Aynen dediginiz gibi bencil kocamO kadar oluyor ki bu olaylar, ben inandım dolandırıldığına. Ben buraya takılmadım. Ama sizin eşiniz çok bencil birine benziyor. Ne demek kredi çeksem her şey bana kalacaktı? Adam evine bakmıyor yani. Bu yüzden ben zannetmiyorum ki o para olsa da size yar olsun. Gittiği iyi olmuş üzgünüm. Adam bekar gibi yaşıyor. Tuhaf..
Ben ani karar versem her şeyi terk eder giderdim ama bekleyip görmeyi tercih ettim bakalim ne olacak gidersem artı eksileri düşündüm kalırsam da şimdilik beklemeyi tercih ettimCanım dur bakalım, burada herkes yangına körükle gitmiş. Eşin gerçekten çok para kazanıp güzel bir ev almak istemiş olabilir. Bu dolandırıcılar biliyorsun profesörleri bile dolandırıyorlar gafil avlanmış diyelim. Belli ki çok üzgün. Sağlık olsun. Yaşınız çok genç. sağlığınız yerinde olduktan sonra şu şartlarda olmasa da elbet bir gün ev sahibi olabilirsiniz. Ancak asla ümidinizi kaybetmeyin. Böyle bir hata yaptı diye de eşinizi terk etmeyin. Başka şehre gitseniz ne olacak ki... Öbür birikim yaptığı parayı da kiraya çıkacağınız evde lazım olacak diye kendisinin ödemesi gerektiğini söyleyin kendisine... Siz de yavaştan ufak ufak birikim yapmaya başlayın. Tek ki siz güçlü olun. Herşeyin bir çaresi var.
Hala mı şaka mı çeksin size versinZaten hep araba almak istedim bırakmadı araba alirsan yarısını sen ver diyecem çünkü küçük bi meblağ borsada hala
Evlendikten sonra çıkıyor her şey bi ara saklamıyordu sonra şifre değişti vermedi bu olay çıkınca istedim benim şifrem bile yokTelefon şifresini filan vermeyen adamla nasıl evli kalıyorsunuz
Bakın olay şu:
Telefon şifresini bilirsiniz ama manyak gibi sürekli telefonu kurcalamazsınız
Ama eşler telefon şifresini bilir
Çünkü ayrı gayrı olmaz aralarında
Evlendikten sonra çıkıyor her şey bi ara saklamıyordu sonra şifre değişti vermedi bu olay çıkınca istedim benim şifrem bile yok
Şifre vermem diyince ne demek vermem kocam değil misin ne iş karıştırırsın diye kavga etmeniz lazımdıEvlendikten sonra çıkıyor her şey bi ara saklamıyordu sonra şifre değişti vermedi bu olay çıkınca istedim benim şifrem bile yok
Istesem de vermez ama o parayı bir yere bağlatmak gerek onun birikimine güvenmiyorum olmasın da artık şart koşacam zamanlaCeksin ve size versin. Siz saklayin bebek icin, altin yapin. Hala daha parayla ilgili size soz hakki vermiyor.
Yorumlariniza uzuldum gercekten. Adam bir ev parasini hic etmis ama hala daha burnundan kıl aldirmiyor, mahcubiyet yasasaydi o parayı cekip size verirdi ama umrunda bile degil. Affedilmek istedigine bile emin degilim. Cok sessiz sakin ve naifsiniz bunu kullaniyor eşiniz.Istesem de vermez ama o parayı bir yere bağlatmak gerek onun birikimine güvenmiyorum olmasın da artık şart koşacam zamanla
Söz verdi eskisi gibi olmaycm zamanla görüp öyle karar vermek gerek bakalim dua edinBakın kendini toparlayıp size karşı kibar olmazsa
İnsan gibi hesap kitap anlatmazsa
Boşayın
Ev almazsa araba alırsam o parayı isteyecem tehdit edecemm insYorumlariniza uzuldum gercekten. Adam bir ev parasini hic etmis ama hala daha burnundan kıl aldirmiyor, mahcubiyet yasasaydi o parayı cekip size verirdi ama umrunda bile degil. Affedilmek istedigine bile emin degilim. Cok sessiz sakin ve naifsiniz bunu kullaniyor eşiniz.
Allah hainlik edene yedirmez ama ne yazıkki gitti çünkü hep takip ederdi dolarlarını şimdi cokk mutsuzBenim arkadaşım boşandı eşinden. Evliyken çok az peşinat verdikleri için ailesinin üzerine yaptığı ama kredilerini arkadaşımla evliyken ödedikleri evden zırnık koklatmadılar. Evin değeri 2 milyon. Ortak arabalarının yarı parasını da kızdan alıp öyle bıraktı. Arkadaşım da kurcalaması çekişmeli boşanmak istemedi.
Evliyken en ufak şeyde paramız yok diyen adam boşansığının ertesi günü sıfır araba aldı. SIFIR ARABA. Bi güzel para kaçırmış evlilik sürecinde.
O yüzden siz yine de paranın battığına güvenmeyin.