Kocam eltime aşık

geleceğinide yorumlara karsılık vereceğinide biliyordum canım
konuna dönecek olursak nacizane fikrim akıl vermek gbi olmasın ama burdaki herkesten tepki almanın sebebi o başlıktı bence kocamın davranıslarına anlam veremiyorum şeklinde anlatsan bunca tepkiye boşuna maruz kalmazdın
ki ben hiç bi şeklde tepkileri doğru bulmadım ama konuya döneyim
yanılıyorda olabilirim ama ben aslında senin içten içe ortada ask meşk olmadığına emin olduğunu düşünüyorum
eşinin eltine aşık olduğuna emn olsan bence katlanamaz çeker gderdin düşüncesi bile mahveder insanı
sadece eşinin ona fazla ilgi göstermesinden bu kadar el üstünde tutmasından o eltininde kendine sonsuz güvenişi otuhaf cümleleri seni rahatsız etmiş ve kafana takmıssın sonuna kadarda haklısın
bence
eşinle güzel güzel konusmalısın kırıldığın kopnuları dile getr
ben özel olduğumu hissedemiyorum
bana davrandığın şeklde baskasına davranman yada atıyorum bana özel hediyeler alman varken gidip onada alman üzüyor benide biraz mesafe koymasını iste
he hala aynı tas aynı hamamsa
dişlerini iyice bi göster eltinede eşinede
Sizin konunuza benzedigi icin arkdasi kendinize yakin hissetmissiniz:)
O yuzden verilen tepkileri begenmediniz her halde.
Ama size onerim verdiginiz bu tavsiyeleri siz uygulayin bence...

İşlerim vardı yeni okudum yorumları, okurken duruma başka açılardan baktım biraz kendimdende utandım. evlilik sürem tahminiydi 4 yıla yakın bir süre oldu, evet kocama açık açık sordum çünkü kendimi yiyip bitiriyordum, evet kaamı falan kırmadı alnıın ortasındanda vurmadı, tabi çayda istemedi, kavga ettik ama içimi hiç rahalatmadı, eltime gelince evden yalnız başına sokağa çıkmayı beceremeyen , hiç arkadaşı olmayan ,ilgi alanı sıfır bir kadın.ve beni en az kocam kadar şüphelendirende oydu, kocasnın iyisini sen aldın güzellerd şans yok , senin evine istediğim gibi girer çıkarımengelleyemezsiniz, tatile niye yanınızda götürmediniz beni, kaynın tabi bize para vericek, faturalarımızı ödüyecek gibi gösterdiği özgüven beni daha faza paranoyak yapt.beni loğusalığımda fiziksel durumumla ilgilide çok aşağıladı. ben sadece içimdeki öfkeden vasat falan dedim.yanlış anlıyor olmayı çok istiyorum. kocamı boşamıyorum çünkü ne yapıcağımı bilmiyorum. kaynım hiç rahatsız değil biz evlenene kadar kocam karısının şöförlüğünü yapmış. evin ekonomi sorumluluğunu üstlenmiş daha 1 yıldır karısını dışarı çıkartıyor.

heeep öyle olur karşıda ki kadın dışarı bile çıkmaktan aciz , kötü , evde oturan , ilgi alanları olmayan , saf ,salak , çirkef , fena , çirkin , çok çirkin ,tiksinç böğğ olur

ama ne hikmetse kocişleriniz de hep onları seçer :KK14:

konunuza dönecek olursak bana göre ortada birşey yok

burada durup bize tek tek cevap verecek gücünüz de yok o yüzden 2 mesajla olacak şey değil bu

eminseniz böyle bişeyden ayrılın çünkü gerçekten ahlak değerlerini yerle bir eden bi durum

eğer ki sadece bunlar sizin kuruntularınızsa en kısa zamanda tedavi olun normal değil çünkü kendinizi yer bitirirsiniz o çocuğunuza yazık

Sizin konunuza benzedigi icin arkdasi kendinize yakin hissetmissiniz:)
O yuzden verilen tepkileri begenmediniz her halde.
Ama size onerim verdiginiz bu tavsiyeleri siz uygulayin bence...

