım çok yüksek, eşin senin gidemeyeceğini düşünüyor çünkü hep sen gitmişsin ayağına, hep sen çabalamışsın, eşinin yularını bırak lütfen...

Son düzenleme:

O zaman elalem ne der diye takılmayın. Kardeşlerinizde eşinizin iyi hallerini gördükleri için seviyorlardır. Size yaptıklarına şahit olsaydılar böyle düşünmezlerdi. Benim durum biraz farklı tabi o yüzden ben bir yüzük diyip geçemedim. Çocukta yokken ben yollarınızı ayrılmanız taraftarıyım. Tabi bu kararı almak kolay değil bu yüzden biraz evden uzaklaşıp kendinizle baş başa kalmanız gerekli

Bu konuyu defalarca konuştum değişmeyeceğini kesin bir dille söylüyor. Bu evlilik için değişmeyeceğim, ben böyleyim ben gururlu bir insanım deyip duruyor.
Gurur
Kuru inadı, hayt huyt etmeyi, yanlışında diretmeyi karakter kişilik sahibi olmak zannedenlere de ayrı gülüyorum (sinirden).
Ben böyleyim diyen bi insanla ne konuşulur, hangi hayat paylaşılır ki?
Bence önce ne istediğinize karar verin, sonra da açık açık ve kararlı şekilde konuşun, kararınız ve durumunuz netleşmeden de ailelere duyurup boşuna milleti dahil etmeyin meselenize.

Bunu bir defa söylediğim de cesaretin varsa git dava aç demişti, sonuç belli gördüğünüz gibi. Kavgalı olduğumuzda beni hep yumuşak karnımdan vuruyor
İşte o zaman ciddi ciddi işlemlere başlayacaktın. Kız ben kendim evde protokol bile hazırladım anlaşmalı Eşimin eline verdim imzala dedim , bi de isteklerimi de yazmıştım, arabanın yarısı, altınların hepsi vs eşim şok olmuştu, o yüz ifadesini unutamam gülmemek için kendimi zor tutmuştum, iste benim senden tek farkım eşimde küfür, hakaret vs yoktu o yüzden de kolayca devam ettim , senin yolun biraz zor çünkü eşin ataerkil ve zorba bir insan biraz öküz gibi , aşırı kararlı olman ve dik durman lazım ...

Bundan sonra evde durmak yok başlayalım o halde

Valla bravo çok güzel hareketler bunlar :) Eşimin bi iş arkadaşı olsan ya da çevresinden dışardan tanıyan biri ve bunu göre göre size bunları anlatsam asla inanmazsınız. Yakın bi dostum var ona anlattım birkaç kere şok oldu nasıl böyle biri gbi durmuyor dışardan dedi .

Arada sizden destek alsam fena olmayacak sanki :) bedava psikolojik destek :)

Muhtemelen narsist bir birey ve onlarla yaşamak gerçekten çok zor , siz kendinizi düşünün sadece , biterse bitsin kafasında olun ve sakin hamile kalmayın...

Evet her zaman ne olursa olsun döneceğimi biliyor. Ve hiçbir zaman gururundan ödün vermiyor. Gurur aşkı ziyan eder diyorum. Dinlemiyor.
Yapma bunu kendine güzel kızım. Geçip gidecek ziyan edecek yıllarını bu adam. 26 yaşında görünüyorsun ya yeni bir hayat hak ediyorsun

Muhtemelen narsist bir birey ve onlarla yaşamak gerçekten çok zor , siz kendinizi düşünün sadece , biterse bitsin kafasında olun ve sakin hamile kalmayın...
Bencil olmam gerek bu konuda bu da ayrı bi kural yazdım bunu da :) bi liste yapayım en iyisi gördükçe kendime gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…