Kocam Ev Paramızı Borsa Dolandırıcılarına Kaptırdı...

Kibirli insan herkesi küçümser ben ona danıştigim için kendini bişey zannetti sen ne anlarsina getirdi ama kendi küçük düştü.
Eskiden herşeyi benden bekler ben yapmazdım herşeyi çünkü kendimi yipratmam hep kavga çıkarırdı şimdi sus pus böyle devam etse ama giden para da az değildi buna da üzülür insan

Geriye gitme şansımız yok maalesef kendinizi yıpratmakla kalırsınız. İlerisi için birlikte neler yapılır bunu düşünün artık.

Benim babamda birine para kaptırdı.Uzulmeyin bu ilk değil ikinci defa yaparsa borsa işini o zaman bosanin.Hatasiz insan yok.

Öncelikle geçmiş olsun hayat bu hep aynı yöne gitmez , yorum yazarken empati kuralım düşmez kalkmaz bir Allah. Herkes ikinci bir şansı hakkeder mühim olan tekrara düşmemek hayattan ders çıkarmak

Öncelikle geçmiş olsun hayat bu hep aynı yöne gitmez , yorum yazarken empati kuralım düşmez kalkmaz bir Allah. Herkes ikinci bir şansı hakkeder mühim olan tekrara düşmemek hayattan ders çıkarmak
Eşim bu hatası ilk ama sürekli olan hatası elimizdeki fırsatlari rahat davranarak kaçırdı şimdi paramızı kaptırarak ev alma fırsatının elden gitmesi çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…