şimdi benim kendimi kime yakın hissedip hissetmediğimiden SANANE
yorumları beğenip beğenmediğimden SANANE
senin önerini sorduğumuda hatırlamıyorum ben
dolayısıyla cevabınıda görmüyorum bilmiyorum duymadım aaaaaaaaaaaa:))))

birkaç sayfa okudum,ama neden konu sahibi aşağılanıp duruldu anlamadım.
neden olmasın,belliki birşeyleri hissetti
ablasının kocasıyla kaçana inanıyoruzda,abisinin karısına aşık olana niye inanılmadı.

Başlık dehşete düşürdü, başına bir de kalp kondurmuşsunuz ya pes...:KK53::KK53::KK53:

evlenene kadar benim kaynım da benim etrafımda pervaneydi yenge yenge diye.ne desem hemen yerine getirirdi.sözlerime değer verirdi.ama evlenince değişti demekki eltim fesatlanmış,şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti:KK50:

Ciddi misiniz Egem? Siz de çarçabuk gaza gelip kötü düşünmeyin.:KK50:

Hem bırakın da kaynınız biraz da kendi eşinin etrafında pervane olsun, onun sözünü dinlesin değil mi ama?:KK34:

Ciddi misiniz Egem? Siz de çarçabuk gaza gelip kötü düşünmeyin.:KK50:

Hem bırakın da kaynınız biraz da kendi eşinin etrafında pervane olsun, onun sözünü dinlesin değil mi ama?:KK34:

takılıyorum canım.tabiiki evlendikten sonra eskisi gibi olmuyor.üstelik uzaktayız,bayramdan bayrama görüşüyoruz:KK34:

Sizlermi uzayda yaşıyorsunuz ben anlamadım, hayatta herşey olabiliyor, öyle hissetmek doğru yada yanlış ama işte hissediyorum, amaç diğer kadını karalamak onu kötü göstermek değil ama bu taraftaki kadın için melek olmadığı kesin diğer kadının, bende yorumları okudukça endi içimde büyütüp çokmu anlam kattım diye düşünüyorum, durumu sorgulamaya aşladım , başına kalp koymuş olmam yanlış tuşa basmış olmamdan oldu ,piskopat olduğumdan değil, evet her soruyu anında cevaplayamadım ama konuyu açarken kimsenin cevap vericeğini bile düşünmemiştim, yazdım çocuğumu parka götürdüm, haliyle yedirmem içirmem uyutmam oynamamda gerekiyor, ne kadar bodozlama insanı benzetiyorsunuz. Evet kocamı eltimden kıskanıyorum uzayda olur zaten böyle şeyler, bende tuhaf olduğu için yazdım

Sizlermi uzayda yaşıyorsunuz ben anlamadım, hayatta herşey olabiliyor, öyle hissetmek doğru yada yanlış ama işte hissediyorum, amaç diğer kadını karalamak onu kötü göstermek değil ama bu taraftaki kadın için melek olmadığı kesin diğer kadının, bende yorumları okudukça endi içimde büyütüp çokmu anlam kattım diye düşünüyorum, durumu sorgulamaya aşladım , başına kalp koymuş olmam yanlış tuşa basmış olmamdan oldu ,piskopat olduğumdan değil, evet her soruyu anında cevaplayamadım ama konuyu açarken kimsenin cevap vericeğini bile düşünmemiştim, yazdım çocuğumu parka götürdüm, haliyle yedirmem içirmem uyutmam oynamamda gerekiyor, ne kadar bodozlama insanı benzetiyorsunuz. Evet kocamı eltimden kıskanıyorum uzayda olur zaten böyle şeyler, bende tuhaf olduğu için yazdım

sizin kocanı ne oluyor peki cidden soruyorum

nasıl yani kocam ne oluyor, ahlaksız oluyor diyelim ahlaksızlar uzylımı, yada gerçekten aşık olduğunu düşünüyorum , aşk insana ait bir duygu değilmi, evet kızıyorum kendimi paçavra gibi hissediyorum, olmaması gerekir bana niye aşık değil diyorum ama öyle hissediyorum işte

nasıl yani kocam ne oluyor, ahlaksız oluyor diyelim ahlaksızlar uzylımı, yada gerçekten aşık olduğunu düşünüyorum , aşk insana ait bir duygu değilmi, evet kızıyorum kendimi paçavra gibi hissediyorum, olmaması gerekir bana niye aşık değil diyorum ama öyle hissediyorum işte

