Kocam eltime aşık

Merhabalar , 3 yıllık evliyim 2.5 yaşında 1 kızım var. Evlendiğim günden hatta daha öncesinden beri hissettiğim şey kocamın eltime aşık olduğu. Onu koruyup kollaması ondan bahsederkenki tavırları her konuda hak vermesi canıma yetti, ona açık açık her sorduğumda yok öyle bişey diyor ama hiç inanmıyorum. Eltim vasat güzellikte eğitimsiz hayatı evde geçmiş bir kadın, ama kocama göre çok güzel çok küçük bir kadın(yaşı bu arada 34) ilk evlendiğimizde onu nereye gitsek götürmek ister bana aldıklarından onada almak ister,eltimle görüştüğümüz dönemde her akşam bize geliyordu ve ben onun eve gelmesini engelleyene kadar kocam bana zorlamadan el sürmedi. Kocam annesine çok düşkün ben annesine bişey söylesem kriz çıkartır ama eltim k.v canına okuyor azarlıyor aşalıyor kocam annem haketmiştir yada annem yanlış anlamıştır diyor. Ben gitikçe akıl sağlığımdan oluyorum ve kocamdan buz gibi soğudum, 2 sinide görmek bile istemiyorum ama aynı apartmanda oturuyorum.

kesinlikle aşık değil. ben aynısını bir yakınımda gördüm. hatta onun eltisi demiş ki: kocan benim gibi kadın arıyordu o yüzden geç evlendi, ala ala seni aldı faln. bizimki çok takmıştı zamanında kafaya hatta ilişkileri falan var demişti ama hepsi fos çıktı. erkekler nedense abilerinin eşine karşı farklı oluyorlar. hele de evlenmeden önce bir arada ya da çok yakın evlerde yaşamışlarsa adamlarda bir yenge sevgisi oluyor. emin ol bana aşk değil.sadece kardeşçe sevgi ve saygı.

konu sahibi anlık bakıştan değil resmen kocasının eltisine aşık olduğundan bahsediyor

ya bu elti resmen masum, ezik rollere girip kaynını kullanıyor.birde şımartılmış aile tarafından baksana bu ne rahatlık.benim kardeşimin eltiside kardeşimin kocasına her işi yaptırıyor ama onların işleri ortak birde rahat bir kadın oturmasına kalkmasına dikkat etmeyen oda şikayetçi ama ortada halaksız bir durum yok.

valla kaynım yok ama kardeşim var düşünüyorumda ona bile beni niye tatile götürmediniz diyemem :26:
dediğim gibi belkide aile ilşkilerinde vardır bir porblem ama konu sahibi sorun etmiş belli
ne yalan söyliyim benimde sinirim bozulurdu eşim sürekli eltimden bahsetse
sonuçta ne kadar kardeş karısı kardeş sayılır bizdede
ama heryerde mesafe en güzeli cıvık cıvık hoşlanmam ben
ve böyle bir konuda net olamazsını hiçbir zaman
kondurmak kolay değil
başkası olsa hertürlü emin olursun ama işin içine akrabalık girdimi işler değişir
bişey desen aaa sen nebiçim insansın böyle bişey yakıştırıyorsun olur
olay gerçekte olsa fırçayı evdeki hatun yer
diyelim ki yok öyle bişey ama bir sorun varki konu sahibine böyle şeyler düşündürmüş
ozamanda eşin tavırlarına dikkat etmesi gerekmezmi
sorgulamazmı insan kendini ben ne yaptımda bu kadın böyle düşündü diye :44::44:
s

ortada sorun var orası tamam ama eltime aşık diyecek kadar değil

bu kadar önemli bi konuda daha başka şeyler olsaydı kesin yazardı konusahibi ve bu kadar şeyler yazıldı en azından kendini korumak için anlatırdı

demek ki dahası yok olay bi iki cümleden ibaret kuşku düşmüş belli ki ben böyle birşey düşünsem ortaya çıkarmak için uğraşırdım

x kişi değil ki bu kardeş karısı yani olay öyle bi cümleyle bi davranışla kondurulmaz

ya bu elti resmen masum, ezik rollere girip kaynını kullanıyor.birde şımartılmış aile tarafından baksana bu ne rahatlık.benim kardeşimin eltiside kardeşimin kocasına her işi yaptırıyor ama onların işleri ortak birde rahat bir kadın oturmasına kalkmasına dikkat etmeyen oda şikayetçi ama ortada halaksız bir durum yok.

