O şekilde bit yeniği olmadan iş bitirici olmadığı için ya daha iyisi olursa ya daha ucuzu olursa diye de ev almayı bekleten çok var. Bu olayda direkt fesat düşünmeye gerek yok bence. Adamın hatası son olayda eşine haber vermeden borsada batırmasıSen ne iş yapıyorsun, maaşlarınız neden ayrı?
Kaç çocuk var? Maaşlarınız nedir? Ev kiranız nedir?
Bunları bilirsek sana belki çözüm yolu buluruz.
Neyse benim çocuklarımın babası da ev almamak için ekinden geleni yaptı? Meğer boşanırsak ikiye bölünecek diye onun bunun üzerine iş kurardı ki ben birşey alamayım diye ki öyle de oldu. Alamadım 5 kuruş. Ama ona da kısmet olmadı batırdı herşeyi. Bana art niyetli geldi eşin. Biz biliriz insan önce evini arabasını alır. Almıyorsa bir bit yeniği vardır işte
Borsa dolandırıcılarina kaptırdı bana sorsa izin istese bu sayfa dolandırıcı derdim kendini çok akıllı zannediyor ya Allah tokat attiKocanızın parası borsada mı, dolandırıldı derken tam nasıl oldu ?
Hisse senedinde duruyor mu para hala yoksa sattı mı ?
Kocam zor insan hep kavga çıkarırdı bunun üstüne boşanmayı düşündüm.Hastalık, sağlık, zorluk, kolaylık bunlar da birlikte olmak için evlilik var. Sadece bu sebep ise boşanma kararı yerine bir daha habersiz davranması için burnundan getirio normale zamanla dönersiniz.
Ancak daha önce böyle habersizce yatırım(!)ları oluyor muydu yada ekonomik olarak bazı farklı düşünceleriniz olduğu için mi hesabınız bu denli ayrıydı?
Benim bütçemle bişey yapabilsek biraz olsun unuturum ama ikimizin bütçesi ve kredi ile güzel bi ev alacaktık hayallerimi yıktı enerjim nesemi öldürdüHiç değilse bütçeniz ayrıymış. Çok üzücü ama sağlık olsun. Ayrılma düşünceniz yoksa üzerine düşünüp kendinizi doldurmayın. En azından sizin emeğiniz gitmemiş. Kocanıza da ders olmuşsa bir daha yapmaz en azından.
Arkadaşım kendi hesabından mı yaptı yatırımlarını yoksa borsa dolandırıcılarına mı yolladı borsayla ugraştıgım için soruyorumBorsa dolandırıcılarina kaptırdı bana sorsa izin istese bu sayfa dolandırıcı derdim kendini çok akıllı zannediyor ya Allah tokat atti
Evet eminim hep ailesine destek oldu artık ev alacam deyip eskisi gibi vermiyordu.Dolandırıldığından 100% emin misiniz ,farklı bir yere harcamış veya ailesine vermiş olmasın ?
Yolladı borsa dolandırıcılarina ne yazikkiArkadaşım kendi hesabından mı yaptı yatırımlarını yoksa borsa dolandırıcılarına mı yolladı borsayla ugraştıgım için soruyorum
Ne kadar bir meblağ buYolladı borsa dolandırıcılarina ne yazikki
Kocam zor insan hep kavga çıkarırdı bunun üstüne boşanmayı düşündüm.
Ayrıydı ne o ne ben ayni hesap olsun istemedik benim paramı da batirirdi iyiki ayrı