Bu siteyi hep takip ederdim dertlenince de bir derdim var formunu takip etmeye başladım ve yeni üye oldum.
8 sene olacak evliyim 2 çocugum var, calısan bir bayanım şukur.Eşim bekarlığından beri para biriktiriyor, benim hesabım ayrı yıllardır ev alma hayalim vardı eşim hep ev gösterir ama almazdı ben de hep acele etmesini isterdim o hep agırdan alırdı.Ben isteseydim kendim kredi cekerdim alırdım ama o zamanda o rahat edecek, ben ev cocuk kredi hepsini ben yuklenecek ve stres cekecektim bu yuzden almadım.Ama bazen diyorum cekseydim cunku su an bütün planlar mahvolmus durumda kocam yuzunden.Ev fiyatrları son ıkı senedir uctu ve bizim paramzı dövizde olsa da kuş oldu.Kocamın birikimi ıse dolandırıcı sayfasında oyun oynamıs ve cok buyuk bir meblag anadoluda bir ev parasını kaptırmış ve benden ızınsız sormadan yapması beni daha büyük hayal kırıklığına ugrattı.1 ay gecti ama ne neşem ne enerjim ne umudum kaldı.Bosanmayı bile düşündüm yaptığı guven kırıcılığı sebebiyle ama çocuklar küçük kiralar çok yüksek.İşi bırakıp anneme gideyim dedim cocuğun okulu benim işim tam ortada bırakılıp gidilecek bi iş değil.Böyle kalakaldım eşimle ne konuşuyorum eskısı gibi işlerini yapmıyorum oda eskisi gibi bağırığ çağırmıyor beni üzmüyor evde kavga yok tek olumlu tarafı bu.
Herkese anlatılacak bişey de değil bazı yakınlarıma anlattım ama kalbime bi ağırlık çöküyor çok ağlıyorum hala buralarda ev desen yok nerde yaşayacağım nerde calışacağım cok mutsuzum içimden hiçbir sey yapmak gelmiyor hepsi kocamın suçu 2 yıl önce kredisiz bile ev alabilirdik siteden hep bekledi almadı sonunda o para da gitti caresizim....