Kocam Ev Paramızı Borsa Dolandırıcılarına Kaptırdı...

O kadar oluyor ki bu olaylar, ben inandım dolandırıldığına. Ben buraya takılmadım. Ama sizin eşiniz çok bencil birine benziyor. Ne demek kredi çeksem her şey bana kalacaktı? Adam evine bakmıyor yani. Bu yüzden ben zannetmiyorum ki o para olsa da size yar olsun. Gittiği iyi olmuş üzgünüm. Adam bekar gibi yaşıyor. Tuhaf..
Aynen dediginiz gibi bencil kocam
O paranın gideceği varmış dedi bi yakinim çünkü onun başta bide ailesinin gözü içindeydi
Sürekli paramız var söyle böyle sanki milyonları varmış gibi

Canım dur bakalım, burada herkes yangına körükle gitmiş. Eşin gerçekten çok para kazanıp güzel bir ev almak istemiş olabilir. Bu dolandırıcılar biliyorsun profesörleri bile dolandırıyorlar gafil avlanmış diyelim. Belli ki çok üzgün. Sağlık olsun. Yaşınız çok genç. sağlığınız yerinde olduktan sonra şu şartlarda olmasa da elbet bir gün ev sahibi olabilirsiniz. Ancak asla ümidinizi kaybetmeyin. Böyle bir hata yaptı diye de eşinizi terk etmeyin. Başka şehre gitseniz ne olacak ki... Öbür birikim yaptığı parayı da kiraya çıkacağınız evde lazım olacak diye kendisinin ödemesi gerektiğini söyleyin kendisine... Siz de yavaştan ufak ufak birikim yapmaya başlayın. Tek ki siz güçlü olun. Herşeyin bir çaresi var.
Ben ani karar versem her şeyi terk eder giderdim ama bekleyip görmeyi tercih ettim bakalim ne olacak gidersem artı eksileri düşündüm kalırsam da şimdilik beklemeyi tercih ettim
moral olmasa da eskisi gibi olmasamda ona karşı,bekliyorum inş

Telefon şifresini filan vermeyen adamla nasıl evli kalıyorsunuz
Bakın olay şu:
Telefon şifresini bilirsiniz ama manyak gibi sürekli telefonu kurcalamazsınız
Ama eşler telefon şifresini bilir
Çünkü ayrı gayrı olmaz aralarında

Az bi para borsa da çek dedim bebek için saklıyormus güya
Bide o parayi sana yar etmezdi diyorsunuz ama bizim evimize gidecekti o para ben enayi miyim bi ev bulsa peşinatı ben koyar o kredi öder diyorum
Ben onun parasıni car cur edip tekmeyi basmayı düşünmedim ki hic

Telefon şifresini filan vermeyen adamla nasıl evli kalıyorsunuz
Bakın olay şu:
Telefon şifresini bilirsiniz ama manyak gibi sürekli telefonu kurcalamazsınız
Ama eşler telefon şifresini bilir
Çünkü ayrı gayrı olmaz aralarında
Evlendikten sonra çıkıyor her şey bi ara saklamıyordu sonra şifre değişti vermedi bu olay çıkınca istedim benim şifrem bile yok

Şu an ailemle bile konuşmuyorum onlar biliyor ama telefonlarını açamıyorum onun ailesi de bilmiyor sakladık onlarla da konuşmak istemiyorum buraya da bugün açtım belki tesellli olurum diye

Evlendikten sonra çıkıyor her şey bi ara saklamıyordu sonra şifre değişti vermedi bu olay çıkınca istedim benim şifrem bile yok
Şifre vermem diyince ne demek vermem kocam değil misin ne iş karıştırırsın diye kavga etmeniz lazımdı

Bakın kendini toparlayıp size karşı kibar olmazsa
İnsan gibi hesap kitap anlatmazsa
Boşayın

Istesem de vermez ama o parayı bir yere bağlatmak gerek onun birikimine güvenmiyorum olmasın da artık şart koşacam zamanla
Yorumlariniza uzuldum gercekten. Adam bir ev parasini hic etmis ama hala daha burnundan kıl aldirmiyor, mahcubiyet yasasaydi o parayı cekip size verirdi ama umrunda bile degil. Affedilmek istedigine bile emin degilim. Cok sessiz sakin ve naifsiniz bunu kullaniyor eşiniz.

Benim arkadaşım boşandı eşinden. Evliyken çok az peşinat verdikleri için ailesinin üzerine yaptığı ama kredilerini arkadaşımla evliyken ödedikleri evden zırnık koklatmadılar. Evin değeri 2 milyon. Ortak arabalarının yarı parasını da kızdan alıp öyle bıraktı. Arkadaşım da kurcalaması çekişmeli boşanmak istemedi.

Evliyken en ufak şeyde paramız yok diyen adam boşansığının ertesi günü sıfır araba aldı. SIFIR ARABA. Bi güzel para kaçırmış evlilik sürecinde.

O yüzden siz yine de paranın battığına güvenmeyin.

Yorumlariniza uzuldum gercekten. Adam bir ev parasini hic etmis ama hala daha burnundan kıl aldirmiyor, mahcubiyet yasasaydi o parayı cekip size verirdi ama umrunda bile degil. Affedilmek istedigine bile emin degilim. Cok sessiz sakin ve naifsiniz bunu kullaniyor eşiniz.
Ev almazsa araba alırsam o parayı isteyecem tehdit edecemm ins

Benim arkadaşım boşandı eşinden. Evliyken çok az peşinat verdikleri için ailesinin üzerine yaptığı ama kredilerini arkadaşımla evliyken ödedikleri evden zırnık koklatmadılar. Evin değeri 2 milyon. Ortak arabalarının yarı parasını da kızdan alıp öyle bıraktı. Arkadaşım da kurcalaması çekişmeli boşanmak istemedi.

Evliyken en ufak şeyde paramız yok diyen adam boşansığının ertesi günü sıfır araba aldı. SIFIR ARABA. Bi güzel para kaçırmış evlilik sürecinde.

O yüzden siz yine de paranın battığına güvenmeyin.
Allah hainlik edene yedirmez ama ne yazıkki gitti çünkü hep takip ederdi dolarlarını şimdi cokk mutsuz

Kendisi parasına çok güveniyordu kibir desen kötü dil desen küçük görme her şey vardı inş bu paranın gidişi onu adam eder diyorum ama Allah bilir değişmek zor

Bir tanıdığımız ailesinden kısarak altın biriktirmiş hemde 1 kilo altın... 2 evini satıp karısını çocuklarını bırakarak köye gitti hayvancılık yapacağım diye... Hayvancılık yaptı Hayvancılığı da bilmiyordu.. Neyse Çocuklara karısına sırt döndü resmen eve ne para ne pul birşey göndermedi , Sonunda ne oldu evler gitti 1 kilo altın gitti işi battı... Allah cezasını verdi Şimdi dımdızlak kaldı İstanbul da 2 daire si vardı şuan kira da... Çoluğundan çocuğundan çalınca Allah da ceza veriyor...

Adam huysuz, eve bakmiyor, surat asiyor soyleniyor, kibirli, dunyanin parasini batirmis hala telefon sifresi falan gizleme derdinde, burada ne onerilirse kabul etmez diyorsunuz...Pardon ama bu kisinin es olarak sizin hayatiniza nasil bir faydasi var? Sadece evli statusunde gorunmenizi sagliyor gibi duruyor buradan, diger konularda hep zarar.

X