ben hiç bi zaman aaa öyle şey olmaz demedim olabilir hayat bu

madem bu kadar eminsiniz neden yavrunuzu bu babayla aynı ortamda büyütüyorsunuz

kardeşinin karısına aşık olan adam o çocuğa ne öğretebilir nasıl ahlakı sevgiyi saygıyı gösterir

benim buna aklım ermiyor

eminsen boşanırsın

elle tutulur birşey yok anlattıklarında o yüzden ben hala kuruntu yapıyorsun diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Annemin eski komşusunun ilk kocası eltisiyle kaçtı. Kadıncağız gencecik yaşında (ki güzel de bir bayandı) bu sebepten dul kaldı. Yaşadığınız olaya değil sizin tutumunuza şaşırdım. Bir de evet o kalp ayrı bir mevzu, yanlış bir tuşa basmak suretiyle oraya kondurmanız insanın aklına gelmiyor.

valla yorumlara pek bakmadımda
bende kocamın benden başkasına öyle sürekli hediye almasına
sürekli övmesine filan takılırdım açıkçası
kardeşi gibi olayı bana ters aynı ananın bitarafından çıkmadıysa kimseyle
öyle kardeş gibi olamaz :KK53::KK53:

İşlerim vardı yeni okudum yorumları, okurken duruma başka açılardan baktım biraz kendimdende utandım. evlilik sürem tahminiydi 4 yıla yakın bir süre oldu, evet kocama açık açık sordum çünkü kendimi yiyip bitiriyordum, evet kaamı falan kırmadı alnıın ortasındanda vurmadı, tabi çayda istemedi, kavga ettik ama içimi hiç rahalatmadı, eltime gelince evden yalnız başına sokağa çıkmayı beceremeyen , hiç arkadaşı olmayan ,ilgi alanı sıfır bir kadın.ve beni en az kocam kadar şüphelendirende oydu, kocasnın iyisini sen aldın güzellerd şans yok , senin evine istediğim gibi girer çıkarımengelleyemezsiniz, tatile niye yanınızda götürmediniz beni, kaynın tabi bize para vericek, faturalarımızı ödüyecek gibi gösterdiği özgüven beni daha faza paranoyak yapt.beni loğusalığımda fiziksel durumumla ilgilide çok aşağıladı. ben sadece içimdeki öfkeden vasat falan dedim.yanlış anlıyor olmayı çok istiyorum. kocamı boşamıyorum çünkü ne yapıcağımı bilmiyorum. kaynım hiç rahatsız değil biz evlenene kadar kocam karısının şöförlüğünü yapmış. evin ekonomi sorumluluğunu üstlenmiş daha 1 yıldır karısını dışarı çıkartıyor.

heeep öyle olur karşıda ki kadın dışarı bile çıkmaktan aciz , kötü , evde oturan , ilgi alanları olmayan , saf ,salak , çirkef , fena , çirkin , çok çirkin ,tiksinç böğğ olur

ama ne hikmetse kocişleriniz de hep onları seçer :KK14:

konunuza dönecek olursak bana göre ortada birşey yok

burada durup bize tek tek cevap verecek gücünüz de yok o yüzden 2 mesajla olacak şey değil bu

eminseniz böyle bişeyden ayrılın çünkü gerçekten ahlak değerlerini yerle bir eden bi durum

eğer ki sadece bunlar sizin kuruntularınızsa en kısa zamanda tedavi olun normal değil çünkü kendinizi yer bitirirsiniz o çocuğunuza yazık
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:ortada bişey yokmu
eltim gelcek bana beni niya tatile görümediniz diyecek evine istediğim gibi girip çıkarım diyecek
kocanın iyisini sen aldın diyecek
sanırım ben normal değilim :26::26::26:

arkadaşlar gene aynı gurup toplanmış konu sahibine yükleniyorlar .ortada ahlaksız bişey göremiyorum ben belki vardır yada yoktur bunu biz bilemeyiz.niye evlendin ,niye çocuk yaptın eeee sanki hiçbirinizin kocası, nişanlısı yada erkek arkadaşı hiç mi kimseye akrabada olsa baktığını yada anlıkta olsa etkilendiğini anlamadınız.o zaman siz niye çocuk yaptınız.belli ki adam kızın pskolojisini bozmuş bu durumdan rahatsız olduğunu bile bile kıskandırıyor olabilir.