evet şuan için ahlaksız durum yok onu bende söylüyorum

eğer ki eminsen ne diye duruyorsun o evde diyorum

ortada sorun var orası tamam ama eltime aşık diyecek kadar değil

bu kadar önemli bi konuda daha başka şeyler olsaydı kesin yazardı konusahibi ve bu kadar şeyler yazıldı en azından kendini korumak için anlatırdı

demek ki dahası yok olay bi iki cümleden ibaret kuşku düşmüş belli ki ben böyle birşey düşünsem ortaya çıkarmak için uğraşırdım

x kişi değil ki bu kardeş karısı yani olay öyle bi cümleyle bi davranışla kondurulmaz

valla bilemiyeceğim
benimde demek istediğim bu zaten
kardeş karısı
:KK14:

ben sabahta konu acıldıgında görüp okudum arkadasın sıkıntısını.ya bizim millette bi sorun var.derdım var dıyene hurraa bi saldırı.ya olabılır arkadas böyle hissedebilir.belkı vardır bir aşk belki yoktur.ama bana bize burdan düşünmesi bile nefret uyandırıyosa bunu düşünen buna takılan seven bi kadının psikolojisini bozacak kadar takması norma değilmi......ayrıca bana eltim gelip benı nıye tatıle goturmedınız ne bılım haddını bılmez laflar edebılmesı için eşimin sınır koymayı bılmeyen bıraz hafif birazda geniş biri olması gerekli.boyle kocayla ben huzuru bulamazdım.eşimin eltime aşık oldugunu düşünmeme bıle gerek yok.yanı bence eşinizin aşık olmasından öte bence daha eltimle laçka ilişkisi benım için yeterli bi sorun olurdu.bu sorununa acil çözüm üret.böyle yasanmaz.bı karar ver.sen buna ınanıyomusun.eger emınsen bırak güzelim böyle kocayı.yok dıyosan emın değilim.böyle şeyler cok ciddi bi suçlama.asla affı olmaz benım kıtabımda.tahmınle kıskanclıkla agza alınacak seyler deıl.sılkelen ve kendıne gel guzel arkadasım.iyice sentezle.emın olmadan ağzına bıle almasaydın keske bu kelımeyı kocam eltime asık diye.acil bi karar ver bence...

bence buda ahlaksızlık
ne o öyle allah aşkına kocaları ne yapıyor bunların :44:

bence ya kocan dediğin gibi eltine aşık
yada sizin aile ilişkileriniz fazlasıyla cıvık
peki kaynın sana hediye alırmı öyle zırt pırt
yada övermi senin sürekli yüceltirmi milletin içinde
garip yani
övcekse beni övsün
kardeşinin karısını niye övüyorki canım :KK4:

kaynım yüzüme bile doğru dürüst bakmaz bana değil yeğenine bile bir iğne almaz, bende zaten onu söylüyorum

kaynım yüzüme bile doğru dürüst bakmaz bana değil yeğenine bile bir iğne almaz, bende zaten onu söylüyorum

eeee hani kardeş sevgisi
canım emin olmaya çalış
olamıyorsanda kurcalama derim b..ku çıkar
ama yo şüphe içimi yiyor diyorsan birşekilde emin ol
vebitir bu ahlaksızlığı

walla canım ben olsam da bozulurdum heralde senin yerinde...bazı arkadaşlar senin abarttığını ortada böyle bir durum göremediklerini söylemişler ama heralde sen de brşeyleri görmesen hissetmesen böyle ciddi kelimeleri ağzına almazdın...kimbilir hangi durumlar oldu da sen böyle hissettin... biz kadınların szgileri çok kuvvetli oluyor...ben sana hak veriyorum bu konuda... keşke o apartmandan uzaklaşabilsen her gün eltinin yüzünü görüyor olmak seni daha da üzüyordur ve psikolojini bozuyordur... burda suç eltinden çok eşinde...sana böyle birşeyi hissettirdiği için kendinden utanmalı...heleki ortada eltine karşı duyguları varsa o zaman zaten hem kendinden hem senden hem de abisinden utanmalı... eğer gerçekten kocanın böyle bir hissiyatı varsa eltin de farkındadır bunun... kocan araya sınır koyamıyor bari kadın olarak o sınır koymalı...

