- 14 Ocak 2025
- 54
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi bigaripmuhasebeci
-
Toplumca bu düşünceye dayatılmadık mı hepimiz?Ya çok enteresan bir insan kendi hayatono günlerini nasıl ailenin elalemin dediğine göre şekillendirebilir. . Kendinize lütfen dısardan bakın. Bı psikoloğa gidin ya da o yardım etsin. Kendinize değer verin
Söylediğiniz gibi yaşamak istemediğim için değiştirmeye çalışıyorum zaten. En azından çaba sarfettim diyebileyimŞu kelamdan sonra hala seviyorum, ayrılamam diyorsan ki dedin! Geçmiş ola , adam öyle emin ki ona bağımlı olduğundan asla çaba bile sarfetmiyor, düşük yapan bir kadına Şu laf denir mi , sizin kendinize ne saygınız ne de merhametiniz var , ya kendinizi bu evlilikten kurtarın ya da şikayet etmeyin emirlere uyun ve itaat edin, bir robot gibi yaşayın...
Eşin birçok kez silmiş ama , sevmeyin şöyle adamları ya hu , mazoşist misinizBir anda sevgimi silemiyorum ki.
İnsanın karakteri kötü zamanda ortaya çıkar bana göre öfkesine sahip çıkamayan birisi zayıf karakterlidir. Gerçekten seven insan ağzını tutar.Şaka gibi ama bizim evde bi kamera olsa siz bile şaşırırsınız bu adam nasıl bu kadar iyi oynayabiliyor diye. İyiyken melek, kötüyken şeytan
Home Office çalışıyorsun git ailenin yanina kafa dinlemeye. Durumundan rahatsiz olmayan adamla ilerleme kaydedilmezİlişki danışmanına gitmek istedim. Gelmeyecekmiş benim ihtiyacım yok. Hasta olan sendin sen git diyor.
Kastettiğin eşinse asla değiştiremezsin, sadece kanser olursun bu evlilikte...Söylediğiniz gibi yaşamak istemediğim için değiştirmeye çalışıyorum zaten. En azından çaba sarfettim diyebileyim
Evet ama canı cehenneme hepsinin. Ömür bu yaa boşa giden bir ömür. Yaşınız ilerleyince yazık olmuş gençliğime diyeceksiniz. Aah ah bu u anlatmaya çalışmam bile çok üzücü.Toplumca bu düşünceye dayatılmadık mı hepimiz?
Tabi ki değilim kendimin farkındayım fakat harekete geçemiyorum bir şey tutuyor beniEşin birçok kez silmiş ama , sevmeyin şöyle adamları ya hu , mazoşist misiniz
Tamam da sonuçta farkındasınız el sizinle yaşamıyor bu hayatı, el kim ya , istediğini söylesinler 3 gün konuşur sonra unuturlar, ben üzülüp kahrolduktan sonra kimse umrumda değil, eli önemseseydik bugünlere gelemezdik...Toplumca bu düşünceye dayatılmadık mı hepimiz?
Çift karakterli dışarda millete çok karakterli evde karısına sinirlenince küfür ediyor :) komik ama di miİnsanın karakteri kötü zamanda ortaya çıkar bana göre öfkesine sahip çıkamayan birisi zayıf karakterlidir. Gerçekten seven insan ağzını tutar.
Çünkü insanlar kavgada gerçek yüzlerini gösterirler. İyiyken herkes iyi olur önemli olan anlaşmazlık anında bu derece kırmaması. Herkesin bir çekebileceği nokta vardır mesela ben haftada 3-4 gün gece gelen bir eş asla çekmem babamdan dolayı benim hassas noktam. Size göre okeydir saygı duyarım. Küfür ve hakaret ama direk boşanma nedenidir.Biz kadınlar hani sevilmesek bir şekilde hissederiz ya ona inanıyorum. Bi gram sevilmediğimi düşünsem bu konuşmayı bile yapıyor olmazdım direkt boşanırdım. Fakat normalde çok iyi olup tartıştığımızda bu kadar ağır konuşmasının mantığını kavrayamıyorum
Anlattıklarınızı elbette anlıyorum. Beni de anlayın yanımda elimden tutan bir kişi olsa çoktan ayağa kalkmıştımEvet ama canı cehenneme hepsinin. Ömür bu yaa boşa giden bir ömür. Yaşınız ilerleyince yazık olmuş gençliğime diyeceksiniz. Aah ah bu u anlatmaya çalışmam bile çok üzücü.
İş işten geçmeden önlem alın ve bu adamı alttan almaktan vazgeçin, işi sonunda olan size olacak...Tabi ki değilim kendimin farkındayım fakat harekete geçemiyorum bir şey tutuyor beni
Bunu bende istiyorum. Dayatmaya baş kaldırıp sıyrılacağım zamanı iple çekiyorumTamam da sonuçta farkındasınız el sizinle yaşamıyor bu hayatı, el kim ya , istediğini söylesinler 3 gün konuşur sonra unuturlar, ben üzülüp kahrolduktan sonra kimse umrumda değil, eli önemseseydik bugünlere gelemezdik...
Konu sahibi kadar uzun da yazsam neticede son cümle aynı olacaktı; uzatmayayım dedim.Her konuya tek cevap mükemmel
Ama bence de ayrılsın tabii ki
Bunların hiçbiri benim tolere ettiğim şeyler değil fakat istemediğim halde yapıyor sorun o.Çünkü insanlar kavgada gerçek yüzlerini gösterirler. İyiyken herkes iyi olur önemli olan anlaşmazlık anında bu derece kırmaması. Herkesin bir çekebileceği nokta vardır mesela ben haftada 3-4 gün gece gelen bir eş asla çekmem babamdan dolayı benim hassas noktam. Size göre okeydir saygı duyarım. Küfür ve hakaret ama direk boşanma nedenidir.
Dışarıdaki adamlara yemez çünkü. Sizi ezebiliyorÇift karakterli dışarda millete çok karakterli evde karısına sinirlenince küfür ediyor :) komik ama di mi
Adam aşık değil kiEvet her zaman ne olursa olsun döneceğimi biliyor. Ve hiçbir zaman gururundan ödün vermiyor. Gurur aşkı ziyan eder diyorum. Dinlemiyor.
Hayır çocuğumuz yok 2 sene önce düşük yaptım. Bundan bir süre sonra bu konu üzerinden bile bana demediğini bırakmadı(sen anne olmayı bile haketmiyorsun vs dedi)
Şimdi diyecekler ki hemen de teşhiş koydun lakin narsistler tam da böyledir, dışarıya melek evdekine şeytan...Çift karakterli dışarda millete çok karakterli evde karısına sinirlenince küfür ediyor :) komik ama di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?