Kocam Ev Paramızı Borsa Dolandırıcılarına Kaptırdı...

Çok huysuz ve zor bir insan ailesi önüne her şeyi getirmiş sorumsuz yetiştirmis zaten utusunu yapmazdım her işini benden beklerdi ortak seyler dışında yapmam çünkü iyilikten anlamaz bende ezik değilim.
Ama suçlu olunca eskisi gibi eften püften kavga çıkarmıyor ben de yok saydım yüz veremem
Aslında ailem kefil olduğu için evlendim evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi sahtekar

Hiç inandırıcı gelmedi
Telegramda tamam öyle gruplar çok fazla
Bol vaat pompaliyorlar
Ama adam mühendis ya
Kanar mı bunlara
Ben ev hanımıyım kanmiyorum
Ne demek parayı komple göndermek
Yani kimse yapmaz bunu
E devletini ele geçirirseniz tapu ve araç kaydı olarak da bakın derim ben

Azar azar yollamış kazandıkça
Mühendis prof fark etmiyor dolandıran dolandırılır

Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim
Var mı benim gibi başına böyle olay gelen 1 ay geçti geçmiyor evde olunca daha çok düşünüyorum modum eksilerde
Yaşayanlar atlattınız mi nasıl
Sanki hiç geçmeyecek bu hayal kırıklığı
Allah bu günleri dertleri aratmasin

Siz bence once gercekten sikayetci olup olmadigini kontrol edin sonra affetme asamasina gecin. Eger sikayetci olmadiysa sizden para kacirmis olabilir

Affetmek çok zor anca bişey olacak yeni bir kapı umut belki biraz hafifler bu hayal kırıklığı

Telefon şifresini de saklıyordu bu olaydan sonra bağırdım çağırdım ertesi gün verdi sildin biseyler dedim

Aleni vermezse diye

Ben olsam coktan cinnet gecirmistim sanirim sizin elinizde su an bir koz var. Banka hesap dökümünden, verdigi ifadeye kadar size gostermek zorunda. Eger paylasmazsa bu iste baska bir is var demektir.

O kadar oluyor ki bu olaylar, ben inandım dolandırıldığına. Ben buraya takılmadım. Ama sizin eşiniz çok bencil birine benziyor. Ne demek kredi çeksem her şey bana kalacaktı? Adam evine bakmıyor yani. Bu yüzden ben zannetmiyorum ki o para olsa da size yar olsun. Gittiği iyi olmuş üzgünüm. Adam bekar gibi yaşıyor. Tuhaf..

Başka bi iş olduğunu zannetmem ama varsa terk ederim
Affetmeden once aklinizdaki soru isaretlerini giderin. Affettikten sonra hesap sorma hakkiniz olmayacak, affetmeseydin ayrilsaydin deyip gececek. Sonuc itibariyle bir ev parasi ortadan kaybolmuş.
Bir akrabasina, sevgilisine, annesine vs ev almis olabilir,
Sizden bosanma niyeti varsa para bosanma asamasinda bölünmesin diye guvendigi birine yollamis olabilir,
Gercekten dolandirilmista olabilir, erkeklwr kolay yoldan para kazanmak icin sacmasapan seyler yapabiliyor.
Esiniz sadece kendisi icin yasayan bir adam bu yuzden parayi tek basina yonetebilecegi bir yerde tutuyor olabilir. O parayla ev alsaydiniz yarisi sizin olacakti ama adam benim param diye dolaniyormus ortalikta. Yani sizin hakkiniz oldugunu düşünmüyor. Her ihtimali gozden gecirin. Bir ev almak icin insanlar bir omur calisiyor. O kadar parayi hic etmek bu kadar kolay olmamali

Canım dur bakalım, burada herkes yangına körükle gitmiş. Eşin gerçekten çok para kazanıp güzel bir ev almak istemiş olabilir. Bu dolandırıcılar biliyorsun profesörleri bile dolandırıyorlar gafil avlanmış diyelim. Belli ki çok üzgün. Sağlık olsun. Yaşınız çok genç. sağlığınız yerinde olduktan sonra şu şartlarda olmasa da elbet bir gün ev sahibi olabilirsiniz. Ancak asla ümidinizi kaybetmeyin. Böyle bir hata yaptı diye de eşinizi terk etmeyin. Başka şehre gitseniz ne olacak ki... Öbür birikim yaptığı parayı da kiraya çıkacağınız evde lazım olacak diye kendisinin ödemesi gerektiğini söyleyin kendisine... Siz de yavaştan ufak ufak birikim yapmaya başlayın. Tek ki siz güçlü olun. Herşeyin bir çaresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…