yapmayın lütfen niye beni tatile götürmediniz demekte ne var kocası götürmediği için o da gitmek istemiştir insan kaynıyla eltiyle hiç mi tatile gitmek istemez

bi iki cümleden kocasının eltisine aşık olduğunu çıkarmak bana göre saçma

daha başka şeyler varsa başında yazsaymış bu kadarcık şeyler kocam eltime aşık eltimde kocama yüz veriyor derse

ee ne diye bu adamı koca olarak tutuyorsun derler adama

demek ki gidecek kadar birşey yok ortada yoksa bu ortamda çocuk mu yetiştirilir

beni şaşırtan konu değil konu sahibini bu kdar emin olması ve hala aynı evde yaşayabilmesi

Evet aynı evde yaşıyorum eltimle hiç konuşmamaya başladım onunla küsmemizin sebebide istediği saatte evime gelip gitmesi ve kimse engeleyemez demesi oldu bende ben engelerim dedim ve engelledim, gerçi ben 2-3 gün evden uzaklaşsam yokluğumda çamaşır asmaya halı silkelemeye balkona diye geliyor. kocamada dişlerimi gösterdim ve onu asla onunla bir yere göndermiyorum, ama çocuğumun babası bu adam ve iyi bir baba, evet mutsuzum ama ayrılma durumuna gelmiş olduğumuz zamanlardada küçük bir çocukla çok mutlu olmadım. aslında birazda düşüne düşüne kendi içimde olayı çıkmaza sokanda benim. erkekler çok detaycı olmadıklarındanbenim gibi bu meseleyi dallandırıp budaklandırmak yerine hep kocam geçiştiriyor.aramızda sürekli tartışılmayacak bir konu olmadığındanda ben kendi içimi yiyip bitirdim

biz eltime sürekli birşeyler alırız yada aldırtırlar ama çocuklarım amcalarından birşey görmemeiştir.3-4 aylık evlilerdi.bayramda gittik.alışverişe gidelim dediler,çıktık.mağazanın birine girdik eltim birşey beğendi aldı,kaynım para yok dedi eşim çıkardı verdi.başka mağazaya gittik gene aynısı oldu,eltim bizim üzerimizden bir güzel alışveriş yaptı.:KK50:
diğer bayram gittik hadi gene aynısı oldu,eşime nden böyle yapıyorsun dedim,yeni evliler faydamız olsun dedi,hadi dedim ses etmedim:KK51:
yaz tatilinde tekrar gittik eltim geldi alıştı ya,yenge şurda şu var hadi gidip birer tane alalım dedi,tabii artık yermiyim yok canım, benim tarzım değil,istiyorsan sen al dedim.sesi çıkmadı ama gidipte almadı da:KK50:
kaynım yanımızda fazla durmazdı,eltimi her yere biz götürürdük,abi abi eşime iyi davranır eşimde onu kollar.ben ters birşeyler düşünmedim bunlardan.:KK34:
ama daha başka gördüğünüz şeyler varsa bilemeyeceğim:KK34:

Evet aynı evde yaşıyorum eltimle hiç konuşmamaya başladım onunla küsmemizin sebebide istediği saatte evime gelip gitmesi ve kimse engeleyemez demesi oldu bende ben engelerim dedim ve engelledim, gerçi ben 2-3 gün evden uzaklaşsam yokluğumda çamaşır asmaya halı silkelemeye balkona diye geliyor. kocamada dişlerimi gösterdim ve onu asla onunla bir yere göndermiyorum, ama çocuğumun babası bu adam ve iyi bir baba, evet mutsuzum ama ayrılma durumuna gelmiş olduğumuz zamanlardada küçük bir çocukla çok mutlu olmadım. aslında birazda düşüne düşüne kendi içimde olayı çıkmaza sokanda benim. erkekler çok detaycı olmadıklarındanbenim gibi bu meseleyi dallandırıp budaklandırmak yerine hep kocam geçiştiriyor.aramızda sürekli tartışılmayacak bir konu olmadığındanda ben kendi içimi yiyip bitirdim

kocan tavırlarını değiştirdimi peki şu nada nasıl

herkes bir olmus anaokull ogrencileri gecmisler cosku tavan yapmis , haha:)
canim eltinin attini bildir , seni rahatsiz eden sozlerininde cevaplarini ver yoksa böyle beyninde donup durur,