bence ya kocan dediğin gibi eltine aşık
yada sizin aile ilişkileriniz fazlasıyla cıvık
peki kaynın sana hediye alırmı öyle zırt pırt
yada övermi senin sürekli yüceltirmi milletin içinde
garip yani
övcekse beni övsün
kardeşinin karısını niye övüyorki canım :KK4:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:ortada bişey yokmu
eltim gelcek bana beni niya tatile görümediniz diyecek evine istediğim gibi girip çıkarım diyecek
kocanın iyisini sen aldın diyecek
sanırım ben normal değilim :26::26::26:

yapmayın lütfen niye beni tatile götürmediniz demekte ne var kocası götürmediği için o da gitmek istemiştir insan kaynıyla eltiyle hiç mi tatile gitmek istemez

bi iki cümleden kocasının eltisine aşık olduğunu çıkarmak bana göre saçma

daha başka şeyler varsa başında yazsaymış bu kadarcık şeyler kocam eltime aşık eltimde kocama yüz veriyor derse

ee ne diye bu adamı koca olarak tutuyorsun derler adama

demek ki gidecek kadar birşey yok ortada yoksa bu ortamda çocuk mu yetiştirilir

beni şaşırtan konu değil konu sahibini bu kdar emin olması ve hala aynı evde yaşayabilmesi

arkadaşlar gene aynı gurup toplanmış konu sahibine yükleniyorlar .ortada ahlaksız bişey göremiyorum ben belki vardır yada yoktur bunu biz bilemeyiz.niye evlendin ,niye çocuk yaptın eeee sanki hiçbirinizin kocası, nişanlısı yada erkek arkadaşı hiç mi kimseye akrabada olsa baktığını yada anlıkta olsa etkilendiğini anlamadınız.o zaman siz niye çocuk yaptınız.belli ki adam kızın pskolojisini bozmuş bu durumdan rahatsız olduğunu bile bile kıskandırıyor olabilir.

konu sahibi anlık bakıştan değil resmen kocasının eltisine aşık olduğundan bahsediyor

yapmayın lütfen niye beni tatile götürmediniz demekte ne var kocası götürmediği için o da gitmek istemiştir insan kaynıyla eltiyle hiç mi tatile gitmek istemez

bi iki cümleden kocasının eltisine aşık olduğunu çıkarmak bana göre saçma

daha başka şeyler varsa başında yazsaymış bu kadarcık şeyler kocam eltime aşık eltimde kocama yüz veriyor derse

ee ne diye bu adamı koca olarak tutuyorsun derler adama

demek ki gidecek kadar birşey yok ortada yoksa bu ortamda çocuk mu yetiştirilir

beni şaşırtan konu değil konu sahibini bu kdar emin olması ve hala aynı evde yaşayabilmesi

valla kaynım yok ama kardeşim var düşünüyorumda ona bile beni niye tatile götürmediniz diyemem :26:
dediğim gibi belkide aile ilşkilerinde vardır bir porblem ama konu sahibi sorun etmiş belli
ne yalan söyliyim benimde sinirim bozulurdu eşim sürekli eltimden bahsetse
sonuçta ne kadar kardeş karısı kardeş sayılır bizdede
ama heryerde mesafe en güzeli cıvık cıvık hoşlanmam ben
ve böyle bir konuda net olamazsını hiçbir zaman
kondurmak kolay değil
başkası olsa hertürlü emin olursun ama işin içine akrabalık girdimi işler değişir
bişey desen aaa sen nebiçim insansın böyle bişey yakıştırıyorsun olur
olay gerçekte olsa fırçayı evdeki hatun yer
diyelim ki yok öyle bişey ama bir sorun varki konu sahibine böyle şeyler düşündürmüş
ozamanda eşin tavırlarına dikkat etmesi gerekmezmi
sorgulamazmı insan kendini ben ne yaptımda bu kadın böyle düşündü diye :44::44:
s

ama böyle birşeyi kime söylesen
ammada paranoyaksın ne alaka derler
konduramamazlık işte
yok canım okadar olmaz deriz hemen
sen kuruntu yapmışsın sen evhamlanmışsın
ama kızın beynini bir kurt yiyor
neden ?
durup dururken niye şüphe duyuyor
aklından mı zoru var