HaklisinizYerinizde olsam elimdeki ile1+1 ev aldı, güvendiğim birinin üzerine yapar, kirasını da yerim. Boşanma durumunda da adama ordan Bir şey düşmesin diye yaparım bunu. Tam bir mal kocanız. Küçücük beyni ile yaptığı hata onu yıllarca üzecek merak etmeyin çünkü parayı sevdiği belli
Anlamadım batırdı derkenSizin dediğiniz birkaç yıllık evlilikte çocuksuzlar falan olur. 8 yıl evlilik 2 çocuk olmuş daha beklenecek yeri kalmamış. Zaten kadının dediği zaman kredisiz bile ev alacak paraları varmış.
Ben de 7 sene sonra aydım 3 yıl da direttim ev diye ve batırdım dedi en sonunda da
Ya alsaydı kredisiz bile alırdık hatta 2 evimiz bile olurdu aptal koca başa dertEvet çok fena olmuş. Bundan 2 yıl önce çok rahat ev alabilirdiniz.
Biz de polis ve memurduk. Hemen hemen aynı maaşlarımız. Yani diğerleri alabiliyorsa bizlerde rahatça alırdık. Özel bir gider yoksa alınırdı. Şimdi çok zor.
Sanırım ben olsam artık asla güvenemezdim ve 5 kuruş vermezdim evin mutfak giderine bile. Ayrı olarak biriktirip yoksa eğer kendine bir araç al. Varsa da altın döviz biriktir. Memleketini bilmiyorum ama küçük illerden bir apartta alabilirsin. Ama tek başına ona söylemeden.
Kadınlar her zaman kendini güvence altına almalı-hymış. Çünkü erkekler ceketi alıp çıkıyor. Çoluk çocuk görmüyor gözleri.
Sizde durum aynı olacak diye birşey yok kesinlikle ama bunları yaparsan yine kendi evine bir katkı olacak.
Bizim işler karışık. Ama özetle çiftlik kurdu dükkan açtı ablasının üzerine. Çiftlikte abisi dolandırmış güya! Dükkan da batmış. Boşanırken yeni dükkan açıyordu neyse o da 6 ayda batmış.Anlamadım batırdı derken
Ya alsaydı kredisiz bile alırdık hatta 2 evimiz bile olurdu aptal koca başa dert
Biz 4 tane araba almıştık. Sıfır clio, sıfır süper b, ikinci el BMW 5.20 ve peugeot 308. Bir toki evi, bir arsa, bir de çiftlik.Anlamadım batırdı derken
Ya alsaydı kredisiz bile alırdık hatta 2 evimiz bile olurdu aptal koca başa dert
Bakayım haklisiniz borcu ödemem varsa daBizim işler karışık. Ama özetle çiftlik kurdu dükkan açtı ablasının üzerine. Çiftlikte abisi dolandırmış güya! Dükkan da batmış. Boşanırken yeni dükkan açıyordu neyse o da 6 ayda batmış.
Evet aptal koca çok zor. Mutlaka gelir gideri eline almalısın. Başka borcu var mı hacizli falan olmuş mu?
Benden tavsiye sana uyap sistemine gir e devlet şifresi ile. Bak bakalım icra veya başka davası var mı? Bordrosuna bak hacizleri var mı?
Valla varsa boşa gitsin. Bir ömür onun borcunu mu ödeyeceksin
Siz yine biseyler aldırmışsınız ben bi araba aldırdım gitti sattı sonunda oda gittiBiz 4 tane araba almıştık. Sıfır clio, sıfır süper b, ikinci el BMW 5.20 ve peugeot 308. Bir toki evi, bir arsa, bir de çiftlik.
Hepsini batırmış aptal herif. Peugeot aracı tamamen tek başıma almıştım onu satamadı ama gözü kaldı. Sadece onu alıp çıktım evlilikten.
Yok yok bazı erkeklere rahat batıyor. Bak çalışan bir annesin. Araba rahatlık. Benim hayat kalitem değişti arabayla. 6 yıl çocuğumu tramvay ile bazen kucağımda bazen yürüyerek hem okula bıraktım hem alışverişe gittim market pazar falan, hem işe gittim. O da arabayla keyif yapmış.Siz yine biseyler aldırmışsınız ben bi araba aldırdım gitti sattı sonunda oda gitti
Evet bizimkilerde dedi arabanı al keyfine bak ben hepimizi düşünüp önce ev dedim yağmur kar çocuğu okula yürüyerek işe gittim o arabayla işine gitti geldi her şeyi ben çektimYok yok bazı erkeklere rahat batıyor. Bak çalışan bir annesin. Araba rahatlık. Benim hayat kalitem değişti arabayla. 6 yıl çocuğumu tramvay ile bazen kucağımda bazen yürüyerek hem okula bıraktım hem alışverişe gittim market pazar falan, hem işe gittim. O da arabayla keyif yapmış.
Bak fırsat işte birikmişini peşinat yap al bir araç. Buna güvenmiyorsan da ailenden güvendiğin birinin üzerine al.
Cok fazla kendinden ödün veren kadinlar hicbir zaman hakettifi kıymeti gormuyor. Esiniz bu kadin fedakarlik ediyor diye dusunmemis, ben bunu hakediyorum diye dusunmus. O yuzden parayi size danismadan savurmusEvet bizimkilerde dedi arabanı al keyfine bak ben hepimizi düşünüp önce ev dedim yağmur kar çocuğu okula yürüyerek işe gittim o arabayla işine gitti geldi her şeyi ben çektim
Eğer maaşını eve baglatamazsam alacam artık o düşünsun kirayi harcamaları
Evet ben de böyle düşündümParayi birine vermis olmasin? Hesap hareketlerini kontrol ettiniz mi?
Maasini kurusuna kadar alip, evin tum isini yemegini kocama kitlesem de icim sogumazdi sanirim. Eger esinizi affettiyseniz maasinin tamamini krediye baglayin, evi siz gecindirin, birikim yapabilirseniz esinizin erisimi olmasin. Harcadigi parasa sizin ve evlatlarinizin hakkida vardi.
Oysa ben de kazanıyorum niye ondan isteyeyim dedim hataCok fazla kendinden ödün veren kadinlar hicbir zaman hakettifi kıymeti gormuyor. Esiniz bu kadin fedakarlik ediyor diye dusunmemis, ben bunu hakediyorum diye dusunmus. O yuzden parayi size danismadan savurmus
Kendisi boyle bisey teklif etmedi mi?Evet ben de böyle düşündüm
Artık eskisi gibi eve birşey almıyorum yine de 1 ay geçti affedemedim maaşını bir yere bağlar kapanık bana verrse belki sonra içim sogur
Her şeyi söyledim artık kendi parama dokunmuyorum biseyler belli olsun yapacam isteyecem senin birikimine güvenmiyorum diyeAllah akil fikir versin ya.
Ben olsam ben artik sana guvenemem, evlatlarimizin riskini hiç ettin.. Bu evliligin devam etmesini istiyorsan maasini aldigin gibi kendine cep harcligi ayirip kalanini bana gondereceksin diye sart kosardim. Bir daha yapmayacagi ne malum? Kabul etmezse bosanirdim.
Evet inş olursa bende borca sokmak istiorummaaşına el koyun dicemde bilemedim borca sokun maaşı komple gitsin :/