ben sabahta konu acıldıgında görüp okudum arkadasın sıkıntısını.ya bizim millette bi sorun var.derdım var dıyene hurraa bi saldırı.ya olabılır arkadas böyle hissedebilir.belkı vardır bir aşk belki yoktur.ama bana bize burdan düşünmesi bile nefret uyandırıyosa bunu düşünen buna takılan seven bi kadının psikolojisini bozacak kadar takması norma değilmi......ayrıca bana eltim gelip benı nıye tatıle goturmedınız ne bılım haddını bılmez laflar edebılmesı için eşimin sınır koymayı bılmeyen bıraz hafif birazda geniş biri olması gerekli.boyle kocayla ben huzuru bulamazdım.eşimin eltime aşık oldugunu düşünmeme bıle gerek yok.yanı bence eşinizin aşık olmasından öte bence daha eltimle laçka ilişkisi benım için yeterli bi sorun olurdu.bu sorununa acil çözüm üret.böyle yasanmaz.bı karar ver.sen buna ınanıyomusun.eger emınsen bırak güzelim böyle kocayı.yok dıyosan emın değilim.böyle şeyler cok ciddi bi suçlama.asla affı olmaz benım kıtabımda.tahmınle kıskanclıkla agza alınacak seyler deıl.sılkelen ve kendıne gel guzel arkadasım.iyice sentezle.emın olmadan ağzına bıle almasaydın keske bu kelımeyı kocam eltime asık diye.acil bi karar ver bence...

Tabiki emin değilim ben sadece söylenen sözlerden anlam çıkarttım, diyorumya sizleri okudukça belkide benim anlayamadığım ulvi bir sevgi var aralarında ,ben kıskançlık yapıp uzaklaştırdım onları. ama dur iyi yaptım bence sabah ben uyurken kapıyı açıp eve gelmesi yada biz yattıktan sonra kapıyı yedek anahtarla açıp çamaşır toplaması sinir bozucuydu, resmen tacizdi. ben onun bu pervasızlığını özgüvenini çekemedim. o özgüvene kocamın anlayışla karşılamasına belki başka ad koyamadım, girsin eve ne olacak, gelsin ne olacak, sen evde otur onu annesine bırakayım hadi eve dönüyoruz annesinden alacağızlar önrmli bir değerdi, karısı olarak bu değere başka ne ad verebilirim bulamadım. kıskandım.

Tabiki emin değilim ben sadece söylenen sözlerden anlam çıkarttım, diyorumya sizleri okudukça belkide benim anlayamadığım ulvi bir sevgi var aralarında ,ben kıskançlık yapıp uzaklaştırdım onları. ama dur iyi yaptım bence sabah ben uyurken kapıyı açıp eve gelmesi yada biz yattıktan sonra kapıyı yedek anahtarla açıp çamaşır toplaması sinir bozucuydu, resmen tacizdi. ben onun bu pervasızlığını özgüvenini çekemedim. o özgüvene kocamın anlayışla karşılamasına belki başka ad koyamadım, girsin eve ne olacak, gelsin ne olacak, sen evde otur onu annesine bırakayım hadi eve dönüyoruz annesinden alacağızlar önrmli bir değerdi, karısı olarak bu değere başka ne ad verebilirim bulamadım. kıskandım.

haklısın sonuna kadarr

Sürekli dile getirmişsiniz kocamdan şüpheleniyorum diye ama başlık öyle demiyor! Siz direk kocam eltime aşık demişsiniz. Fazla magazinin zararları :KK64::KK64::KK64:

Son düzenleme:
kocan tavırlarını değiştirdimi peki şu nada nasıl

benim gözüm hep üzerlerinde zaten, asla bir araya getirmemeye çalışıyorum, oda uzak duruyor gibi, eltimle ben konuşmuyorum. onu bir yere götürürse kaynıma niye karısını kendi evde yatarken benim kocamın götürdüğünü sorucağımı söylemiştim. kocamda ortalığı saçmalıklarınla karıştırma bidaha ben götürmem dedi. onlar uzak olsalarda ya kocam ona aşıksa diye ben huzursuzum. ama kafadan bu düşünceleri atıp yola bakmadan rahatlık olmuyor

eltinde niye sizin evin anahtarı var,sizde de onların anahtarı var mı:KK34:
tamam gelsin gitsin de makul saatlerde:KK50:

X