• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ile anlaşamıyoruz ne yapacağım bilmiyorum.

Şu kelamdan sonra hala seviyorum, ayrılamam diyorsan ki dedin! Geçmiş ola , adam öyle emin ki ona bağımlı olduğundan asla çaba bile sarfetmiyor, düşük yapan bir kadına Şu laf denir mi , sizin kendinize ne saygınız ne de merhametiniz var , ya kendinizi bu evlilikten kurtarın ya da şikayet etmeyin emirlere uyun ve itaat edin, bir robot gibi yaşayın...
Söylediğiniz gibi yaşamak istemediğim için değiştirmeye çalışıyorum zaten. En azından çaba sarfettim diyebileyim

Şaka gibi ama bizim evde bi kamera olsa siz bile şaşırırsınız bu adam nasıl bu kadar iyi oynayabiliyor diye. İyiyken melek, kötüyken şeytan
İnsanın karakteri kötü zamanda ortaya çıkar bana göre öfkesine sahip çıkamayan birisi zayıf karakterlidir. Gerçekten seven insan ağzını tutar.

Toplumca bu düşünceye dayatılmadık mı hepimiz?
Tamam da sonuçta farkındasınız el sizinle yaşamıyor bu hayatı, el kim ya , istediğini söylesinler 3 gün konuşur sonra unuturlar, ben üzülüp kahrolduktan sonra kimse umrumda değil, eli önemseseydik bugünlere gelemezdik...

Biz kadınlar hani sevilmesek bir şekilde hissederiz ya ona inanıyorum. Bi gram sevilmediğimi düşünsem bu konuşmayı bile yapıyor olmazdım direkt boşanırdım. Fakat normalde çok iyi olup tartıştığımızda bu kadar ağır konuşmasının mantığını kavrayamıyorum
Çünkü insanlar kavgada gerçek yüzlerini gösterirler. İyiyken herkes iyi olur önemli olan anlaşmazlık anında bu derece kırmaması. Herkesin bir çekebileceği nokta vardır mesela ben haftada 3-4 gün gece gelen bir eş asla çekmem babamdan dolayı benim hassas noktam. Size göre okeydir saygı duyarım. Küfür ve hakaret ama direk boşanma nedenidir.

Tamam da sonuçta farkındasınız el sizinle yaşamıyor bu hayatı, el kim ya , istediğini söylesinler 3 gün konuşur sonra unuturlar, ben üzülüp kahrolduktan sonra kimse umrumda değil, eli önemseseydik bugünlere gelemezdik...
Bunu bende istiyorum. Dayatmaya baş kaldırıp sıyrılacağım zamanı iple çekiyorum

Çünkü insanlar kavgada gerçek yüzlerini gösterirler. İyiyken herkes iyi olur önemli olan anlaşmazlık anında bu derece kırmaması. Herkesin bir çekebileceği nokta vardır mesela ben haftada 3-4 gün gece gelen bir eş asla çekmem babamdan dolayı benim hassas noktam. Size göre okeydir saygı duyarım. Küfür ve hakaret ama direk boşanma nedenidir.
Bunların hiçbiri benim tolere ettiğim şeyler değil fakat istemediğim halde yapıyor sorun o.

Back